Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 19
clab spune:
Merci Ramonella, bine v-am gasit!
Ellis, cu dr. Octavian Rotaru. Apropos, stie cineva mai multe despre el? Eu pana acum sunt multumita, are rabdare sa iti explice, e cat de cat atent, dar nu am auzit nimic despre experienta unor mamici care au nascut deja cu el. Sunt f curioasa cum se comporta pe perioada travaliului, daca vine sa te intrebe de sanatate.
22w5d
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by ellis
Imi mai spuneti si mie cand e BABY EXPO la Bucuresti? Ca am uitat!!!!!!!
Ellis27+
Este intre 27-30 SEPT. !!!
27+ ANDREI
MERCI!
Ellis27+
RGE spune:
RAMO multumim frumos!!
..si eu stiu ca Baby Expo e la sfarsitul lui septembrie..
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
helloooooo
acuma ne-am trezit pe bune...
mamaaa fetelorrr da bine mai stati cu kg!!! sunt invidioasa....auzi tu 6,7....10 kg!!! superrrrrrr...vreau si eu doar atata!!!!!! si ami vreau gogonele la butoi.....
ellis, multumesc de raspuns!! esti o draguta!!
a intrat vreuna din voi in prenatal????
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
oare daca am pus 2 kg intr-o sapt voi continua asa...?????
bubulina noastra
alfa_anca spune:
Neatza, burtici!
Mai apar si eu pe aici din cand in cand, cand sunt in stare sa butonez..... Sunt multe de spus despre ce am mai facut intre timp dar acuma tot nu sunt in stare.
Dar am o intrebare pt fetele care si-au luat prenatal : eu la 1 sept intru in sapt 32, adica mai am fix 63 de zile pana la DPN si vreau sa intru in prenatal, dar dr de familie mi-a zis ca pt a-mi da prenatal imi tb nu stiu ce scrisoare medicala de la dr ginecolog. Eu nu am mai auzit de asa ceva pana acuma, mai ales ca nu intru in prenatal inainte de cele 63 de zile din lege..... Voi ati patit vreuna asa ceva, mai ales cele care sunteti la al doilea bebe. HELP! Va multumesc.
Va pup si va doresc o zi minunata.
Anca 30+ Elena
poze
ellis spune:
CLAB, nu stiu de dr. Rotaru, insa stiu ca de ceva timp(chiar si anul trecut) sunt probleme la Elias in legatura cu locurile; eu sunt la dr Tutunaru si el merge cu pacientele lui pe la CFR2, mi se pare ca un prost management poate genera o astfel de situatie, ei toata ziua sunt in renovare, dar nu maresc saloanele; si se pare ca nu toti doctorii au problema asta, ci in functie de relatia lor cu Sefu'; eu nu ma mai gandesc la asta, am mare incredere in dr meu si nu cred ca ma lasa nenascuta! Asta e!
Ellis27+
cataro spune:
salut fetelor.
N-am mai avut timp sa intru, dar acum cand am intrat am vazut ca vorbiti despre targul pentru copii. uite un site cu programarile de targuri. e destul de tarziu, la sf. lui septembrie.
http: // livrare.ro/evenimente/calendar_de_targuri_si_expozitii_bucuresti.php
Baietelul meu e mai avansat cu doua saptamani, cred ca-l fac balanta in ritmul asta.
cata 29+
RGE spune:
BB sincer nu cred ca o sa pui asa pana la sfarsit..acum Yasmina creste si tu ai inceput sa pui tarziu..eu zic sa stai linistita da-le -n colo de kg ..eu iti doresc sa te simti tu bine si sa le duci pana la termen
RAPORTEZ SI EU 14 KG....zilele astea facem 32 de saptamni..asta inseamna ca am terminat luna a 7a??
..intrebare de ce se zice ca e mai bine sa nasti la 7 luni decat la 8??..sau e doar o vorba din "babe"?
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
si pt ca ne-a incurajat Roxana, mergem sa ne luam fornetti.. ca sa ne facem si mai
bubulina noastra