Mamici Noiembrie-Decembrie 2007(64)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
eu ies un pic la plimbare ca nu mai rezist de cald ce ee.......ne auzim mai tarziu!!
pusi
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
ellis spune:
Astazi toata ziua am fost o leguma din cauza ca nu am dormit noaptea precedenta, iar mi-a scazut tensiunea, am reusit sa dorm 2 ore si acu sunt mai bine; si mandra mea a dormit cu mine azi, pt ca azi-noapte nici ea n-a avut astampar, mititica.
CREEM, eu sunt hipertensiva, iau 3 dopegyt pe zi si ma simt bine la tensiune 11-11.5/6; mi-a fost rau ieir de la tensiunea oscilanta si scazuta, ma durea capulin frunte, imi pocneau urechile, ma lua ameteala, n-am putut face nimic, doar am zacut...mint, cand am iesit afara mi-am luat un tricou roz cu o bebica cu biberon pe el, acum sa vad dc am curaj sa-l port
IRINA, si pemine ma mai doare burtica noaptea cand ma intorc, dar pe laterale si nu ca la ciclu; uneori am impresia ca ma doare din cauza ca ma bate fata ca o presez, imi inchipui ca la tine este mai-mai...am citit azi de niste centura pt sustinerea burtii daca te doare cand esti in picioare, sau e grea, se gaseste in farmacii, am inteles ca e ceva cu ham si era recomandata in special mamicilor de 2
Ellis27+
Kiva spune:
buna seara,
ma linistesc cand descopar la voi toate simptome similare cu ale mele ...
ellis ieri am avut si eu una din zilele cele mai proaste!!!!!!!!
si nu sunt hipertensiva! dimpotriva (in general am tensiunea 9cu 4)
dar ieri am crezut ca mor
ameteli , transpiratii , moliciune , maini si picioare umflate
mai ales pana pe la 14
ciudata zi !
si azi ma resimt , desi a fost muuuuuuuuuuuuult mai bine
azi am insa , o alta pb :bebelusa s-a miscat f putin!
e prima data cand ma confrunt cu astfel de temere
vi s-a mai intamplat ? suntem mari ! avem 26 de sapt si o simteam foarte bine
azi...putintel de tot
spuneti-mi daca e normal
kiva26+iris
anka.san spune:
Buna fetele,
E cineva pe aici care a comandat cadouri la Dove?
Nu stiu daca mi-au luat comanda sau nu.
Am ales produsele, imi apar ca puncte cheltuite si atat.
Mai trebuie sa fac ceva sau mi le trimit automat?
Multumesc
Anka 23+
dany2007 spune:
Anka - daca ai completat datele tale corect in aproximativ o luna ar trebuii sa primesti cadourile. Cand primesti ceva sa dai de stire.
Dana 24+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
RGE spune:
..fetelor acum am aterizat si noi de la plimbare..ce bine e afara..mi-am luat mingie medicinala ..din astea folosesc la gimnastica si acum stau pe ea la birou..e super si vi-o recomand din tot sufletul pt ca nu mai simtiti greutatea burticii si dispar durerile de spate...
..am reusit sa montam patutul(CAMI lenjeria a costat 8 mil e cu tot cu perne de protectie si era deja pe patut..mi-a placut combinatia si am oprit-o)....este tot Pali..carutul ca ma intrebai de la Cami da..mi-a placut mult unul bleo deschis cu un crem parca era dar nu m-am uitat la pret...
..maine promit poze cu patutul!!!
..eu sunt rupta..imi este din ce in ce mai greu...ma uitamn ca am inceput sa fac pernute de grasimi si pe degete..pe maini..au inceput sa mi se umfle si mie picioarele putin, ma dor...cred ca de acum incolo o sa fie groaznic...astazi nu m-am mai suportat si m-am imbracat in treningul sotului..s-au dus "figurile" mele cand ma imbracam eu frumos....s-au dus vremurile alea...cred ca astazi am avut si ceva contractii false ...asta daca am simtit eu bine...George a miscat asatzi toata ziua..destul de puternic..s-a rasucit, s-a intors..nici eu nu stiu ce a facut..a inceput sa ma doara noaptea mijlocul ca la ciclu...astea or fi contractii??....ma simt ciudata rau, ma doare carnea, ma dor oasele..incep sa-mi doresc sa treaca timpul mai repede..cand tocmai ziceam ca e frumos sa fi gravida ..dar asta e trebuie sa rezist..sa trag de mine si sa nu cedez..asta imi spun tot timpul...va pup
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..scuzati gramatica dar sunt rupta imi pica ochii-n gura..NOAPTE BUNA SI SOMNIC PUFOS!!!
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anka.san spune:
@ dany2007: multumesc de raspuns
@ Roxana, de unde ai luat mingea medicinala si la ce pret?
Anka 23+