Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
Gabriela77 spune:
Ank, bine ai venit!
Andreea, La Multi Ani pt sotul tau!
Luy, Sim, Alina-clau
Roxana, chiar e cam nesimtita menajera asta a ta….Dar tu nu te necaji ca iar creste tensiunea
Gabriela 36+ Sara
Sabina spune:
ooof, Bee....
imi pare tare rau. Insa sa stii, cu regim se rezolva! hai ca o sa-ti dea fetele multe sfaturi pertinente.
Eu zic totusi sa suni medicul,chiar daca e in concediu. Mie dr meu mi-a zis sa-l sun daca am vreo problema, chiar mi-a zis ca dupa eco aia din 2 august sa-l sun imediat.
O sa tii regim si va fi bine, si bb va fi perfect.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cecilia L spune:
Am venit de la dr, sunt un car de nervi, nu am putut sa vb mai nimic cu dr, in cabinet erau cred 7 persoane, alte doctorite si asistente, va dati seama ca nu am putut vb mai nimic cu ea.Cel mai important este ca bebe Cristian este bine, dar se lasa asteptat, colul este inchis, posterior si s-a scurtat, deci mai asteptam, ce ma supara este ca suntem cam mici 2876g, e mic nu???? mai luam noi in greutate.... ma incurajez singura.
Asa ca noi nu avem ganduri de nascut pana in septembrie.
cecilia,38+ Cristian Matei
Roxana_G spune:
Sabina, ce sa mai zic, stiu ca nu am motive de nervi efective, sunt niste nimicuri de rezolvat, ca si la tine. Noroc ca suntem bine, noi si fetitele si bebelusii. Eu ii zic cu "dvs" pentru ca e de seama cu mama, ea...s-a obisnuit la noi si vorbeste la per tu. Nu ma dereanjeaza, dar sincer nu apreciez nici o forma de conversatie cu ea. De fapt orice raspuns de al meu este taios si pe un ton iritat. Nu mai reusesc sa ma controlez. Daca vrei sa vin sa te ajut cu sertarele, cu cea mai mare placere, chiar duc ceva lipsa de ordine.
Bee, imi pare tare rau sa aud ca ai probleme, fir-ar sa fie. Asta da motiv de suparare, dar probabil ca vei face un tratament si vei fi sub observatie si va fi totul bine. Te-as ajuta cu un sfat, dar nu ma pricep, insa fetele care au probleme cu pricina sigur te ajuta.
Cecilia, si eu am iesit ieri val vartej din cabinet de la dr, nici nu am mai intrebat daca sunt locuri in spital sau nu. Uneori sunt asa prinsi. Bine ca ai fost la control, daca era ceva zicea ea. BB nu e foarte mic, daca mai sta o saptamana sigur trece peste 3 kg si asta nu e doar o greutate normala, este chiar bine. Peste 2800 gr nu este nici o problema.
Va las ca a venit sotul, sta de 10 min pe terasa si vorbeste la telefoane. Ia sa vezi cum merge la piscina cu fata, imediat! Sa dea naiba sa zica nu...
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
bernix spune:
Bee, imi pare tare rau! Cine ti-a recomandat screeningul asta spre sfarsitul sarcinii? Io am facut o gkicemie pe la 26 de sapt si atat. Nu trebuie sa disperi ca toate se rezolva si e mai bine sa stii ca e ceva in neregula, decat sa te amagesti ca-i bine cand de fapt nu e.
Roxana, cand citesc cate probleme ai cu menajera, mai ca-mi vine sa nu-mi iau femeie deloc. Nu stiu cat o sa pot face fata si cu un copil mic, insa am auzit de la toate prietenele numai povesti de groaza. Nasolut... Si mai e sicaldura asta care numaibine nu face.
Io aveam programare la eco la Iosup-clinica Polisano, ora13:30. Noroc ca am sunat si la 12:30 inca nu iesise pacienta programata la 10:30. O sa merg mai tarziu, pe la 2 jumate. M-am enervat un pic si pe clinicile astea: de ce o fi trebuit sa sun io? De ce nu te anunta ca sunt deja 2h intarziere? In fine...
M-am gandit insa sa-mi mai fac o programare la alt medic zilele astea si dr.Craioveanu, la care ma trimisese Radoi, e in concediu.
Sabina, cum o chema pe doctorita la care ai fost tu si unde o gasesc? Crezi ca pot obtine o programare zilele astea? Radoi a zis sa fie in jur de 25 aug. Multumesc!
Bernix 34+
georgi_ana25 spune:
sim
luy alina.clau
pentru cele care ne vor face surprize in acest we
georgiana36+ Andreea Cristina
georgi_ana25 spune:
betty Mario Alexandru este un bebe superb, m-am emotionat asa de tare cand l-am vazut
georgi_ana25 spune:
Fetelor va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema cu un sfat...cand bebe meu se ridica in dreptul buricului ma doare groaznic, am impresia ca ma ustura pe interior si durerea persista in special noaptea...ma doare si cand ma intorc de pe o parte pe alta ca sa nu zic ca nu pot nici sa dorm...este motiv de ingrijorare? Voi va confruntati cu asa o problema?
Sabina spune:
bernix, eu am facut la Adela Dinu, am avut noroc, a fost un loc liber la Urgente. Poti sa dai telefon la CMU ARcul de triumf si sa ceri un loc la urgente la Adela Dinu, zici ca ai contractii sau ceva de genu,si ca medicul tau e in concediu .telefonul este 222.92.26-28.
Insa mergi la Iosup acuma, stai calma, ca o sa te ia repede.
cat despre femeie in casa...hm, e tare greu.Eu la copil n-as vrea sa iau sub nicio forma. Stiu ca majoritatea dintre voi sunteti fortate pt casalariul nu se compara cu indemnizatia...va inteleg foarte foarte bine.Dar eu oricum salariu am de toata jena, ca asa e in invatamant, Cecilia stie f bine, asa ca....
mie mi-artrebui ca sa [opt lucra pt ce-am eu de facut, doctoratul, compozitia...darcand aud si vad ce inseamna bona...brrr.
Menajera da, mai merge.Da uite ca nici aici nu e prea bine.Trebui avut mare mare noroc.
Eu daca as apela, as apela la cineva de la biserica.
Cecilia, nu e micut! e taman bine!! eu ma speriasem la 2.5 kg, dar daca auzeam 2.8 eram in al noualea cer.Oricum, sa stii ca o greutate normala este considerata intre 2.5 kg si 4. ce depaseste e exceptie. Iar tu esti asa de micuta si slabuta!! cu cine sa semene??
La Adela ai mai fost pt inca o eco?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carpatina spune:
Bee, care doctor e in concediu? Ginecologul?
In mod normal, ar trebui acum sa mergi la un endocrinolog/diabetolog si sa stai de vorba cu un nutritionist. Primul ca sa vada cat de "grava" este problema, al 2 lea ca sa-ti stabileasca o dieta in functie de preferintele tale alimentare, dar si de reactiile organismului la diverse alimente. (eu de exemplu nu mai beau lapte, ca imi urca foarte tare glicemia.. am o prietena care e in aceeasi situatie.. si nu are probleme de la lapte).
Nu vreau sa te sperii, insa la mine nu a mers cu dieta - eu masor glicemia de 3-4 ori pe zi si ma vad cu diabetologul o data la 2 saptamani .. lucru care nu cred ca acolo se face, asa cum nu se face nici in Italia.
Daca tu crezi ca te mai pot sfatui cu ceva, da-mi PM.
33+ cu Ioana