Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

madaluta, mamaaaa cum mai doarme darius... la locu' de munca ... e mortal

mi-am amintit: adeju, numarat si io broscarimea de pe scaun si ai dreptate: sunt 3, io una n-am zarit-o pe aia de la picioare

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

kikineata, nu esti singura cu fitoasa la purattor ...si Oana a facut bleah la mamaliguta... dar vorba ta, poate din cauza ca nu-s io guru in ale gastronomiei (tb sa recunosc ca era prima mamaliguta facuta la viata mea ) ... daca afli ca asta e cauza, imi zici si mie, ca dau si eu o fuga la mare, sa-mi ingrase tanti adeju plodul cu mancaruri inventive si gustoase (da' fara sare, almette, etc )

Dia de Oana 29.11.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

sunt distrusa.......
a cazut dani din pat sub ochii mei. m-am dat jos din patut nostru, unde ne-am jucat, cu gand sa il iau in brate, sa mergem pe jos in sufra. numai ca, sotul meu, cat am fost plecati, a facut curat, inclusiv sters parchetul cu pronto de mobila. si desi sunt f atenta pt ca aluneca ca toti d.....am cazut in genunchi si pana am reusit sa ma strang de pe covor sa ma ridic dani a venit fuga la margine sa vada ce s-a intamplat si a cazut. drept in cap, in frunte, nu stiu cum sa explic. a plans imediat dupa aceea, un minut, apoi s-a linistit la reclame. a fost vesel, s-a jucat, a mers in 4 labe, a ras, a vorbit, s-a ridicat in picioare, a papat. dar acum e cam apatic.......... la ce trebuie sa fiu atenta?????? O, mi-e asa de frica!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, cred ca am mai zis...sau am zis doar in gand...ma rog daca nu zic acu...mereu mi se pare ca fetele noastre seamana in multe privinte. Da sa stii ca eu fac de obicei mamaliga si e tare buna.Se pare totusi ca faina asta grisata nu e buna si o sa caut faina de tara.Si oricum nu-i nimic daca nu-i place mamaliga nu e ceva musai in alimentatie...bine ca papa branza, smantana si iaurtul.Ce-i drept eu nu i-am pus ou dar cred ca simtea faina aia si nu-i placu.Sanatate Oanei in primul rand dar si voua.

quote:
Originally posted by Dia1609

kikineata, nu esti singura cu fitoasa la purattor ...si Oana a facut bleah la mamaliguta... dar vorba ta, poate din cauza ca nu-s io guru in ale gastronomiei (tb sa recunosc ca era prima mamaliguta facuta la viata mea ) ... daca afli ca asta e cauza, imi zici si mie, ca dau si eu o fuga la mare, sa-mi ingrase tanti adeju plodul cu mancaruri inventive si gustoase (da' fara sare, almette, etc )

Dia de Oana 29.11.06

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Of Laura imi pare tare rau.Nu fi suparata se intampla stiu ca sentimentul de vinovatie nu dispare dar trebuie sa-l pipai tot capul sa vezi daca-l doare undeva, apoi sa manance, sa doarma, sa suga din bibe la fel ca inainte.Comportamentul tre sa fie neschimbat cum ai zis sa rada sa mearga in 4 labe, sa se joace.Daca ti se pare totusi ceva cat de cat suspect mergi la urgente dar nu cred ca e cazul si va fi bine.

quote:
Originally posted by Laura13

sunt distrusa.......
a cazut dani din pat sub ochii mei. m-am dat jos din patut nostru, unde ne-am jucat, cu gand sa il iau in brate, sa mergem pe jos in sufra. numai ca, sotul meu, cat am fost plecati, a facut curat, inclusiv sters parchetul cu pronto de mobila. si desi sunt f atenta pt ca aluneca ca toti d.....am cazut in genunchi si pana am reusit sa ma strang de pe covor sa ma ridic dani a venit fuga la margine sa vada ce s-a intamplat si a cazut. drept in cap, in frunte, nu stiu cum sa explic. a plans imediat dupa aceea, un minut, apoi s-a linistit la reclame. a fost vesel, s-a jucat, a mers in 4 labe, a ras, a vorbit, s-a ridicat in picioare, a papat. dar acum e cam apatic.......... la ce trebuie sa fiu atenta?????? O, mi-e asa de frica!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Laura stiu ca ar fi rau daca ar vomita sau ar face febra.Daca zici ca a apapat ca de obicei si cu pofta e in regula.Urmareste-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

Laura imi pare rau ca a cazut, urmareste-l daca-si mentine echilibrul. Daca poti du-te pentru o radiografie. Eu cu Tudor am ajuns de doua ori la spital cand era mic ca si-a spart capul si au trebuit sa-l coasa. Stiu prin ce treci

ktrinel am reusit sa fac poza dupa poza (la Tudor am numai poze clasice, in album)- tare greu e, nu ma pricep si nu am timp sa caut, asa ca nu a iesit prea clara, dar se vede totusi olita si financial times aici . nu am avut timp sa ma uit, cand e intalnirea?

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Laura, eu stiu ca trebuie sa urmaresti orice abatere de la comportamentul lui normal, obisnuit. Daca face febra, daca vomita, daca refuza mancarea. Daca zici ca s-a jucat, a mancat, a ras, nu cred ca e vreo problema. Multa sanatate va doresc!

Sonia vine acasa! Ce veste buna! Extraordinar!!!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by a_deju

chinico, na ca mi-am adus aminte.. cu scaunu' cu broscarime, si anume. mai, nu stiu la voi cum e (voi, adica tu si dia), da' eu am trei broaste :)) una mare cu colac pe partea rosie, una mai mica unde-i "pernuta" aia la cap, si una si mai maruntica la picioare... da' las' ca si dianocica are tot scaun de-asta, si nici n-are rost sa intreb, pun pariu ca al lor are minim patru :))))
draga, al meu are sigur 5, da' nu le vad din cauza de husa de bumbac, da? omulet donsoara care si arunca parul peste umar privind usor in spate

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by a_deju

chinico, na ca mi-am adus aminte.. cu scaunu' cu broscarime, si anume. mai, nu stiu la voi cum e (voi, adica tu si dia), da' eu am trei broaste :)) una mare cu colac pe partea rosie, una mai mica unde-i "pernuta" aia la cap, si una si mai maruntica la picioare... da' las' ca si dianocica are tot scaun de-asta, si nici n-are rost sa intreb, pun pariu ca al lor are minim patru :))))
draga, al meu are sigur 5, da' nu le vad din cauza de husa de bumbac, da? omulet donsoara care si arunca parul peste umar privind usor in spate

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

care par?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput