Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 23
bb_yasmi spune:
laura, Cm se poate lua pe 5 sau pe 14 zile. cel de 5 zile e platit 100% iar cel de 14 zile 75%, dar nu cred ca asta te intereseaza in momentul asta. iti iei medicalul de la dr gineco sau de la dr de fam. daca il iei de la dr gineco trebuie stampilat si de dr de familie poai dus la lucru. poti anunat din ziua in care ai CM. daca iti iei Cm de la dr gineco urmatorul tre sa fie neaparat de la dr de fam , sau invers.
revin cu info despre prenatal , ca nu gasesc calendar...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
loub_erika spune:
of,laura,prin ce perioada dificila treci acum,tocmai acum cand de fapt trebuie sa fi cat mai relaxata si odihnita,imi pare rau...,e curios cat de rece gandeste sefa ta,mai ales ca a trecut si ea prin asta...,poate o sa reusesti sa o faci sa inteleaga,acum tu si copilul sunteti e primul plan...si ai mare grija daa viitoare la scari...eu calc ca pe oua ,cand urc sau cobor niste scari...,port numai incaltaminte sport,ai grija de tine si mult succes si sanatate!!!
28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
bb_yasmi spune:
laura, iti poti lua prenatal de la 1 octombrie, asata ca sa iti lasi o saptamana marja de eroare (in caz ca bebe intarzie cu o saptamana). pana atunci iti poti lua CM 14 zile de la medicul de fam (sau gineco) apoi inca 14 zile de la medicul gineco (sau de familie) si uite asa ai ajuns exact la 1 oct cand intri in prenatal. calculul e facut incepand de lunia viitoare din 3 septembrie.
bubulina noastra
loub_erika spune:
bb_yasmi,ce bubulina frumusica aveti,cu abrajori grasuti...,ai merge bine acolo in burtica...,vezi sa-i pui fundita rosie sa nu o deochem...,noi abia pe 12 sept ,o vedem pe mititica noastra ,nu ami avem rabdare,nu ma mai vazut-o de un car de zile...!! de pe 07.07.07,imediat se fac 2 luni,doamne nu stiu cum am rezistata fara sa o vedem,dar dct. ne-a recomandat ca ar fi bine sa mai facem cate o pauza,ca are urechiusele mici si nu-i place!!
28+ Angelina
laura1713 spune:
Laura, nu te mai gandi ce vor spune colegii si sefa ta. Important este acum bebele. Nici ai mei nu au fost super incantati ca intru in prenatal, pentru ca nici eu nu am lipsit prea mult niciodata, treceam cu concediul de odihna dintr-un an in altul, etc, si asta doar din constiinciozitate. Dar sa iti spun o chestie: nu iti ridica nimeni statuie pt treaba asta.
Am venit si cu pneumonie, si cu dureri de coloana infernale... Acum cateva saptamani subiectul preferat in birou era: ce noroc au acum femeile ca pot sta si inainte de nastere acasa, si dupa, inca 2 ani, ca "pe vremea noastra..."
Odihneste-te, ia-ti concediu medical de la medicul de familie, anunti la servici si cu asta gata.
Laura 29+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by loub_erika
bb_yasmi,ce bubulina frumusica aveti,cu abrajori grasuti...,ai merge bine acolo in burtica...,vezi sa-i pui fundita rosie sa nu o deochem...,noi abia pe 12 sept ,o vedem pe mititica noastra ,nu ami avem rabdare,nu ma mai vazut-o de un car de zile...!! de pe 07.07.07,imediat se fac 2 luni,doamne nu stiu cum am rezistata fara sa o vedem,dar dct. ne-a recomandat ca ar fi bine sa mai facem cate o pauza,ca are urechiusele mici si nu-i place!!
28+ Angelina
multumim. si noi am ramas impresionati ce bine s-a vazut la fata la un eco simplu 2D si ce repede!!!
tu ai glumit la faza cu urechiusele, nu???
noi facem eco ba la 2 sapt ba la 3 sapt. acuma voi mereg din nou sapt viitoare!!
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
pussi helpppp!! de unde pot cumpara gogonele????? helpppp
bubulina noastra
laura1713 spune:
Help!
Vreau si eu sa pun poza bebelui, dar habar nu am cum. Conteaza ca o am doar in format pdf?
Pupici, Laura 29+
ellis spune:
LAURA, poti intra in prenatal cu vreo 80 de zile inainte de dpn, deci din sapt 29. Medicalul il duci la serviciu dupa ce il iei, nu in aceeasi zi, dar in ziua respectiva e bine sa anunti la serv. Iti poti lua medicalul alternativ de la med de fam si ginecolog, cate 2 sapt de la fiecare si, daca am retinut bine, avand 24 de sapt, in 4-5 sapt poti intra in prenatal. Trebuie sa stai in pat si se va rezolva problema cu colul. Si eu stau mai mult in pat si la 20 sapt am avut parca 3,3, iar la 24 de sapt 3,7, sapt viitoare merg la control si sper sa fie bine in continuare.
Ellis27+
loub_erika spune:
bb_yasmi,ce pot sa iti spun...,asa mi-a spus dct. ca nu prea e indicat prea multe ecografe...,ca o deranjeaza,acum sincer eu am zis de ce sa o tot stresez...,sa o tot apas cu aparatul ala ,ba in cap ,ba pe burtica,fundulet...,am zis ca o sa ne incarcam cu rabdare si ,cand o vedem ...,o vedem ..,acum fiecare dct are parerea lui...!!
28+ Angelina