Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

laura imi pare rau de situatia ta, dar nu te alarma ! important e sa duci cu bine sarcina la termen! Intr-adevar trebuie sa stai la pat... cam tot timpul, ar trebui sa-ti iei medical! In cazurile fericite colul se lungeste la repaus la pat! In prenatal? cam cu 80 de zile inaintea DPN!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

laura ai grija de tine. ai si contractii? si eu si alte fete stam la pat...asta e... dar te obisnuiesti...pt BB...
cu prenatalul poti sa iti calculezi: 126 zile,minus 42 cate trebuie sa ramana dupa nastere obligatoriu,restul le poti lua inainte...
cu medical...ginecologul iti poate da linistit

ENI 27+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI MULTUMIM!! DOAMNE AJUTA LA TOATE SA AJUNGEM CAT MAI APROAPE DE TERMEN!!!...cu bebei cat mai grasi!!!
..ati vazut ce diferente sunt la mamicile de sept-octombrie?...doua fete care au nascut la acelasi nr de saptamani bebeii au kg super diferite...unul are 4kg si altul 2.800 kg...
EU NU MAI AM RABDARE PANA SAMBATA!!!..DOAMNE cum oi fi avut rabdare sa stau atat fara sa-mi vad puiul??..sunt curioasa ce greutate are..sper sa fie un grasan mancal-ar mama pe el ca sa nu aibe probleme...
..eu ma bag la baica ne pregatim de gimnastica..

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Laura eu zic sa stai linistita si sa te odihnesti.Acum 2 luni,mi-a zis ca colul e de 2.65.Am fost in concediu,la munte la cabana si toata ziua am dormit si m-am relaxat.La urmatorul control,surpriza.Colul de la 2.65 se marise la 4.75.A zis ca a contat foarte mult ca m-am odihnit.Asa ca lasa orice treaba si grija si treci in patut.

Roxy felicitari pentru luna 8-a!!!!!Esti cea mai mare dintre noi!!!

Oare ce sa papam sa creasca bebe mare?????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am uitat! raportez +8 kg!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

g24hit ,multumesc de compliment..,asa e am o burtica mamamama...,lasa ca sa ma satur...,sotul zice ca de dupa colt apare burta si dupa aceea apar eu..,eu una sunt in al 9-lea cer...,chiar ieri mi sa facut niste complimente din partea unor femei acre treceau...,ca cica sunt o graviduta frumusica,vai ce mi-a mai crescut inima...,adevarul e ca ma simt excelent si nu ma deranjeaza nici macar un kg pus in plus,ca eu am trecut de 14 deja...,nici nu m-am mai cantarit...,bine ca eu ma simt bine!! Sa pui si tu ceva poze ca sa te admiram si pe tine,adica pe voi,scuze!!
Eu am tras un pui de somn...,acum ma gandesc sa pap ceva si va spun si ce,dar sa nu ma certati...,am primit niste slaninuta afumata de la un unchi din Turda si abia astept sa mananc cu ceapa ,rosii si branza....,mmmmmmm,stiti de ce mi-e pofta si nu gasesc ..,de soric,mmm,vai ce as mai manca...,o bucata ca de mult nu am mai papat asa ceva!! Ma c-am tin de rele...,asa?!

28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by dany2007

'Neata fetelor

Astazi ma simt obosita dupa plimbarea de ieri de la Ikea asa ca am sa stau acasa si am sa lenevesc.

Voi ce faceti azi, aveti planuri ceva ?

Dana 24+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

ce ti-ai luat?

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

doamne am papat la fornetti cat pt un batalion....ca sa creasca bebe...
pussi, vad ca ai revenit in forta
laura iti poti lua prenatal de la 29 de sapt, pana atunci iati concedii medicale. CO ti l-ai luat?? eu de la 20 de sapt mi-am luat o luna CO apoi am ami mers 2 sapt la lucru iar de atunci sunt ott in medical pana maine cand intru in prenatal. relaxeazate , stai in pat, uitate la filme, citeste carti despre bebelasi....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

fetelo, va multumesc pentru incurajari. deci solutia e una singura: sa-mi iau medical, nu? asta voi face cu toate ca, culmea, mie mi-e jena sa-mi iau medical. am vb azi cu sefa mea, i-am povestit care e treaba ca sa stie, caci pana in aceasta clipa nu mi-au gasit inlocuitor, si daca plec este destul de dificil pentru ei, si stiti ce mi-a spus: sa stau linistita ca si ea a tinut copilul intre picioare abia, ca avea si colul deschis si ca a rezistat. asa ca nu cred ca a inteles ce voiam sa-i zic eu...

o sa-mi fac curaj si o sa vb cu medicul. in viata mea nu mi-am luat un medical. trebuie sa anunt in ziua in care nu mai vin cat lipsesc? trebuie sa duc hartia inainte? cum se face? si cat concediu pot sa iau?

acum, va rog sa ma ajutati sa calculez de cand pot sa iau prenata:

dpn 17 dec. deci 63 zile inseamna 15 octombrie?

si colac peste pupaza, ieri am cazut pe scari, am alunecat pe scarile de la intrare din bloc si m-am lovit la spate. bebe misca, asta e clar, si de atunci pana acum vad ca e totul in regula...

21+

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

in mesajul trecut am vrut sa spun femei care treceau pe strada ,nu femei acre,ma apucat rasul cand am vazut ce am scris,ups!!

28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput