Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mirela, dar cine te-a pus pe regimul asta, de ce? O mama care alapteaza tre' sa manance sanatos si cat mai variat. Fructe si legume crude e indicat sa le eviti sau sa le consumi in cantitate mai redusa la inceput, sa nu se deranjeze bebe la stomacel, dar in rest n-ai restrictii. Unii spun ca nici usturoi, ceapa sau peste nu tre consumat sa nu refuze bebe ca schimba gustul la laptic. Eu am alaptat 10 luni, 5 luni jumatate exclusiv si am mancat cam orice, si legume, fructe, usturoi, etc. si n-a avut cel mic nici o greata.

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai cu ziarul italian cred ca o rezolv pe marunzika...dar ma intreaba persoana din ce regiune e sotul ei??? ca acolo sunt toate ziarele din toate regiunile in tiraj national.

eu habar nu am...i-am zis sa ia acolo un ziar
stie cineva?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

sper sa nasca azi, sa nu o tina pana maine, ca am dat comanda la ziar

despre mancare si alaptat...eu am mancat si struguri si de toate fructele, si n-a avut Sofia colici.ea plangea de foame doar....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

SIM
LUY
ALINA
MARUNZIKA

loredana

tomasa si aniast sotilor vostri.sa fie sanatosi si fericiti!!!!!

ank83 bine ai venit.sa ai nastere usoara!!!

danielle 35+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Sabina, exact asa si eu. Ce atat regim?! Orice fruct! Si peste cu mujdei la greu, aoleuu

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

miaaaammmmmmmmm, si vinete la cuptor cu branza, ce bun era:))
tin minte ca eu alaptam si sotul ma hranea, imi dadea in gura, efectiv n-aveam vreme sa mananc!!!
asa ca nu va suparati pe fetele care nu mai scriu. prima luna cu bebe tare solicitanta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maruntika!
Ce bine ar fi sa nu aiba nevoie de incurajari si sa fi nascut deja! Of Doamne ce bine ar fi.
Mirela, sanatate multa si laptic muuult. O supica de carne, nu ai incercat? Eu inainte sa nasc nu puneam gura, dar dupa ce-am nascut, mi-a prins tare bine la productia de lapte. SI daca ti-e frica de fructele crude, poate niste compot de mere, sau piersici (ceva cat mai inofensiv).
Roxana, ai o menajera......care nu merita nervii tai. Sau nervii tai nu o merita pe ea, mai bine zis. Dar chestia cu calcatul vesnic pe picioare, cred ca e cu adevarat neplacuta. Nu poti sa-i spui direct sa te ocoleasca, mai ales ca esti mai irascibila?
Bee 32+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

MARUNTZIKA

SA fie totul bine si sa va intoarceti sanatoase acasa!!!!

alina39s+ANDRA MARIA
AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Gata, fetelor! Plec acasa, mi-a ajuns pe ziua de azi, nu ca m-am spetit muncind...dar m-a luat durerea de spate. Asa ca plec. Poate cand ajung acasa gasesc vesti despre Maruntzika cum ca a nascut deja. Tin pumnii.

Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaG spune:

Multumesc mult pentru urari!Sa fiti si voi sanatoase ,sa aveti sarcini usoare in continuare ,nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi!
Bun venit bebeilor,sa fie sanatosi ,iar mamicilor refacere rapida!
La multi ani din partea mea sotilor Andreei si Tomasei!
Stiu ca nu am mai scris de mult ,dar nu mi-a scapat nici un cuvintel din ceea ce ati discutat.Multumesc pentru sfaturi chiar daca au venit in mod indirect.
Acum, cate ceva si despre noi:suntem bine ,am fost luni la control avem 1,900(suntem in grafic),iar pe bebelina o va chema Antonia Teodora.
Ma alatur si eu cu pentru fetele ce urmeaza sa nasca zilele acestea!

LoredanaG
Puiul meu dragAntonia Teodora

Mergi la inceput