Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 25

mandarinutza spune:
mandarinutza spune:
 Luy somn usor! si 

. Asteptam vesti despre tine si Sim maine.
. Asteptam vesti despre tine si Sim maine.
Mandarinutza  38+
 38+  Antonia Maria
 Antonia Maria
Poze

amar spune:
amar spune:
 Am vesti noi.....acum am primit sms.....scris de Maruntzika..Yannisa Milena a venit pe lume la 7.11 pm cu 2,870kg si 47 cm prin nastere naturala, fara PDA(peridurala) si cu nota 9_10...Va pupa mamica de comoara.......
Eu nu pot sa spun decat  Felicitarisi sa se intoarca bine sanatoase amandoua acasa...
carmen 37s
 37s   Oana Isabella
Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani

luy spune:
luy spune:
 Pai cine credeti ca o sa poata dormi ? Mi-e foame, lichide cica nu trebuie sa mai beau...
Iar eu imi fac griji cum o sa le plasez banii la toti aia de prin spital  Pe bune, mai stressata sunt de treaba asta, decat de operatie in sine... Sunt dusa, stiu...
 Pe bune, mai stressata sunt de treaba asta, decat de operatie in sine... Sunt dusa, stiu...
Luy  38 + cu
 38 + cu  Maria Teodora
 Maria Teodora 

MAINE este ziua cea mare !!!

Roxana_G spune:
Roxana_G spune:
 Pai vezi Sabina, ce cusatura opera de arta a facut Badiu de nu vad eu nici o diferenta?  Fetele fug de taietura, dar eu prefer sa o faca, ca sa stiu ca ma coase si sunt ca noua.  Mai sigur decat sa ma bazez pe propria elasticitate.
 Fetele fug de taietura, dar eu prefer sa o faca, ca sa stiu ca ma coase si sunt ca noua.  Mai sigur decat sa ma bazez pe propria elasticitate. 
Luy, o cam luaram razna ce e drept, dar macar te relaxam inainte de ziua de maine.  Sa nu te gandesti prea mult sau sa te ia emotiile.
Rox  38+
 38+
si Alexandra Maria  (10.02.2004)
 (10.02.2004)

carpatina spune:
carpatina spune:
 Fekicitari Maruntziko! Bun venit pe lume Yannisa Milena! 
Ai avut ceva de tras Maruntziko! Si fara peridurala! Jos palaria! 33+ cu
33+ cu  Ioana
Ioana

Roxana_G spune:
Roxana_G spune:
 Sabina, ricinul ala e oribil! Efectele secundare sunt oribile, nu mai spun de gust, si nu mai spun ca nasti cu viteza luminii, canci epidurala.  Deci nu vreau nici o forma de inducere.
Rox  38+
 38+
 (10.02.2004)

Sabina spune:
Sabina spune:
 Luy, pana la 12 mai poti bea!! bea si tu un suc ceva, sa-ti mai ia foamea.
 vaaai, a nascut marunzika noastra!! prima nastere naturala,si fetita maricica pt 36 de saptamani!! Bravo Maruntiko!!!!
 sunt f f emotionata!!!
 Roxule, nu la dimensiuni ma refer...ci la cum arata labiile o vreme, na ca am zis-o pe aiadreapta
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
 Sabina si  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

luy spune:
luy spune:
  Uraaaaaaaa !!!
 Uraaaaaaaa !!! 
Felicitari, Maruntzica ! Refacere rapida si o bebelusa sanatoasa, papacioasa si necolicoasa ! Sa fiti fericite alaturi de proaspatul tatic ! 
Luy  38 + cu
 38 + cu  Maria Teodora
 Maria Teodora 

Annisia spune:
Annisia spune:
 Bravoooo, in sfarsit avem vesti bune!!!! Yannisa Milena iti dorim multa sanatate si fericire pe acest Pamant!!!
Bernix, te asteptam si pe tine cu super vesti!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Roxana_G spune:
Roxana_G spune:
 Uraaaa, a nascut Maruntzika!
Felicitari Maruntzika, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa mititica! Refacere rapida si te asteptam printre noi cu vesti. 
Rox  38+
 38+
 (10.02.2004)