Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

carmen, gogoseala nu e semn de nastere.E din cazua ca zona e vascularizata si presata...la mine e gogosita de vreo 2 luni

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, nu ii spune ca nu te mai lasa pe forum. Eu i-am povestit odata sotului despre subiectul cu sexul oral de pe forum, ca ma amuzasera niste chestii pe acolo. Nu era vorba de utilitate, dar ma interesa pur psihologic cum abordeaza lumea problema. Numai ca la un moment dat a iesit cu paruiala si de atunci da-i distractie pe mine. Buuun, si l-am socat pe bietul om cand i-am povestit, cica el nu stia ca am asa interese pe forumurile astea. Dupa care vreo cateva luni m-a tot intrebat ce am mai citit nou in domeniu.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Rox esti simpatica foc...auzi cu cutia de la farduri:)))))...eu simt si cand merg la pipi cand ma sterg ca examinez tot....

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Veeeezi Luy, nu eu sunt vinovata de "gogoseala", fetele o tot tin asa si ma provoaca.

Rox 38+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by amar

Rox esti simpatica foc...auzi cu cutia de la farduri:)))))...eu simt si cand merg la pipi cand ma sterg ca examinez tot....

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Daaa, asta asa e. E de la vascularizare cum zice Sabina. Daca e vorba de asta, atunci sufar si eu de aceeasi gogoseala, dar tot nu pare sa nasc prea curand.

Rox 38+

Mergi la inceput

Ahaaaa Sabina deci gogoseala nu inseamna nik....si eu care trageam speranta ca e un semn....

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Cred ca noi terminam capitolul cu gogoseala asta...Maine cand vad fetele capitolul terminat, o sa creada ca o fi fost vreo nastere live, si cand colo ne ardea de prostiute.

Rox 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Noroc ca sotul e prins de emisiunea aia cu Donald Trump, si nu ma vede cum mustacesc aici de zor !

Luy 38 + cu Maria Teodora

MAINE este ziua cea mare !!!

Mergi la inceput

Nici al meu, a pus un film cu spioni si e pasionat. Dar ma vede Alex si ma tot intreaba de ce rad.

Rox 38+

Mergi la inceput

Ce e rau si daca vorbim si asa le vedem greu sau deloc ...de prestat ceva cu ele nici atat...nici pana acum ..si inca ceva timp de acum in colo....

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput