Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

eu acum imi dau seama ca maine fac 29 de sapt..,m-am luat cu musafirii si uite asa a mai trecut o sap. fara sa imi dau seama,uraaaaa!!!

28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Neatza, fetele!
AM intrat in sapt. 30! Sunt tare bucuroasa, dar cand ma gandesc ca ne apropiem cu pasi mari de finish...
Suntem bine pana acum, sughitam din cand in cand si avem perioade cand facem discoteca in burtik, si altele in care suntem tare linistiti. Mie mi s-a parut ca perioadele astea ar avea legatura cu caldura asta sufocanta, adica imediat ce se racorea putin, incepea iara agitatia. Nu pot decat sa cred ca bebele meu isi doreste racoarea . Si ma doare si pe mine burta cand ma rasucesc de pe o parte pe alta noaptea in pat. Cred ca e normal, se intind toate cele.
Am insa o intrebare: daca eu nu am pus pana acum decat 6 kg, bebe are destul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

gata ,am pus pe mail o gramada de poze si cu mine cand eram fara burtica si cu copii din partea sotului(niste scumpi),pe care-i consider ca ai mei....si poze de la nunta mea...,faza dura e ca am ras cand am vazut ce scria sub poza cu cainele meu Lord(poze cu mine fara burtica)...,se potriveste de minune...,sper sa va placa !! Acum sigur ma bag inapoi in pat...,ma uit la un film si poate mai trag un pui de somn,pupici!!!

28+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

MIHA! sa fiti sanatosi si fericiti! nu ai mai intrat de mult timp la noi, sper ca sunteti bine! ati aflat ce sex va avea bb2??

Nelia, bine ai venit! sa fiti sanatosi, cred ca este tare frumos sa ai 2 fetite si un baietel! surioarele ce zic de venirea lui? eu am un baietel de 3 ani si 3 luni, nu prea il incanta ideea...
Cu varsta stai linistita, sunt intr-adevar multe mamici sub 30, dar si multe peste (ca si mine..)

RGE, de abia astept poze! o sa ajung si eu pe acolo, dar curiozitatea este mare...Vreau si eu lenjerie frumoasa (la Sebastian au ales tati si bunica..), am vazut ceva la Cesco- in linkul dat de tine mai demult- chiar mai ieftin (4-6 mil.). La mothercare m-au "ametit" ca erau mai toate separate, trebuia sa le "ansamblez" -cred ca pretul iesea mai mare de 10 mil (ceea ce este cam mult totusi...).
Cu "efectele secundare" nedorite ale sarcinii asta este, lasa ca mai ai putin-esti deja in sapt. 32- bine ca nu s-au manifestat asa pana acum (se poate si mai rau, si mai devreme--- asta ca o "incurajare" )

Ramonella, felicitari!Cum te simti?

Mai am si eu putin pana la numaratoarea inversa!! pentru mine este un "prag psihologic" important

Va doresc o zi placuta si o saptamana usoara!

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Laura si eu am pus doar 7 kg.Am avut 49,dupa care am slabit la 47.Acum am 54.Eu calculez si alea care le-am slabit.Sunt sigura ca bebele e bine.Eu cred ca tot se duce la bebe.

anacami sunt bine,mersi.As vrea sa treaca mai repede timpul.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata!
KIVA, poate era si bebelusa obosita; cand eu nu am dormit noaptea si mi-a fost rau, nici ea nu a dormit, iar ieri, cand am dormit 2 ore, a stat si ea cumintica si abia seara era in forma...eu zic sa nu te sperii.

BB, sigur iti poate da medicul de familie prenatalul dupa alt CM.

Bine ai venit, NELIA!

Ellis27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Laura, si tie felicitari! cu greutatea eu zic sa nu iti faci griji, cred ca este super; bebe isi ia tot ce are nevoie, chiar daca tu nu te-ai ingrasat prea mult! Cu doar 6 kg pana acum, ai toate sansele ca pana la sfarsit sa nu depasesti 10 kg- ceea ce mi se pare ideal...

Erika, si eu o simt aproape zilnic cum sughita! o sa continue si dupa nastere, mai ales in primele luni pana se inchide si maturizeaza nu stiu ce canal, respectiv muschi ; Sebastian sughita destul de des, mai ales ca manca repede, ca haplea...

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

KIVA, si eu asa cred, ca bebeii au si ei zile mai bune si zile mai rele ca si noi. Sunt unele zile in care se agita mai mult, si altele in care abia ii simti. Daca totusi misca, cat de putin, eu zic sa nu iti faci griji.

Ramonella, multzumex!

Pupici, Laura

Mergi la inceput

Anacami, sper si eu sa nu pun f. mult, adica daca va fi asa cum ai zis, mi se pare ok. Asta deoarece eu nu sunt convinsa ca voi putea tine diete si alte cele. Sunt f. reticenta la cuvantul "trebuie". Sper totusi sa ii fie bine lui Gogo (asta e numele de cod in lipsa unui acord intre mami si tati )
Fetele, va vine sa credeti ce putin mai avem?!
Pupicei, Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by anacami
[Sheri, bafta!Unde stati in Bucuresti? ati renovat-o acum? combinatia ta are cumva un aspect "patinat"? si noi suntem spre finish, am ales combinatii bicolore in toate camerele: o nuanta pe doi pereti, pe ceilalti doi o alta nuanta ale aceleasi culori!

Cami, noi stam la 'comuna' in Tunari. Acum doi ani am terminat de construit, dar mai ramasesera finisaje neterminate, si de atunci abia acum ne-am facut timp sa le terminam.
Efectul pe care l-am luat are trei culori plus baza de pus pe acelasi perete, se amesteca toate cu o manusa si iese un ghiveci impresionant.
Interesant sistemul vostru cu doi pereti de cate o culoare, abia astept sa termini si sa pui p0oze!

Shery 30+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput