Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 31
Gabriela77 spune:
Baga, Luy, baga...
De-ar veni o ploaie, ca eu una nu mai pot....
Si uite-asa, mai o barfa si-o gogoasha si s-a mai dus un capitol...
Tare mandra-s de Maruntika, cum a dus-o ea curajoasa cu colul scurtat si uite ce fetita marisoara a facut!
Gabriela 36+ Sara
Gabriela77 spune:
Noapte buna, burtici!
Luy, Doamne ajuta! Tinem pumnii! maine iti tii comoara in brate!
Il asteptam in peisaj si pe Marco Pollo!
Gabriela 36+ Sara
Sabina spune:
Roxana, eu is batuta in cap.Acuma am citit ca ai cazut.Pai fata serioasa esti tu? si te miri de Alex cu genunchii ei zdreliti:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
luy spune:
Eu propun s-o chemam pe Sim sa ne faca un nou capitol, ce zici Roxana, ii dai un telefon si o rogi sa vina ?
Iti dai seama cum ar fi sa faci asa ceva ? Saraca de ea, ar zice ca am innebunit cu toate
Luy 38 + cu Maria Teodora
Mai sunt cateva ore !!!
Roxana_G spune:
Luy, Sim zicea ca incearca sa doarma. O deranja TV de acolo, insa zicea ca e pe punctul sa adoarma, asta pe la 10 jumatate cred. Asa ca...Mai prestam aici pana explodeaza capitolul.
Sabina, vorbesc serios, chiar am alunecat rau, si eram singura, familionul era la piscina. Daca nu sunt atenta...Alex face vanatai de neatentie, insa si unele din sarituri intentionate, asa ca e o mica diferenta. Dar zau am scapat usor si nu stiu cum am avut prezenta de spirit sa ma tin bine si sa ma reechilibrez.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Maiculita ce calduri pe aci... Am numai aere in cap si tot transpir ca o scrofita...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
amar spune:
una peste alta, mai in gluma mai in serios ,mai scriem aici....n-o fi mult...uite cum ne lipseste Sim...
luy... de ce bei tu ceaiul ala? daca nu te-ai culcat deja...
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Sabina spune:
Roxano, instinctul de mama cred....
Luy, mergi iubita la nani.
maine trebuie sa fii in forma!!
te imbratisez si te pup tare de tot.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Nanaaaa scoala fetita si baga un capitol nou!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
luy spune:
Pai ceaiul este de chimen si anason, cica pentru stimularea lactatiei, nu a somnului
Luy 38 + cu Maria Teodora
Mai sunt cateva ore !!!