Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ancacami, de unde ai cumparat Leagan/ balansoar-bouncer? Am vazut in listuta ta ca l-ai bifat. Dar interfon audio/video? Cat au costat please?

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana31 spune:

buna dimineata mamici!
va scriu pentru prima oara dar va urmaresc discutiile de la inceputul sarcinii.
dpn este 1-14nov iar doctorul care imi va aduce pe lume fetita este dl.silviu predoi.
mi s-a parut super dar as vrea sa va stiu si parerile voastre.va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Sheri, te-am intrebat unde stai pt. ca ai o semnatura haioasa! Tunari este tot prin Bucuresti, mai ales cu noile organizari administrative...
Le-am cumparat ceva timp in urma- la Sebastian (acum vreo 3 ani si ceva)- le-am trecut pe lista pt. ca Roxana voia sa se "inspire" .
Daca vei merge la BabyExpo, vei gasi cu siguranta o oferta f. bogata, am vazut la editiile trecute- expuse chiar de importatori, la preturi promotionale (cei de la Graco-care au si leagane- aveau niste preturi super-beton..)

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clab spune:

buna tuturor,

Sunt o viitoare mamica de decembrie, va citesc aproape zilnic, din pacate nu am scris si mesaje.
Am tot citit pe forum DC, ca ar fi o problema cu lipsa locurilor la maternitate la Elias (acolo voi naste), stiti ceva despre asa ceva?

numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

'NEATZA fetelor!!...noi suntem bine..INFOMETATI
..mingia medicinala este de la INTERSPORT de langa Unirii..si costa intre 400 si 500 mii pretul si suloarea mingiei este in functie de marimea bratului vostru..vi-o recomand din tot sufletul eu folosesc la gimnastica si ma simt foarte bine pe ea
....fetelor trimit acum o pozica cu patutul ..momentan e in mijlocul sufrageriei ..pana luam covoare sa ne apucam de curatenie si atunci il aranjam..CAMI da stiu ca se putea si mai rau dar daca imi era asa bine credeam ca o sa-mi fie pana la capat...oricum am inteles ca e bine ca inca mai port verigheta..multumesc pt incurajare!!
BB YASMI un castron mare cu mere rase si biscuiti rasi e nelipsit si la mine zilnic iar lui George ii place extraordinar de mult..asta era mancarea mea preferata cand eram mica..

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

NELIA BINE AI VENIT!! SARCINA USOARA PANA LA TERMEN!! SI UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS!!

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by clab

buna tuturor,

Sunt o viitoare mamica de decembrie, va citesc aproape zilnic, din pacate nu am scris si mesaje.
Am tot citit pe forum DC, ca ar fi o problema cu lipsa locurilor la maternitate la Elias (acolo voi naste), stiti ceva despre asa ceva?

numai bine!

Cu ce dr la Elias?

Ellis27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Imi mai spuneti si mie cand e BABY EXPO la Bucuresti? Ca am uitat!!!!!!!

Ellis27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

clab bine ai venit la noi!!!!

Roxy tare dragut patutul.Si imi place si lenjeria!!!!!!

a venit inginerul de la firma si mi-a adus hainute de la Viena.A fost acolo la cumparaturi.Mi-a adus o salopeta cu manusi si botosei cu blanita in interior si piele intoarsa in exterior.Ma rog,imitatie,dar arata super bine.E visinie.Si e fff moale.Apoi mi-a mai adus o jaketuta alba,parca e din lac.Si un costumas gros,bluzita + pantalonasi albi,super draguti.La noi e clar ca nu gaseai asa ceva.De abia astept sa le fac poze sa vi le arat.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ellis

Imi mai spuneti si mie cand e BABY EXPO la Bucuresti? Ca am uitat!!!!!!!

Ellis27+

Este intre 27-30 SEPT. !!!

27+ ANDREI

Mergi la inceput