Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Luy tin pumnii stransi pt maine...suntem alaturi de tine si nu te mai stresa cu banii aia..ori inainte ori dupa ajung la ei.....of mare necaz in Romania asta cu plasatul unor bani ..offf cand ar trebui sa-ti vezi numai de nastere si de copilas....

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Luy, Sim, Alina

Va asteptam cu vesti! BUNE!!!

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Roxana,

Luy, baga repede o limonada cu miere.mai ai timp 45 de minute!!hmmm, sau doar apa cu miere? limonada n-o sa te lase sa dormi.Sau pune miere in chimen si anason.sa ai un picut de energie, asta nu umple stomacul cu solide doar.
explicatia nu o stiu..poate ca o vezica goala le pune lor mai putine probleme in timpul operatiei.

Si incearca sa te odihnesti putin.Stii de ce? eu m-am dus la spital total nedormita de emotie.si n-a fost bine :)

eh, nu-i graba cu ziarul ala, peste 2 zile cand vine acasa o sa o rog pe PM sa-mi scrie adresa si gata, ca acu numa de asta nu-i arde ei.

Luy, dupa ce bei

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Roxana nu e putiin ..e foarte muuult..ca eu o nascusem de azi de pe la 2..chiar Nana zicea ca e prea repede .....dar ziceam si eu fata de ce auzeam la alte fete de travaliu de 17 , 24 de ore....

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Mai am o intrebare desteapta. Asta e a lui B... Unde va aflati cand vi s-a rupt apa? Mie imi e frica sa nu mi se intample pe strada sau la cumparaturi pe undeva...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

A cui apa Annisio fii mai explicita... Marunzika era in pat dormea saraca era 4 dimineata....a fost norocoasa

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Apa fetelor care au nascut deja, adicatelea sunt la a doua nastere. Cele care au ceva experienta in domeniu sau au auzit pe la prietene si rude...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Annisia am citit din urma ca nu apucasem....fata mea sa stii ca si a mea e un pic marita si gogosita asa... o fi vreun semn?????:))))))))...eu am zis ca m-am ingrasat...

carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, mie mi s-a rupt apa in sala de pretravaliu la dilatare 6 cm. Asa ca multe detalii nu stiu sa iti dau.

Iar incepeti mai cu gogosicile? Pe bune ma duc sa ma uit cu capacul de la cutia de farduri. I-auzi la ele.

Carmen, depinde cat de grele au fost cele 12 ore, daca contractiile sunt suportabile vreo 4-5 ore, nici nu percepi ca travaliu efectiv. La mine la 5 min erau ok, la 3 ceva mai nasolut, dar la 1 minut era crima nene, si daca nu aveam epidurala nu stiu cum mai rezistam inca 2 ore cu ele (adica una pana la epi si doua dupa pana la nastere).

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Roxana, esti mortala, nene ! Rad de una singura si se uita sotul la mine si ma intreaba de ce. Sa-i zic de faza cu gogosicile ?

Zau ca voi sunteti terapie antistress !

Luy 38 + cu Maria Teodora

MAINE este ziua cea mare !!!

Mergi la inceput