Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 21
ellis spune:
Ati vazut astea? http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=22
Mie mi-a recomandat o prietena care si-a luat de la ei!
Ellis27+
RGE spune:
CAMI ..da sunt siliconate si mie mi-a placut foarte mult combinatia de culori..oricum noi am zis ca marge mai ales ca nu o sa stea foarte mult in el..cred..fratele meu, un prematur de 28 de saptamni le-a facut zile fripte alor mei..in sensul ca la un an a distrus patutul in care statea si era mult mai solid ca al nostru ..a tras de el pana l-a rupt si apoi au primit ai mei unul din fier...si cu gratii
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
intradevar lenjerii erau si mai ieftine la 2-3 milioane dar cand am pus mana pe ele am zis mai bine dau 8 mil dar iau ceva de calitate..mi s-au parut foarte proaste la modul ca desi era bumbac erau aspre rau iar culorile ..o vopsea super naspa ..la spalat sunt sigura ca incepea sa se duca..
AMR 9 saptamani!!
dany26 spune:
Va spuneam ca acum 3 sapt la glicemie mi-a iesit 49 ....ei bine am repetat analizele....si mi-a iesit 61...adica ok....Of tara asta....
27+ ANDREI
pussi spune:
quote:
Originally posted by gill
3 KG ???....LA 7 LUNI??......UAUUUUU......noi trebuie sa stam cumintzele...sa invatam din experientele lor ....si..sa ajungem cat mai aproape de termenquote:
Originally posted by bb_yasmi
tocmai imi spunea sotzu' ca nevasta unui coleg de a lui a nascut la 7 luni implinite, un bebe de 3 kg!!!!
eu chiar nu stiu pe nimeni care sa fi nascut exact la termen!! toate au nascut inainte cu 2-4 sapt!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....
eu daca trec de 34 de sapt. si au fiecare peste 2 kg. ii multumesc lui Dumnezeu! Si ce e peste.. e dar divin!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
quote:
Originally posted by nelia
Buna! Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Datele mele sint DN 22.09.1968, UM 21.02.2007, DPN 28.11.2007. La ultima ecografie era baietel, miine am o alta ecografie, sper din tot sufletul ca e totul in regula si ca nu si-a schimbat sexul. Nu de alta, dar eu mai am doua printese si ne-am bucurat tare mult cind am aflat ca e un printisor. Pe fetitele mele le cheama Agata (6 ani si 2 luni) si Tudora (2 ani si 4 luni). Nu am citit nimic din ce ati scris, asa ca nu va cunosc, dar in timp voi ajunge sa o fac.
Am vazut ca sint citiva gemeni in grupul acesta si ca predomina fetitele pina acum. Sanatate multa si sarcina usoara!
Edit: Si am mai observat ca sinteti taaaareee tinerele!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
bine ai venit! sarcina usoara si BB sanatos!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
g24hit spune:
salutare.
bun venit noilor burtici.
erika frumoase poze , mare burtica.
RGE frumos patutul si culorile lenjeriei.
poate reusesc sa pun si eu niste poze....
voi cum va dati seama ca sughite BB?
ENI 27+ IULIA
pussi spune:
quote:
Originally posted by RGE
BB sincer nu cred ca o sa pui asa pana la sfarsit..acum Yasmina creste si tu ai inceput sa pui tarziu..eu zic sa stai linistita da-le -n colo de kg ..eu iti doresc sa te simti tu bine si sa le duci pana la termen
RAPORTEZ SI EU 14 KG....zilele astea facem 32 de saptamni..asta inseamna ca am terminat luna a 7a??
..intrebare de ce se zice ca e mai bine sa nasti la 7 luni decat la 8??..sau e doar o vorba din "babe"?
AMR 9 saptamani!!
intrati in luna 8 felicitariiiiiiiiii!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Laura10 spune:
fetelor, am fost vineri la doctor si am vesti proaste: bebe a coborat prea mult in burtica, era ascuns in spatele osului pelvisului (noi avem 24 sapt) si colul, care pe 6 aug. avea 4,3 cm acum are 2 cm. a mai patit cineva asa ceva? doctorita mea a zis ca trebuie sa ma odihnesc mai mult... e adevarat ca eu nu stateam deloc intinsa in pat decat noaptea, si se pare ca acest lucru nu e bine. voi stati intinse si in cursul zilei?
vreau sa-mi iau medicale si altele dar nu stiu cand pot intra in prenatal cel mai devreme? la 32 de saptamani? am retinut bine? si concediu medical cat imi pot lua?
sper sa-mi raspundeti ca sunt putin alarmata...
21+
Laura
pussi spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
oare ce o face pussi de nu a "facut prezenta" azi???? pussi la apellllll..........
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
sa-ti explic... din lipsa de ocupatie... ca n-am stat atat acasa nici in vacantele din studentie... imi vin fel si fel de idei crete Prin urmare, acum vreo 2 sapt. m-am gandit ca daca tot e santier la mine sa schimb si termopanele, ca nu-mi place culoarea, ca sunt de 5 ani, ca o usa nu se deschidea calumea ... ca pe una incapeam in dunga... cu burtanul ! Si azi au venit termopanele noi!Asa ca acum se monteaza si-am fost ocupata cu verificatul, bagat de vina...
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele