Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 24
Annisia spune:
Bai nene, mie mi se pare ca a mea e ceva mare si moale asa. La suprafata, nu trebe sa-mi bag mana nicari... E doar ceva gras si urat... Probabil ca e normal. Nu v-ati uitat voi sa vedeti diferenta. Eu am oglizi peste tot, va spusei doar... Nu am cum sa nu vad... Plus ca in casa nu stau decat la peleul gol... Hihihihihihihi....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
tomasa spune:
Offf, Annisia, dar stiu ca ti-o studiezi nu gluma !
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Annisia spune:
Da, da... asa Rox, spune-i tu, ca le zici mai bine!!!! Si a mea tot de asta am de gand s-o tin. Hai si pentru pipi, treaca de la mine... Bine, si ciclu ala nasparliu... Offf, ce de treaba are ea saracuta...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Mai eu nu vad sa fie mare si moale, asa ca m-ai deprimat de tot, inseamna ca nu nasc. Mai mare o fi, ca tot burtoiul deasupra e umflat, dar in rest nu vad vreo diferenta. Offff...canci nastere in weekend.
Deja ma intreb daca nu cumva o sa ajung la inducere, ca asa s-a cam inteles de la Badiu daca nu nasc pana joi. Poate sa ma mai lase pana la garda lui urmatoare, dar atat.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
In fata acestor oglinzi stau eu in pat... Nu am cum sa nu vad, nici nu trebe sa ma chinui...
http://good-times.webshots.com/photo/2049601860101620375cHqdRM
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Eee, Annisia, o sa mai aiba si ocupatiuni din cele obligatorii, dar alea nu se pun in discutie ca nu avem de ales. Ma refeream numai la activitatile voluntare!
Rox 38+
Sabina spune:
mai,mi mi se pare ca asa de fetiscana n-a mai aratat dupa prima sarcina.Acu tot ceva asa mai mare vad si io.O sg data m-am uitat.
deci sa fie clar, ma refer doar la aspectul fizic, ce facem cu ea, e treaba de inteligenta la urma urmei
Roxana, stai mama linistita.Nu o sa te induca de prima data prin ociticina.Iti da un ricin ceva acolo
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Roxana_G spune:
Annisia, chiar esti dusa rau, auzi sa te studiezi in oglinzi. Iote eu nu am din astea, sunt numai la baie si nici nu stiu cum as presta o privire. In fine...nici nu vreau, ca zau daca nu e cum zici si nu dau semne de nastere o sa clachez nervos. Si imi propusesem sa astept calma.
Rox 38+
Sabina spune:
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia