Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 26
luy spune:
Sabinutza, am baut ceai de chimen si anason. Sucuri nu posedam in casa, ca noi bem numai apa plata sau limonada "home made".
Dar totusi care ar fi explicatia ca nu avem voie sa bem lichide ? Ca oricum ne pun sonda aia ? Ce, le e frica sa nu umplem pungutele alea cu pipi si sa le facem paguba ?
Luy 38 + cu Maria Teodora
MAINE este ziua cea mare !!!
Sabina spune:
Doamne, imi vine sa beau o gura de vin!!
Ca ma bucur ca nascut!!!
Carmen, sa-mi faci mama rost de adresa ei, ca fetele alea vor sa-i trimita ziarul:) Sunt 2 diferite .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
luy spune:
Da, Roxana, chiar ca-mi sunteti de ajutor. Nu stiu, zau, ce m-as face fara voi !
amar spune:
Trebuie sa recunoasteti ca e curajoasa Marunzika noastra....in 12 ore a rezolvat treaba ..... cred ca acu e ceva mai bine de a putut scrie... eu una nu mai pooooot...
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
Roxana_G spune:
Sabina, vad ca ai trecut la vin! Eu ii sun acusica pe ai tai sa le spun ce faci tu cand esti singurica.
Luy, ne gasesti aici si cand revii. Eu ti-as ridica moralul si la spital, dar nu iti va arde tie. Oricum iti sunt vesnic datoare, pentru cum te-ai oferit tu sa imparti patul cu mine.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
amar spune:
Adresa nu o stiu..dar are nr . de tel trecut in mail-ul comun...poate va vedea daca ii dai sms
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
luy spune:
Pai inca poti veni, sunt acolo pana marti !
Si avem si AC ! hihihi
tomasa spune:
Felicitari, Maruntzika!!!!
Ce fata mare ai si ce curajoasa ai fost! Prima naturala! Bravo tie, sa va traisca, sa fie frumoasa ca mami, iar tu sa te refaci repede. Te asteptam cu poze.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Roxana_G spune:
Carmen, pai ce 12 ore e putiiiin? Aolica, eu am prestat mai repede cu Alex, vreo 7 cu totul de la primele contractii regulate, si inca la intervale mari. Acum ma gandeam ca in 3-4 am incheiat treaba. Ma rog, sper si eu.
Ce de fete nasc maine...ce bine de ele. Tare le-as mai calca pe urme. In fine...deocamdata cuceresc un sat nou la Triburile si nu ma grabesc pana maine dimineata.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
andrruzza spune:
Felicitari Maruntziko!Yannisa, bun venit, sa ai viata frumoasa!
luy & sim
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"