Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 9
Pinacolada spune:
ROXANA G- nu te mai enerva, retrage-te intr-o camera sa nu o mai auzi! Te inteleg perfect si pe mine ma enerveaza, si pe deasupra mai au si o groaza de pretentii! Basca ca sunt platite super bine................asta sa nu mai comentez!
Trebuie s-o pui la punct caci altfel ti se urca in cap fara ca macar sa-ti dai seama!
Nervi de otel!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
amar spune:
Fetelor, fetelor....azi dimineata la 3,55 Marunzikeii s-a rupt apa...acum e la spital cu dilatatie 1, se plimba...e inca bine cred...sa apunem majoretele la treaba ca vom mai avea o fetita azi...
Nastere usoara..cred ca va fi naturala..
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Happiness_4_us spune:
Off Doamne, iar mi s-a facut pielea gaina!
Marunzika
Iubita, sunt alaturi de tine si ma rog sa ai un travaliu scurt si o nastere cat mai usoara si rapida! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Nana, 36+ Razvan Andrei
AMR 24 de zile!
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
andrruzza spune:
Maruntzika, nashtere ushoara! Mult laptic si bebe papacios!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
carpatina spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Off Doamne, iar mi s-a facut pielea gaina!
Gaina ta a ajuns si pe la mine...
Hai Maruntzikoooo!!!
33+ cu Ioana
Sabina spune:
OOOh!
nu-mi vine sa cred!!!
Marunzika, nastere usoara, sa dea Dumnezeu sa fie scurta si cuprinzatoare
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
amar spune:
Eu cred ca e si nascuta deja...sms era de la 7,05...dar eu ..mea culpa am avut Handy inchis....acum am cateva minute am vazut....sper sa ma ierte....la starea in care sunt si eu....Carpatinooo..i s-a umplut curtea de gaini....doamne si avea acelasi DPN cu mine....sper sa nu...
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
kriss79 spune:
eu cu surprizele mele..Marunziko, tinem pumnii sa fie totul bine si sa ai o nastere cat mai usoara!!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 31+ cu Alessia Stefana
Yaia spune:
Hai, Maruntzika! Fii tare! Un gand bun trimit acum catre tine! Sa fie bebe sanatos si sa treceti amandoi cu bine peste nastere!
Irina 33+