Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
bamboletta spune:
Dia-ma bucur ca Oana e mai bine
si Antonia trimite
la bebe
nici Antonia nu vrea mamaliguta
si doar am mai facut mamaliga la viata mea
pur si simplu nu-i place ![]()
multa sanatate
Laura-imi pare tare rau,off si la noi aceiasi problema cu parchetul
sper sa nu aiba nimic Dani ii trimitem multi 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Laura13quote:
Originally posted by dianocicaquote:draga, al meu are sigur 5, da' nu le vad din cauza de husa de bumbac, da? omulet donsoara care si arunca parul peste umar privind usor in spate
Originally posted by a_deju
chinico, na ca mi-am adus aminte.. cu scaunu' cu broscarime, si anume. mai, nu stiu la voi cum e (voi, adica tu si dia), da' eu am trei broaste :)) una mare cu colac pe partea rosie, una mai mica unde-i "pernuta" aia la cap, si una si mai maruntica la picioare... da' las' ca si dianocica are tot scaun de-asta, si nici n-are rost sa intreb, pun pariu ca al lor are minim patru :))))
diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
care par?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Ktrinel spune:
mamaana,intalneala va fi in weekendul lung de la inceputul lui octombrie. parca 6-7-8 oct.
dianocica spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:draga, al meu are sigur 5, da' nu le vad din cauza de husa de bumbac, da? omulet donsoara care si arunca parul peste umar privind usor in spate
chinico, na ca mi-am adus aminte.. cu scaunu' cu broscarime, si anume. mai, nu stiu la voi cum e (voi, adica tu si dia), da' eu am trei broaste :)) una mare cu colac pe partea rosie, una mai mica unde-i "pernuta" aia la cap, si una si mai maruntica la picioare... da' las' ca si dianocica are tot scaun de-asta, si nici n-are rost sa intreb, pun pariu ca al lor are minim patru :))))
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
care par?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

gestul conteaza...diana si david 03.12.06
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:
diana si david 03.12.06
care par?
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006gestul conteaza...
diana si david 03.12.06
ai uitat de buzele tuguiate, a la fundu' de maimuta, doar asa imaginea putea fi desavarsita.. :)))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
luly spune:
Salutare fetelor!
In primul rand nu am mai citit nimic de ieri, dar vreau sa multumesc fetelor
care mi-au raspuns si i-au urat sanatate Dianei. Chiar a avut efect pt ca Di e mai bine chiar dc deocamdata nu prea mananca mare lucru.
Donia un buchet special pt tine 

pt amanuntele pe care mi le-ai dat. Saruri de rehidratare i-am dat si eu (Elektrolyt de la Humana - si le-a acceptat f. bine). Din pacate am citit cam tarziu mesajul tau si ieri la pranz i-am dat supa cu pui pe care binenteles ca a varsat-o. Oricum important e ca acum e bine dar o sa mai dureze un pic pana o sa revenim la mancarea normala. Cred ca de la mancare s-a intamplat asta asa ca tb sa-i gatesc si ei zilnic macar pana trece caldura asta
.
Partea mai nasoala acum urmeaza. Eu sunt deja cam epuizata pt ca azi mi-a varsat si Isa, da' urat de tot. Chiar asa mare e coincidenta?! Ele mananca absolut diferit. De la ce a varsat habar n-am pt ca nu am apucat sa-i dau decat fructele la 10 ( nimic deosebit, ci ce-i dau de obicei) si pe la 12 mi-a varsat, da' mult ca nici nu ma asteptam sa incapa atata in stomacelul ei. Si a mai avut vreo cateva reprize. Binenteles ca am sarit peste masa de pranz si peste cea de la 18. Si am ajuns din nou la medic, la unul pediatru de data asta , dupa ce ieri am fost la cel de familie. Pediatru n-a putut sa ne spuna mare lucru, doar ca Di e bine , iar Isa tb supravegheata si sa am grija s-o hidratez ca-i cam deshidratata si binenteles regim si ea (adica sa renunt la fructele crude) si eu si sa n-o fortez cu mancarea. In rest sunt sanatoase tun (apropo, bursucu' are 73 cm si 8,930 kg).
Acum fetele dorm si eu sunt inca agitata si ma doare si stomacul din cauza asta (nu mi s-a mai intamplat de f. mult timp chestia asta).
Va
si va doresc o noapte cat mai linistita si cred ca o sa lipsesc putin pana imi incarc bateriile ca v-am spus sunt cam epuizata (plus ca saptamana viitoare vin socrii pe la noi - da' vin in concediu, nu va inchipuiti ca vin sa ma ajute
)
PS: Cred ca si Isei iar prinde bine niste ganduri bune de la voi.
Luly mamica de
Maria Isabela si
Diana Andreea
madaluta spune:
Am deschis cu mare nerabdare forumul sa gasesc macar un sfat in legatura cu locul nostru de dormit...nimic..Multumim insa de aprecieri si complimente..N-am vazut niciun bici parca..deci e de bine.. m-am mai linistit.Il voi lasa sa doarma acolo,dar cum ar trebui sa il imbrac noaptea? k de obicei sau sa ii pun pantaloni lungi, bluza cu maneca lunga???
Dar la iarna ce ne facem????

laurasi noi am patit-o azi...a cazut scaunul peste el a incercat sa se ridice in picioare tinandu-se de el si l-a dezechilibrat..noroc k nu l-a lovit caci s-a proptit spatarul de parchet...Ce spaima am tras nu-ti spun, caci eu tocmai intram in camera si am vazut toata faza....Nu a plans deloc..deci nu-mi fac probleme...macar de s-ar fi speriat k sa nu mai repete faza si alta data..dar nici vorba.. radea cand l-am luat in brate...
Dia1609: multumesc pt atentionarea legata de Tedi...eu am citit ingredientele si mi s-au parut in regula..oare care sa fie cel naspa??
Insanatosire cat mai grabnica tutror si sa scapati odata de masca aia insuportabila..chiar..cum rezistati??
A-dejuuite ce contine Tedi( ziceai k nu ai studiat eticheta..
-apa morcovi si fructe(piure de morcovi, de banane si de mere)
-sirop de glucoza-fructoza
- corector de aciditate:acid citric, vitamina C
Darius e foarte incantat de el dar i-am dat doar de 2 ori pt k mi-am achizitonat un storcator de fructe super din Carrefour,si sunt f mandra de el caci pot baga fructele intregi( inclusiv marul) si le stoarce de nu mai ramane mai nimic din ele... asa k in cel de la reclama tv..numai k asta costa doar 90 lei...
bamboo: si eu am admirat umblatoarea voastra scumpa..Iti vine s-o manaci, nu alta..
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,
panaa spune:
of, of, of laura....

stiu ce simti, am trecut si eu pe acolo, numa' ca ana a plans vreo 30 min non-stop, si nu plans ci urlat......bine, mai mult s-a speriat decat s-a lovit....
, oricum, ana ii transmite lui dani muuuuuuuuulti pupici 
, iar eu ......

pt tine!
Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007
varsta anei
Dia1609 spune:
madaluta, cred ca era vorba de ceva colorant naspa ... reactii la copii: eruptii pe piele, varsaturi, diaree, etc... pliiiz zi-mi si mie cum se numeste storcatorul minune... tb sa cumpar si eu unul si as vrea tot unul in care sa bagi fructele intregi, ca am o lene si o graba cateodata... intrebare: separa pulpa de suc? ca tare am impresia ca oana nu bea sucul de fructe din cauza pulpei...
laura, of, sunt sigura ca va fi fara urmari, dar tine-l sub observatie
lavinia, sanatate multa lui mihaita 
kikineata, si eu cred ca seamana fete noastre.. azi ne-a scos peri albi cu nemancatul... am ajuns chiar si la stomatolog cu ea, ca avea o pata albicioasa in gura si ne-a fost frica sa nu fie candidoza sau afte, si din cauza asta sa nu pape... nu era, doar ca se vedea osul pe sub gingie, ca cica e in formare si e normal... dintii insa ioc... nici nu se vad si ne-a zis ca nu ies prea curand 
luly, multa sanatate isei 
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Dia1609 spune:
dianocica, wow, husa de bumbac pe scaunul de masa?? sa inteleg ca d papa cu furculita si cutit?
sau ai un set de huse pe zile? adevarul e ca si mie mi-ar prinde bine una, ca o iau uda de transpiratie din scaunul de masa (dar la ea -azi cel putin- cred ca si din cauza incrancenarii cu care nu deschide gura
)
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!