Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am venit si noi de la plimbarica!!
mai e cineva???
ellis, draguta, sa ma scuzi ca abuzez de amabilitatea ta, dar mai am o intrebare.... : daca ultimul Cm a fost dat de dr de fam pot lua tot de la ea prenatalul??? m-am hotarat sa intru din 29 in prenatal si nu m-as mai duce la gineco sa il iau si apoi sa merg la stampilat la dr de fam. ce zici??? e ok??

eu fug sa imi fac mere rase cu biscuiti..... azi noapte pe la 1 mancam cartofi prajiti cu carnati de casa prajit si salata de varza cu roshii......

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

fetelor dati tv pe acasa, e un film superr "Copilul care nu voia sa moara" m-a impresionat este inspirat dintr-un caz adevarat .

Dana 24+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA!!! somnic pufos!!!

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

urari de pentru miha(mariussimiuc)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106261

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

buna dimi
noi ne-am trezit sa papam!!! si sa raportam 12-13 kg avem in plus!!! ultimele 2-3 kg fiind puse intr-o sapt.... asta este!!! ne facem cat purcicile amandoua...
de aseara am dureri de burta si de spate...sper sa nu am surprize din nou....
gata fug inapoi in pat la nani!! ne auzim pe la 12!! (ora de trezire!!).

Miha, LA MULTI ANI!!!!

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Ma primiti si pe mine in grupul vostru? Datele mele sint DN 22.09.1968, UM 21.02.2007, DPN 28.11.2007. La ultima ecografie era baietel, miine am o alta ecografie, sper din tot sufletul ca e totul in regula si ca nu si-a schimbat sexul. Nu de alta, dar eu mai am doua printese si ne-am bucurat tare mult cind am aflat ca e un printisor. Pe fetitele mele le cheama Agata (6 ani si 2 luni) si Tudora (2 ani si 4 luni). Nu am citit nimic din ce ati scris, asa ca nu va cunosc, dar in timp voi ajunge sa o fac.

Am vazut ca sint citiva gemeni in grupul acesta si ca predomina fetitele pina acum. Sanatate multa si sarcina usoara!

Edit: Si am mai observat ca sinteti taaaareee tinerele!!!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!!!
Mariussimiuc,La multi ani!!!!!!!!Sa fii fericita si iubita!!!!Si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nelia bine ai venit!!!Bafta la eco si sa fie tot baietel,asa cum iti doresti!!!

Eu am intrat in 30 de saptamani si am inceput numaratoarea inversa.
Iupiiii!!!!!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

Buna dimineata fetelor,sper ca nu m-ati uitat...,am avut niste musafiri ptr o sapt si inca vreo 5 ne-invitati,dar asta e,asa ca am avut o perioada super incarcata...,abia asteptam sa vad ce ati mai facut,azi mi-au plecat musafirii asa ca am si intrat sa trag o privire ,ca sa vad ce imi fac prietenele...,v-am trimis si niste poze ca sa va mai aduceti aminte de mine,chiar v-am simtit lipsa...,sincer abia astept sa vina expo ptr bebe la sfarsitul lui sept.,poate ne vedem ptr cateva minutele...,in rest noi suntem bine,crestem,miscam mult ,mai scoatem funduletul sau capul din cand in cand de rade taticul de ea,iar ce tine de dezavantaje,mi se umfla picioarele dar acum ca mi-au plecat musafirii am sa profit sa stau cu ele mai mult timp pe sus...!!
Am vrut sa va intreb daca voi simtiti cum sughita cel mic,sau cea mica....,ptr ca a mea sughita aproape in fiecare zi ,chiar si de doua ori pe zi cateodata ,e o pofticioasa si mancacioasa ca mamica..,imi asa de draga cand o simt ,doamne...!!
Acum va las cred ca ma mai bag un pic la dormit ca m-am trezit c-am de dimineata ,dar revin!!!pupici pe burtici!!

27+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Erika normal ca te mai tinem minte.Nasol ca ti se umfla picioarele.Din fericire mie inca nu mi s-au umflat nici degetele,inca mai port verigheta.
Daaaa,si eu o simt pe bebelina cum sughite,e tare haioasa.Draga de ea cred ca se scutura din toate incheieturile.Dar e frumos.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata! Eu sunt deja la munca, deci teoretic n-as avea de ce sa zambesc, dar diferenta e ca mai sunt doar 3 zile pana la concediu

Miha, LA MULTI ANI! O zi frumoasa si un an superb, iar bebe sa va bucure in fiecare zi sufletele!

Nelia, bine ai venit! Ca sa vezi ce chestie! Cand ti-am citit mesajul nu-mi venea sa cred! Tu poate nu ma mai tii minte, dar eu nu voi uita niciodata un raspuns al tau pe DC pe vremea cand ma agitam in incertitudini legate de emigrare vs. bebe si altele asemenea Mesajul ala mi-a incalzit sufletul si n-am sa-l uit! Felicitari pentru sarcina! Si zici ca e baietel de data asta? Ma bucur mult pentru voi!

Eu am rezistat cu greu in caldura de vineri-sambata si ma bucur acum de fiecare strop de ploaie! Aseara am zis ca mor de durere de cap, nu stiam ce sa mai fac! Pana la urma a trecut cu cartofi umeziti cu spirt toata noaptea si un somnic mai normal in racoare...cat de cat... Am inceput sa fac planuri pentru mobila fetei...ce sa iau, unde sa pun...desi renovarea apartamentului nu e gata inca...da' nu mai am rabdare!
Gata, fug sa rezolv ceva si poate mai revin! O zi frumoasa!

Ade, 27+

Mergi la inceput