Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
oare ce o face pussi de nu a "facut prezenta" azi???? pussi la apellllll..........
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
RGE spune:
POFTA BUNA BB
..eu ma bag la un castron de mere cu biscuiti...si apoi la o farfurie cu supa de rosii
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ellis spune:
quote:
Originally posted by alfa_anca
Neatza, burtici!
Mai apar si eu pe aici din cand in cand, cand sunt in stare sa butonez..... Sunt multe de spus despre ce am mai facut intre timp dar acuma tot nu sunt in stare.
Dar am o intrebare pt fetele care si-au luat prenatal : eu la 1 sept intru in sapt 32, adica mai am fix 63 de zile pana la DPN si vreau sa intru in prenatal, dar dr de familie mi-a zis ca pt a-mi da prenatal imi tb nu stiu ce scrisoare medicala de la dr ginecolog. Eu nu am mai auzit de asa ceva pana acuma, mai ales ca nu intru in prenatal inainte de cele 63 de zile din lege..... Voi ati patit vreuna asa ceva, mai ales cele care sunteti la al doilea bebe. HELP! Va multumesc.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca 30+ Elena
poze
Anca, esti bine?
Eu nu stiu ca iti trebuie ceva de la ginecolog, eu cand i-am zis doctorei de fam cand vreau prenatalul, mi-a zis doar sa-i amintesc, nu mi-a zis de recomandare de la ginecolog; pana acum i-am tot dus scrisori medicale pt medicamente, raport de la medicul de med muncii, deci stie ca sunt insarcinata, stie in cate saptamani, ce rost mai are alta recomandare; si, in plus, dc nu sunt probleme, tu hotarasti cand intri in prenatal, nu ginecologul; sunt medici si medici, cer si ei niste hartii, ca sa fie acoperiti. Poate ne spun si fetele din experienta personala.
Ellis27+
dany2007 spune:
'Neata fetelor
Astazi ma simt obosita dupa plimbarea de ieri de la Ikea asa ca am sa stau acasa si am sa lenevesc.
Voi ce faceti azi, aveti planuri ceva ?
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by nelia
Buna! Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Datele mele sint DN 22.09.1968, UM 21.02.2007, DPN 28.11.2007. La ultima ecografie era baietel, miine am o alta ecografie, sper din tot sufletul ca e totul in regula si ca nu si-a schimbat sexul. Nu de alta, dar eu mai am doua printese si ne-am bucurat tare mult cind am aflat ca e un printisor. Pe fetitele mele le cheama Agata (6 ani si 2 luni) si Tudora (2 ani si 4 luni). Nu am citit nimic din ce ati scris, asa ca nu va cunosc, dar in timp voi ajunge sa o fac.
Am vazut ca sint citiva gemeni in grupul acesta si ca predomina fetitele pina acum. Sanatate multa si sarcina usoara!
Edit: Si am mai observat ca sinteti taaaareee tinerele!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Nelia, bine ai venit! Sa-ti traiasca fetele, mai vreau si eu una!
Shery 30+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
bb_yasmi spune:
nelia, bine ai venit!! sarcina usoara in continuare!!]
anca, nici mie nu mi-a zis nimik!! a zis ca daca vreau iau prenatalul de la ea sau de la dr ginecolog. si ginecologul la fel mi-a zis. dar am ales sa il iau de la dr de fam pt ca sta la 2 blocuri distanta si plus de aia nu mai trebuie restampilat de nimeni...
roxana, pofta mare si tie!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
laura1713 spune:
Nici eu nu am auzit de vreo scrisoare de la med. ginecolog pt prenatal. Eu mai am 2 sapt de venit la serviciu si apoi gata: CONCEDIU!!!!
clab spune:
mda, Ellis si eu cam tot asta aud cu locurile astea la Elias.
De un lucru sunt sigura ca la urmatoare consultatie il iau la intrebari pe dr sa-mi spuna care-i treaba, merge cu mine sa nasc in alta parte daca e cazul sau ma lasa balta, ca le nasc in hol daca imi fac vreo figura si le mai chem si televiziunea .
anacami spune:
Roxana, sunt super-frumoase. Lenjerie cam asa imi doresc, mai ales in culorile acelea- mobila noastra fiind albastru-portocaliu; in plus, si patutul nostru are partea din fata si spate cam la fel, arcuita. Patutul are marginile laterale siliconate, nu? poate sa roada in voie, nu o sa aiba nicio problema
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb