Intalnirea Zuzelor de ianuarie - februarie 2008
Raspunsuri - Pagina 2
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by madalina28
Numeioana poate mergem impreuna din Ploiesti,vreau sa vin si eu tot cu masina si spre rusinea mea desi am stat 5 ani in timpul studentiei in Bucuresti nu stiu sa ajung in parcul Tineretului.Ar fi mai comod in Herastrau sau Cismigiu.
Madalina 15+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Fetele din Ploiesti , sunteti aproape si sunteti destule : Madalina , Zeririlouiza , EmiliaPop , Ioana ...imi cer scuze daca am uitat pe cineva.
Puteti sa va organizati in asa fel incat sa veniti impreuna si nu va faceti probleme ca va rataciti , avem telefoane si putem comunica.
Cu cat vom fi mai multe...cu atat mai bine !
20+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
SUBSCRIU!
parerea mea este ca am putea organiza mai intai o "informala" in herastrau, mai pe la inceputul lui septembrie, ca sa ajunga toata lumea cat de usor posibil, fie cu metroul, fie cu 41 sau autobuzul, e o zona accesibila cam din orice "unghi" al bucurestiului. si dupa informala asta sa atacam, intr-o etapa urmatoare, expo baby. mie imi place ideea unei cete de burticoase atacand standurile de la polivalenta. ar fi si mai bine, cred, daca deja ne vom cunoaste atunci. e parerea mea dar sunt de acord cu orice hotaraste majoritatea.
tare haios o sa fie sa ne vedem!!!
pup!
irina 19+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
kalosalina spune:
Gatta multumesc pt PM. Si eu as vrea sa ne intalnim. Dc sunt in Bucuresti (in week-enduri de obicei merg la tara), as prefera sa ne vedem in Herastrau.
A venit Bebica!!!
17+
zeririlouiza spune:
Si mie mi-ar placea sa ne vedem, nu ma deranja nici polivalenta, nici herastraul, acum nu promit ca ue in weekend debea ma mai vad cu sotul ca in rest vine cam tarziu, dar il car si pe el , il las putin in masina apoi vedem noi ce facem dupa italnire. Iar la parcul tineretului nu e greu de ajuns, dela arcul de triumf este tot inainte romana, universitate, intrati in tunel si iesiti in tinweretului iar la intersectia mare e parcul in fata, oentru fetele care vor sa ajunga
Louiza 19s + 60%
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
alina023 spune:
Gatta, multumesc pentru PM.
Si eu sunt tot pentru intalneala in Herastrau. La expo multe dintre noi poate vor dori sa vina cu sotii, va fi aglomeratie, ne va fi oarecum greu sa ne deplasam in grup. Cred ca o plimbare usoara si apoi o papica buna (iamiii...) la un restaurant in Herastrau ar fi exact ce ne trebuie ca sa ne cunoastem mai bine.
Cat despre data...eu acum spun ca e ok pentru mine 30 septembrie. Sa dea Domnul sa fim bine pana atunci si sper sa ne vedem.
Va pupacesc!
Alina 23+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
honey79 spune:
Zuzici, daca ajung in tara si se nimereste in acelasi timp cu "marea intalnire",vin si eu sa va pupic si sa va mangai pe burtici.
Numai sa stiu sa ajung.
bebe de Honey 15
14s1z
Shobo spune:
multumesc pt PM!
eu am marea rugaminte sa fie intr-o dupaamiaza L-V caci la noi e cam regula de baza ca weekendurile sa le petrecem impreuna in fam, noi 3 deoarece si asa tati ajunge f tarziu ac in timpul sapt si ne vedem rar.
...asta dc se poate.. dc nu, astept poze de la intalnire :)
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 15 sapt
Carmilia spune:
Buna fetele!Multam de PM.De acord cu voi,Herastraul e mai nimerit.Mi-e egal,de fapt.Sper insa sa n-am o burta mare-mare,sa nu ma mai miscNu stiu daca in cursul sapt.nu suntem prea obosite dupa serviciu,poate e mai bine duminica,totusi.Pupici
Carmilia
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Shobo
multumesc pt PM!
eu am marea rugaminte sa fie intr-o dupaamiaza L-V caci la noi e cam regula de baza ca weekendurile sa le petrecem impreuna in fam, noi 3 deoarece si asa tati ajunge f tarziu ac in timpul sapt si ne vedem rar.
...asta dc se poate.. dc nu, astept poze de la intalnire :)
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 15 sapt
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Shobo , eu m-am gandit sa propun duminica deoarece este o zi de odihna , nu venim stresate si terminate de la serviciu...
N-ar fi nici o suparare daca ai veni si cu Codrin si cu tati ...si , in general , fetelor , daca sotii vostri vor sa vina ...din partea mea sunt bineveniti.
Daca aveti alte opinii , nu ma supar sa ma contraziceti.
21+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irlandeza spune:
Mi-ar fi placut sa vin sa va cunosc, dar din pacate nu se poate.
Dar cu fetele din alte orase cum faceti ? Probabil sunt unele dintre ele care nu pot veni la Bucuresti ?
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra 21+