Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 10

Happiness_4_us spune:
Amarule, pai daca atunci abia avea dilatatie 1.... si daca naste natural, o fi si la prima nastere, de regula dureaza mai mult pana la dilatatie 10, desi eu sincer ii doresc si va doesc sa fie cat mai scurt travaliul. Poate avem noroc. Offfffffff.......
Asa m-a cuprins o stare....
E clara treaba ca SE INTAMPLA la noi la odisee!!!!!!!!
Deci Marunzikoooo, baga mare!!!!
Nana,

AMR 24 de zile!
In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

carpatina spune:
quote:
Originally posted by amar
Eu cred ca e si nascuta deja...sms era de la 7,05...dar eu ..mea culpa am avut Handy inchis....acum am cateva minute am vazut....sper sa ma ierte....la starea in care sunt si eu....Carpatinooo..i s-a umplut curtea de gaini....doamne si avea acelasi DPN cu mine....sper sa nu...
carmen37s
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Eu tocmai vroiam sa-i trimit un sms.. da' acum nu ctiu ce sa scriu in el "hai ca poti!" sau "bravo tie mamico"? Spuneti doamna amar.. ca e vina dvs.

Fetele din Italia, ii cumpara cineva fetei ziarul ala pe care si-l dorea?

Sabina spune:
pana si Gheorghe a inceput sa dea din picioare!!!
ma duc sa mai fac niste ordine,. poate ma linistesc:)
zici ca nasc io, asa ma simt. I-am trimis un SMS de incurajare Marunzikai.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

amar spune:
Off Nana .sa-mi fie gura aurita... e la prima nastere..oare nu ar putea fi gata pana acum?...mai ales ca ea a tot avut probleme cu sustinerea si colul....
carmen 37s
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

amar spune:
Baiii, am gresit-o asta e nu-mi sariti in cap...dar era inchis ca se descarcase...eu ce sa fac acum...eu i-am transmis nastere usoara...o fo valabil inca nu stiu...principalul e ca suntem langa ea....offf
carmen 37s
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

rodicamaries spune:
Hai Maruntzika
E prima nastere naturala?
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt

carpatina spune:
quote:
Originally posted by amar
Baiii, am gresit-o asta e nu-mi sariti in cap...dar era inchis ca se descarcase...eu ce sa fac acum...eu i-am transmis nastere usoara...o fo valabil inca nu stiu...principalul e ca suntem langa ea....offf
Ai o sansa la reabilitare... da' trebuie sa iei cu tine telefonul peste tot, chiar si la buda.. si sa nu adormi pana nu primesti mesaj ca gata,a nascut si e bine!

Acum stai si tu cuminte si da gainile afara din ograda... sa nu nasti si tu azi.. ca inima mea nu suporta atatea emotii intr-o singura zi. Bine?

mandarinutza spune:
Haide Maruntzika, tinem pumnii sa fie totul bine .
Si pentru fetele care se pregatesc: Sim, Luy si Alina Clau
Mandarinutza 38+
Antonia Maria
Poze

Happiness_4_us spune:
Amar, stai cuminte si fii pe faza poate apare mesajul cu datele despre bb.
Nana,

AMR 24 de zile!
In asteptarea lui

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

mandarinutza spune:
LoredanaG L amulti ani!
Tomasa si Andreea -La multi ani! pt sotii vostri!
Aka, bine ai venit!
Mandarinutza 38+
Antonia Maria
Poze