Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
Happiness_4_us spune:
Amarule, pai daca atunci abia avea dilatatie 1.... si daca naste natural, o fi si la prima nastere, de regula dureaza mai mult pana la dilatatie 10, desi eu sincer ii doresc si va doesc sa fie cat mai scurt travaliul. Poate avem noroc. Offfffffff.......
Asa m-a cuprins o stare....
E clara treaba ca SE INTAMPLA la noi la odisee!!!!!!!!
Deci Marunzikoooo, baga mare!!!!
Nana, 36+ Razvan Andrei
AMR 24 de zile!
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
carpatina spune:
quote:
Originally posted by amar
Eu cred ca e si nascuta deja...sms era de la 7,05...dar eu ..mea culpa am avut Handy inchis....acum am cateva minute am vazut....sper sa ma ierte....la starea in care sunt si eu....Carpatinooo..i s-a umplut curtea de gaini....doamne si avea acelasi DPN cu mine....sper sa nu...
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Eu tocmai vroiam sa-i trimit un sms.. da' acum nu ctiu ce sa scriu in el "hai ca poti!" sau "bravo tie mamico"? Spuneti doamna amar.. ca e vina dvs.
Fetele din Italia, ii cumpara cineva fetei ziarul ala pe care si-l dorea?
33+ cu Ioana
Sabina spune:
pana si Gheorghe a inceput sa dea din picioare!!!
ma duc sa mai fac niste ordine,. poate ma linistesc:)
zici ca nasc io, asa ma simt. I-am trimis un SMS de incurajare Marunzikai.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
amar spune:
Off Nana .sa-mi fie gura aurita... e la prima nastere..oare nu ar putea fi gata pana acum?...mai ales ca ea a tot avut probleme cu sustinerea si colul....
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
amar spune:
Baiii, am gresit-o asta e nu-mi sariti in cap...dar era inchis ca se descarcase...eu ce sa fac acum...eu i-am transmis nastere usoara...o fo valabil inca nu stiu...principalul e ca suntem langa ea....offf
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
rodicamaries spune:
Hai Maruntzika
E prima nastere naturala?
Asa creste puiul meu
Rodica 36+
AMR 3 sapt
carpatina spune:
quote:
Originally posted by amar
Baiii, am gresit-o asta e nu-mi sariti in cap...dar era inchis ca se descarcase...eu ce sa fac acum...eu i-am transmis nastere usoara...o fo valabil inca nu stiu...principalul e ca suntem langa ea....offf
Ai o sansa la reabilitare... da' trebuie sa iei cu tine telefonul peste tot, chiar si la buda.. si sa nu adormi pana nu primesti mesaj ca gata,a nascut si e bine!
Acum stai si tu cuminte si da gainile afara din ograda... sa nu nasti si tu azi.. ca inima mea nu suporta atatea emotii intr-o singura zi. Bine?
33+ cu Ioana
mandarinutza spune:
Haide Maruntzika, tinem pumnii sa fie totul bine .
Si pentru fetele care se pregatesc: Sim, Luy si Alina Clau
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze
Happiness_4_us spune:
Amar, stai cuminte si fii pe faza poate apare mesajul cu datele despre bb.
Nana, 36+ Razvan Andrei
AMR 24 de zile!
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
mandarinutza spune:
LoredanaG L amulti ani!
Tomasa si Andreea -La multi ani! pt sotii vostri!
Aka, bine ai venit!
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze