Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mai primitzi o gaina - nu cu creeru', cu pielea!
Uff, Maruntziko, ce surpriza!!!

Suntem alaturi de tine si te tzinem de manutza!
Yannisa Milena sa fie bine si papacioasa si tu sa ai laptic... eh, dar pana atunci, mai stam un pic cu fibrilatzii...!
MARUNTZIKA

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bee, imi pare rau de vesti, dar ai vazut ca mai sunt fete cu problema asta si cu regim e ok, macar bine ca stii! Ce scumpa e Ana ta!

Cecilia, se mai intampla si din astea, lasa nu fi necajita, e bine bb, mai are vreme sa creasca pana in sept!

Piciulika, ce alintat baiat are mami!

Vai Maruntzika! Nastere usoara si bb sanatos!

Carpatina, ce haioasa esti cu sms-ul tau!

Roxana, te-ai mai linistit cu nebuna? N-o mai lasa sa te supere!Am un sentiment ca in weekend si tu nasti!

Nana, asa si eu, toata ma infior cand aud de cate o nastere, parka nu realizez ca intr-adevar NASTEM!

Hai Maruntzikaaaaa

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Maruntzica

Sabina, deja m-am obisnuit cu ideea ca probabil o sa ajunga la 3 kg cand il nasc, dr mea mi-a spus ca nu toate femeile fac copii de 4 kg,parca tie ti-a mai spus asa dr. tau.
Nu am mai facut eco la dr Dinu, mi-a facut dr. mea la Sp Giulesti la fiecare consultatie, ca ma cheama la Sp. saptamanal, ultima eco la Dinu am facut-o inainte sa plece ea in concediu.
Intreba cineva Dr. Dinu mai face eco si la Dacia Medical Center, tel.211.54.05, B-dul Dacia nr. 101. si acolo este posibil sa prizi programare repede.

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Sa traiti..duamnele Nana si Carpatina...asa o sa fac:)))))))
Sa vad daca ma apuca si pe mine cine va anunta

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by amar

Sa traiti..duamnele Nana si Carpatina...asa o sa fac:)))))))
Sa vad daca ma apuca si pe mine cine va anunta

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Pai pot sa anunte duamnele mai sus mentionate.. daca le anunti tu pe ele .

P.S. Eu nu-mi inchid niciodata telefonul . Te pup, ai grija de tine

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Acum m-am uitat la termen la Marunzika ....19.09. Oho, gainile voastre au venit si la mine. Deci chiar nastem? Se apropie momentul?

Marunzika, nastere usoara!!!

Roxana, mai am o idee vis a vis de menajera. Oricum simte tensiunea din aer, fa-i o lista cu cerintele tale si roag-o sa le respecte. Dar pune-le pe hartie...
A mea tot timpul uita sa stearga praful de pe intrerupatoare, sa spele oglinzile din bai... La un moment dat dupa ce am zugravit, imi arata sotul meu ca nu stersese vopseaua de pe un suport de prosoape. Ii atrag atentia ca e murdar si vine raspunsul: E posibil, ca eu nu l-am sters!! . Zi si tu ce sa mai spun la o asemenea replica in afara de faptul ca ma bufneste rasul.

Andreea 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Vai numai duamne intre duamne....iti dau un PM cu nr meu ca nu se stie ....ca am uitat..

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrl_dumitriu spune:

Buna fetelor,
Va multumesc frumos pt.urarile voastre si va doresc sa va bucurati cat mai repede de bb vostri!
Sim,nastere usoara,refacere rapida si bb sanatos!
Cecilia,cred ca tu intrebai ceva despre greutatea lui bb?Pe mine m-au speriat rau ia leg.cu greutatea lui bb,cu atat mai mult un alt motiv pt.care m-au bagat in operatie a fost faptul ca bb in ultima sapt.nu a luat nimic(adica avea 2700g),ziceau ei....si uite ca a avut 3000g si 51cm.Deci stai linistita nu e chiar cum zic ei,vei vedea.
Annisia,tu ziceai ceva de banii dati in spital.Uite cat am dat eu(m-am cosultat si cu alte fete,una dintre ele nascand cu aceeasi dr.):dr.10 mil.(n-am avut timp sa schimb euro),dr.mana a 2 a:2mil.,anestezist:100euro,neonatolog:2mil.si la asistente cate 100mii pt ca altfel sunt mai dure cu injectiile.
Nu stiu daca e bine sau rau cat am dat dar asa se proceda acolo.

Desi v-am zis ca am laptic pt.micuta inca din spital beau zilnic ceai de anason,chimen si tei in amestec,asa mi-a zis dr.

Betty,spune-mi si mie,te rog,tu ce mananci ca eu m-am satutat sa aud numai carne,paine prajita si lactate.
Eu sa stiti ca nu pot intra prea des,asa ca sa ma scuzati daca intrebati ceva si raspund mai tarziu.
Va pup si aveti grija de voi!Mirela si Iarina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mirela, adica te-a costat vreo 700 de euro numai nasterea? si probabil cat mai dati la fiecare control, analiza etc. Uau, fetelor! Chiar scump un bebe in Romania. :d

Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mirela , mananca supe, mananca fructe gen mere, banane, piersici, de fapt si legume crude poti, e o teorie cu colicii cauzati de alimentatia mamei, dar eu nu nu cred in ea.
Mie mi-a zis pediatra sa mananc orice, in afara de varza, mazare, fasole, conopida si sa incerc sa fie toate cat mai sanatoase.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput