Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 30
amar spune:
OOOOf ce bine ar fi asa...ca-mi leg laptopul de gat pe post de epidurala......
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
luy spune:
Sabinutzo, cum adica "daca nasc " ????? Vrei sa fac atac de cord ? Pai nasc, nene, nu ma joc !
Luy 38 + cu Maria Teodora
MAINE este ziua cea mare !!!
Gabriela77 spune:
Ai baut ceaiul Luy? Tare emotionata sint si pt tine!
Roxana, bine ca nu ai cazut mai rau! Nu ajungi la nici o inducere, eu ti-am zis ca presimt ca va fi in weekendul asta!
Sa ploua cu copilasi in weekend! Yuhuuuuuuuu
Gabriela 36+ Sara
Sabina spune:
bre, ma doar capu de vreo 3 ore.Cred ca din cauza ca vine o furtuna peste 2 zile, asa ziceau pe accuweather....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Deci marti le asteptam pe Luy si Sim cu vesti! Alaptare, somnic BB, ingrijire BB, ehehe. Parca ma ia putin teama sa o iau de la inceput.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
amar spune:
Care faceti capitol nou ca l_am gatat si pe asta cu lucruri interesante.:))))))...ca eu habar n_a cum se face
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Roxana_G spune:
Gabi, pai as fi cazut tare rau sa stii. Sper sa se adevereasca previziunile tale...Vedem noi.
Sabina, ce ploi, cand? Ia ceva de cap, un paracetamol. ca poate fi de la AC daca nu esti obisnuita.
Rox 39+
luy spune:
Mai am 3 minute de baut ceai , Gabriella. Si profit de ele
Roxana, daca tie ti-e teama... Noi, astea la prima nastere, suntem oricum inconstiente
Luy 38 + cu Maria Teodora
MAINE este ziua cea mare !!!
Roxana_G spune:
Luy, da ceasul cu 5 minute in urma si mai bea o cana sau doua. Acuma nah, nu stii exact cat e ceasul la spital.
Rox 39+