Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 25
mandarinutza spune:
Luy somn usor! si . Asteptam vesti despre tine si Sim maine.
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze
amar spune:
Am vesti noi.....acum am primit sms.....scris de Maruntzika..Yannisa Milena a venit pe lume la 7.11 pm cu 2,870kg si 47 cm prin nastere naturala, fara PDA(peridurala) si cu nota 9_10...Va pupa mamica de comoara.......
Eu nu pot sa spun decat Felicitarisi sa se intoarca bine sanatoase amandoua acasa...
carmen 37s Oana Isabella
mai sunt 3 saptamani
luy spune:
Pai cine credeti ca o sa poata dormi ? Mi-e foame, lichide cica nu trebuie sa mai beau...
Iar eu imi fac griji cum o sa le plasez banii la toti aia de prin spital Pe bune, mai stressata sunt de treaba asta, decat de operatie in sine... Sunt dusa, stiu...
Luy 38 + cu Maria Teodora
MAINE este ziua cea mare !!!
Roxana_G spune:
Pai vezi Sabina, ce cusatura opera de arta a facut Badiu de nu vad eu nici o diferenta? Fetele fug de taietura, dar eu prefer sa o faca, ca sa stiu ca ma coase si sunt ca noua. Mai sigur decat sa ma bazez pe propria elasticitate.
Luy, o cam luaram razna ce e drept, dar macar te relaxam inainte de ziua de maine. Sa nu te gandesti prea mult sau sa te ia emotiile.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
carpatina spune:
Fekicitari Maruntziko! Bun venit pe lume Yannisa Milena!
Ai avut ceva de tras Maruntziko! Si fara peridurala! Jos palaria!
33+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Sabina, ricinul ala e oribil! Efectele secundare sunt oribile, nu mai spun de gust, si nu mai spun ca nasti cu viteza luminii, canci epidurala. Deci nu vreau nici o forma de inducere.
Rox 38+
Sabina spune:
Luy, pana la 12 mai poti bea!! bea si tu un suc ceva, sa-ti mai ia foamea.
vaaai, a nascut marunzika noastra!! prima nastere naturala,si fetita maricica pt 36 de saptamani!! Bravo Maruntiko!!!!
sunt f f emotionata!!!
Roxule, nu la dimensiuni ma refer...ci la cum arata labiile o vreme, na ca am zis-o pe aiadreapta
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
luy spune:
Uraaaaaaaa !!!
Felicitari, Maruntzica ! Refacere rapida si o bebelusa sanatoasa, papacioasa si necolicoasa ! Sa fiti fericite alaturi de proaspatul tatic !
Luy 38 + cu Maria Teodora
MAINE este ziua cea mare !!!
Annisia spune:
Bravoooo, in sfarsit avem vesti bune!!!! Yannisa Milena iti dorim multa sanatate si fericire pe acest Pamant!!!
Bernix, te asteptam si pe tine cu super vesti!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Uraaaa, a nascut Maruntzika!
Felicitari Maruntzika, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa mititica! Refacere rapida si te asteptam printre noi cu vesti.
Rox 38+