Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nu-i problema cu terminatul capitolului, va ajut si eu ! Macar stiu o treaba, cand ma intorc incep sa citesc de la capitolul 67

Luy 38 + cu Maria Teodora

MAINE este ziua cea mare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Poftiiiiiim? Pai eu trebuie sa incerc si tehnica Simonei, ca eu la inducere nu ajung daca nu vrea BB sa vina. Incerc totul!

Si desi nu e inca miezul noptii sa schimb numarul de saptamani (cred ca am calculat bine, Badiu zicea ca sambata se face nr fix de saptamani), am pus deja 39, ca sa il mai fraierim pe BB Andrei cu 10 minute.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Pai si al meu se uita la tv si pana acum vreo juma de ora ma vaicaream ca ma doare burta si sa-mi faca masaj la picioare si acum ma aude ca rad de mi se zguduie si patul si a venit sa ma intrebe daca mi- a trecut durerea....is zapaciti si ei saracii, nici nu stiu ce sa mai inteleaga...

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Luy, pai cat crezi ca vei sta? Luni sau marti esti acasa?

Rox 39+

Mergi la inceput

Aoleu, ma duc repede sa beau ceaiul ala, ca pe urma nu mai am voie !!!

Mergi la inceput

Carmen, cred ca e bulversat de schimbarile noastre de dispozitie. Si eu m-am vaicarit pana acum, ca am cazut pe scara si m-am lovit rau la picior. De fapt am incercat sa nu ma lovesc altfel, sa nu dau de pamant sa se intample ceva. Oricum m-am dus pe talpa vreo 5 trepte si ma doare piciorul in talpa de mor. De abia acum dupa vreo 4 ore il pot pune ca lumea in podea. Nu mai zic de umar, ca m-am tinut vartos de balustrada si parca mi-am smuls mana. Dar in rest sunt ok, am atins usor usor cu noada si nu am nimic, nici nu l-am zguduit pe BB.

Rox 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu, a nascut Maruntika! Bravoooooooooo!!! Sa va traisca fetita si sa va bucurati de ea! Prima nastere naturala! Felicitari!
Sabina, e rece vinul, ca vin si eu?

Vai, ce m-am emotionat!!!! Cu gogoasele voastre cu tot....

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

daca naste sambata, marti e acasa Luy!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

L-am intrebat pe doctor si mi-a zis ca marti imi da drumul.
Amar, vezi cum trec durerile ? Ce pastile, nene, te dai o tura pe forum si uiti de durere !

Mergi la inceput

Sabina, vad ca nu te culci. Nici urma de somn? Eu stau sa cuceresc satul ala la joc, dar tu? Deci...despre ce vin e vorba?

Rox 39+

Mergi la inceput