Intalnirea Zuzelor de ianuarie - februarie 2008
Raspunsuri - Pagina 3
gattasalvaje spune:
Irlandeza ,
Invitatia la intalnire este lansata catre toate zuzele , nu numai catre cele din Bucuresti , insa normal ca vor veni numai cele care vor putea . Pentru celelalte , vom posta multe , multe poze...
Eu una sper sa fim cat mai multe , atat din Buc. cat si din alte orase , de ex. Ploiesti . Sunt destule fete din Ploiesti si sper sa ajunga si ele , ca din Ploiesti pana in Herastrau se face aprox. la fel , ca durata de mers ca din Berceni pana in Herastrau.
21+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
gatta, eu lucrez duminica dar sunt aproape de herastrau, sper sa pot da o fuga macar asa, cat sa va pup!
irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
miky_mamica spune:
Fetelor vin si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma primiti?????
Imi este tot una in Herastrau sau in Tineretului, dar in primul stiu mai multe locuri unde putem savura ceva bun. Oricum parcul este mai mare si mai frumos si trebuie sa optam pt ceva mai usor ca e prima data cand ne vedem. Oricum oriunde vreti voi eu vin cu camera foto ca abia astept sa ne cunoastem si sa facem poooooooozeeeeeeeeeeee!!!
Va pup dulce!
Miky
23 sapt
creata2008 spune:
Si eu, si eu! Dupa cum spuneam si la odiseea noastra, nu mi se pare o idee buna sa ne vedem si la Baby Expo, ca poate fiecare dintre noi vrea sa mearga cu sotul si/sau mama. Sau altele nu stiu sexul si poate nu merg deloc sau cumpara doar body-uri.
Cat despre locul intalnirii, mi-e egal. Dar cel putin in Tineretului avem Cafeneaua Actorilor, unde stiu sigur ca se mananca super bine (ca sigur ni se va face foame!!!!) si unde avem spatiu sa ne desfasuram vreo 10-20 zuze. In Herastrau sunt numai bombe cu shaorma si nu am incredere.
Pot lua si cateva zuze in masina, care imi sunt in drum...
Data e ok. Ar trebui sa facem un sondaj, sa vedem cate fete vin si sa propunem si o ora. Sa ne miscam cu talent burticile!
Ralluca spune:
Buuuna!
Vin si eu! Cred ca ajung inapoi in Bucuresti duminica dupa-amiaza asa ca ori Herastrau ori Tineretului o sa zic si eu "prezent"
As prefera totusi Tineretului fiindca e f. aproape de mine
Va pup si abia astept sa ne vedem!
Raluca
22+ cu BB Radu
miky_mamica spune:
Fetelor dar de ora nu zice nimeni nimic?????????????
Haideti dati curs la propuneri....... sa auzim ce are fiecare de zis pt ca din partea mea vin la orice ora la oricare din parcuri!!!!!
Eu stau la Morarilor Pantelimon asa ca nu conteaza in care dintre ele ne intalnim atat timp cat o facem si pe asta!
Pupici
Miky
23 sapt
miky_mamica spune:
Chiar nu mai vrea nimeni sa vina la intalnirea asta??????????
Dupa atatea discutii pe forum nu vreti sa ne vedem si fata in fata sa ne comparam burticile si sa vorbim despre bebeii nostrii?
Eu vreau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anca.Diana spune:
haideti sa stabilim o ora, o zi si un loc eu sunt disponibila cam oricand.
Anca D.
19+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
honey79 spune:
Astept si eu sa vad ce hotarati, zuzici. Ca sa stiu cand trebuie sa-mi iau biletul de avion...in ce perioada.
Pupicei.
www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 17+ 70%
16+
creata2008 spune:
PROPUNERE
DUMINICA, 30 SEPTEMBRIE, ORA 12.00, CAFENEAUA ACTORILOR, PARCUL TINERETULUI.
Fac eu rezervarea, dar in momentul in care vad cate fete suntem in total. More or less, of course.
Cineva trebuie sa ia taurul de coarne! L-am luat! Tot ce trebuie sa faceti acum este sa ziceti "da".