Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Adimercedes, ce alintati avem! Vad ca s-ar potrivi, asa rasfatzei! Le facem cunostintza... eh, ca ar fi un amor imposibil, la distantza! (era cat pe ce sa vin down under, relocation cu jobul, la finele anului trecut. Dar privat nu se potriveau lucrurile si apoi, probabil ca iar amanam proiectul BB...) Lasa, ca tot se va ivi ocazia! O sa vezi ca esti gata la timp cu toate - multi-tasking cum esti! Plus un tati plin de elan - e bine, asa-i?

Sim, vezi ca daca ai rahi, Annisia se asteapta sa stai cu laptopul in bratze, relatari live!

Carpatino, esti totala cu majoretele la "rezerva"!!!

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

alina.clau
SIM
LUY

Loredana_G

Tomasa pentru sotul tau!!

Multumesc de urari fetelor, cred ca sotul meu n-a primit niciodata atat de multe urari ca anul asta.

Roxana, pentru atatia nervi...totusi de ce nu schimbi menajera?

RGE, la Euroclinic a nascut si Betty78 cu dna dr Emel Nuraltay, prin cezariana, joia trecuta. N-a avut nimic de reprosat, totul a decurs foarte bine. Ea iti poate da mai multe amanunte.

Andreea 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Roxana... serios, eu te admir pentru stoicismul cu care le suporti pe toate... Daca la Alex inteleg - ca doar e copilul tau - la menajera e peste puterile mele sa pricep de ce n-o concediezi...
Si nu mi-o zice p'aia cu "n-am timp sa caut alta acum".. ca pana la urma nu trebuie sa le faci tu pe toate, sau daca nu are cine sa le faca sa induri tu.

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bee sa iti treaca supararea. Imi pare tare rau ca treci prin momentele astea, dar nu dispera, o sa vezi ca totul va fi bine!
Roxule, nu mai pune la inima orice. Chiar daca tu-i interzici menajerei anumite lucruri, ea oricum o sa faca tot cum o taie capul si te enervezi si mai tare. Asa ca, atunci cand ea e la munca, incearca sa stai sus la tine si sa te odihnesti, cu alte cuvinte lasa-i spatiu sa faca treaba si nu te intersecta cu ea ca sa umpli de nervi. Stiu ca e greu dar e mai bine ptr tine si ptr Andrei. Pupici.

Nana, 36+ Razvan Andrei
AMR 24 de zile!
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna, fetelor, cu intarziere, de la noi, dar avem motive!
Asa ca sa incepem:
Piccaflor, mersi mult. Deja nu-mi mai fac griji, daca bebe are chef sa se intoarca, o va face. In plus, moasa a infirmat ce s-a zis la eco si a zis ca e suficient loc si timp ca bebe sa se mai intoarca. O sa mai scriu la sfarsit despre rezultatul consultatiei de azi.
Luy, mersi, sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma, mi-au mai trecut grijile.
Piciulika, maaare alintacios ai in burtica! pt. amandoi
La multi ani sotilor de nascuti azi, sa fie baieti buni si sa aiba grija de sotii si bebei!
Sim, Luy, Alina.clau bafta multa! Sa treceti cu bine de nastere si sa aveti bebei sanatosi, cuminti si destepti!
Alina.clau, eu, daca as fi in aceeasi situatie, as alege anestezia partiala ca sa pot participa si eu la nastere si sa vad bebe cat mai repede posibil.
Betty, faine pozele de bebe!
LoredanaG, LA MULTI ANI, sa fii fericita si iubita!
Amar, uita pt. tine. Stiu ca e greu sa nu ai mama langa tine. Eu am pierdut-o cand aveam 19 ani si uneori ma gandesc cum m-ar fi dascalit ea cu sfaturi acum. Din fericire, la mine o sa vina sora in octombrie, cu mezinul e care are 3 ani si jumatate si o sa ne ajute asta mult.
Bee, imi pare rau sa aud de diabetul tau. , fii tare. Eu cunosc aici pe cineva care a avut diabet de sarcina si acum si ea si piticul ei sunt super bine. Incearca o programare la un nutritionist si te va ajuta. Mai era cineva la regim pe aici, parca Carpatina. Poate te poate ajuta ea cu un sfat in privinta alimentatiei.

Acum stiri despre vizita de azi de la moasa. Totul a fost super ok. Pe fisa de la eco de marti scria chiar ca bebe e intors, desi stiu sigur ca nu era. Oricum, cand moasa a auzit de problema, s-a uitat la numele doctoritei care a facut eco si a zis: "Aaaa, aceasta!", semn ca nu era cea mai buna doctorita. Oricum, m-a masurat si consultat si bebe era pe orizontala, cu capul in dreapta mea si piciorusele probabil in stanga. Dar moasa a zis ca e loc si timp berechet sa se intoarca singurel. Si nici vorba de trimitere saptamana viitoare la intors manual. Peste 2 saptamani mergem la ea la control din nou si in sapt. 36 (peste 3 sapt.) mergem la doctor, dar de data asta la "doctorul ei" cum s-a exprimat, semn clar ca a fost nemultumita. :)) Oricum, la doctorita cu bai am ajuns pt. ca nu prea existau ore libere la alti doctori. Dar am scapat de ea acum (unde mai pui ca era muta ca un peste!)
Asa incat acum suntem mult mai linistiti si bucurosi ca totul e ok si bebe creste mare.

Va las acum, poate muncesc si eu cate ceva in astea 2 ore si 20 min. pana plec acasa, ca nu prea am facut mare lucru azi. :D

Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Adimercedes am vazut mai la vale ca Tati e sprinten caprior - bravo!

Bee, imi pare rau sa aud asta si nu pot sa-ti dau sfaturi, ca nu stiu. Insa ma gandeam si eu la ce zicea Carpatina: monitorizata cu un diabetolog povestea (si testele alea de glicemie nu sunt asa de scumpe, nu?, ca sa-ti faci singura urmarirea).

goergi_ana si eu am dureri la intors pe partzi, mai tot timpul; uneori il pot potrivi pe bebe un pic, alteori nu e chip sa ma pun pe nici o parte. Dr zice ca e de la cum sta BB. Nu-i placut, dar macar nu-i alarma!

Roxana mama... calm, ca-s nervii tai. Menajeaza-te tu, io zis sa eviti incrucisari de drumuri cu 'doamna' (daca n-o vezi, nu-ti faci sange rau). Chiar de asta nu ai nevoie acum. Stai cu ochii pe noi sau pe o carte, capul in nisip, si asteapta sa plece si treaba e facuta. Ca deja esti alergica la ea, e de intzeles...

Piciulika 34+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetele, multam de incurajari.
Mie nimeni nu mi-a recomandat sa fac screeningul sau testul asta pentru diabet gestaional, fiindca n-am antecedente de diabet in familie, nu-s peste greutatea normala, etc. Dar am avut eu asha niste banuieli, cu stari de rau, probleme de vedere, copil mare, lichid mult. Abia acum am avut timp sa vad de asta si uite surpriza.
In rest, nu mai spun ca de luni sunt fara barbat in casa, trebuia sa vina diseara sa mai negociem ceva cu un constructor pentru casa. SI de multa treaba ce are in delegatie, o sa merg singura la intalnire, ca el ajunge la noapte (daca ajunge). Probabil ca ma voi teleporta pana unde trebuie sa ajung.
Si am mai ramas si fara sursa mea de energie Anutza, pe care am expediat-o azi la tzara la matze, caini si alte oratanii. Lasa ca ajung eu maine la ea. Hai sa ma laud putin cu ea, ca ma mai inveselesc. Noaptea doarme in patutul ei lipit de patul nostru. Asta noapte nu stiu cum a reusit dar si-a bagat piciorusele de nenumarate ori printre gratii. Si ma tot striga: "mami, buba", apoi se uita somnoroasa la mine, ma lua de urechi si se culca la loc. . Daaa, stiu sunt chestii marunte, dar simpatice cand ai copii. Ieri sau alaltaieri, eram pe scaun la PC. Vine dragutza la mine si-mi zice "Mami, masa" ( sa o duc sa manance. ea nu leaga inca bine cuvintele). Dupa care pune manutzele pe burtica si se chinuie sa ma ajute sa ma ridice si face "Uffff", de parca ea m-ar ridica. NU mai zic de bebe, pe care-l pupa si-l pomeneste toata ziua.
Bee 32+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Multumesc, Sabina.

Plec acu'. Sper sa nu astept prea mult. Dupa, mi-am propus iar o balaceala la piscina si daca rezist, asta seara ne vedem cu niste prieteni prin Baneasa.

Zi buna si vorbim in seara asta!

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bee, o sa gasiti o solutie si BB va fi bine. Ana, dulcica de ea, e asa tandra! Dar pentru ea va fi o bucurie la tara, cu animalele. Alex mititica tot plange sa plecam inapoi la mare...dar nu se mai poate.

Multumesc tuturor pentru sustinere, m-am calmat cu tanti. Ma oboseste sa zic de 100 de ori aceleasi lucruri si parca nu gandeste. Probabil atata poate, atata o duce mintea. Eu nu ii stau in cale, de regula stau doar jos in living, insa ea misuna de colo colo, isi gaseste mereu ceva de facut pe peste tot si tot ne intersectam. Ha ha ha, uitasem sa va spun ca m-am trezit cu ea sus de vreo 2 ori, cand credeam ca nu mai urca, si faceam baie cu usa deschisa. Ba a doua oara ma foiam in fundul gol sa ma dau cu pudra pe iritatie.

De ce nu caut alta? Ca stau la capatul pamantului si se gasesc greu sa vina aici. In plus trebuie sa le testez, ca atare sa o fentez pe tanti asta intr-o zi ca sa chem pe cineva in proba. Am o varianta si pentru asta, sa vedem poate o chem luni sau marti daca nu nasc. Andreea, tu stii mai bine unde stau, cate cucuoane crezi ca vin pana aici?

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Bee, o sa gasiti o solutie si BB va fi bine. Ana, dulcica de ea, e asa tandra! Dar pentru ea va fi o bucurie la tara, cu animalele. Alex mititica tot plange sa plecam inapoi la mare...dar nu se mai poate.

Multumesc tuturor pentru sustinere, m-am calmat cu tanti. Ma oboseste sa zic de 100 de ori aceleasi lucruri si parca nu gandeste. Probabil atata poate, atata o duce mintea. Eu nu ii stau in cale, de regula stau doar jos in living, insa ea misuna de colo colo, isi gaseste mereu ceva de facut pe peste tot si tot ne intersectam. Ha ha ha, uitasem sa va spun ca m-am trezit cu ea sus de vreo 2 ori, cand credeam ca nu mai urca, si faceam baie cu usa deschisa. Ba a doua oara ma foiam in fundul gol sa ma dau cu pudra pe iritatie.

De ce nu caut alta? Ca stau la capatul pamantului si se gasesc greu sa vina aici. In plus trebuie sa le testez, ca atare sa o fentez pe tanti asta intr-o zi ca sa chem pe cineva in proba. Am o varianta si pentru asta, sa vedem poate o chem luni sau marti daca nu nasc. Andreea, tu stii mai bine unde stau, cate cucuoane crezi ca vin pana aici?

Alex doarme pe ea, tati s-a inchis in birou cu conferintele lui, asa ca ne ducem in dormitor. Pupici.

Rox 38+

Rox 38+

Mergi la inceput