Intalnirea Zuzelor de ianuarie - februarie 2008
Raspunsuri - Pagina 4
ginnette spune:
Si ora si data sunt ok (pt mine).
As fi preferat ca locatie Herastrau; mi-ar fi mai usor s-ajung decat in Tineretului.
Dar dak majoritatea decide Tineretului, so be it!
Roxana 24+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
gattasalvaje spune:
PROPUNEREA 2
Duminica , 30 septembrie , ora 16.30 , Parc Herastrau - zona Soseaua Nordului , Restaurant Trattoria il Calcio.
Ce ziceti ?
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
sal'tare! pt mine e mai comoda varianta a doua, in herastrau. asta se cheama ca am votat, nu? :-)
pup!
irina 23+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
carmen e spune:
Eu votez pt VARIANTA 2 , imi este aproape de casa .
cum creste
Carmen 21 + David Alexandru
honey79 spune:
Zuzici,mi-am convins sotul sa ma lase sa stau inca doua zile in tara. Asta inseamna ca plec pe 1 Octombrie, deci pot fi si eu prezenta la intalnirea voastra, pe 30 Sept. Ora 12...e ok si pentru mine.
Cu locatia sper sa n-am probleme, adica sa pot ajunge cu bine, caci eu nu cunosc foarte bine Bucurestiul si mai ales acum, cu toate lucrarile si liniile de tramvai scoase.. e cam greu.
Eu o sa stau in Bucuresti undeva prin D-na Ghica.
So...astept sa vad ce decideti.
Va pupic dulce dulce si abia astept sa ne vedem, zuzici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%
nemary spune:
eu abia marti va pot da un raspuns sigur. am vb cu doc azi si mi-a zis sa merg luni la un control sa vedem daca acum e totul ok. si daca totul este bine, din pacate nu voi putea veni la intalnirea zuzelor pt. ca voi pleca la Albena.
in cazul in care raman in Buc eu sunt pt.ora 12, iar ca locatie ambele variante sunt ok.
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gattasalvaje spune:
Honey , super ca potzi veni si tu pe 30.
Spune ce loc iti convine mai mult , ca sa putem sa deliberam...
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
ginnette spune:
Si eu sunt pt propunerea 2
Roxana 24+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
honey79 spune:
Fetele, zic si eu Parcul Herastrau....
Dupa ce papam, putem sa ne si plimbam prin parc,daca e timpul frumos.
Si, in loc de ora 16:30.... nu-i mai bine mai devreme? Ca pe seara se lasa cam frigulet.
Voi ce ziceti???
Haideti, hotarati, caci mai am la dispozitie doar ziua de maine,sa stiu ce si cum. Apoi plec si n-o sa mai am calculator.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%
gattasalvaje spune:
Eu am zis ora 16.30 , ca ar fi cam ora mesei de pranz ( la mine asa este , ca ma scol tarziu si breakfast-ul este pe la 12 ).
Daca vreti sa mergem undeva sa papam ceva , cred ca 12 ar fi prea devreme...eventual un 14-15 ar fi mai convenabil.
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?