Mamici de septembrie - octombrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 23
Annisia spune:
Fetelorrrr, am si eu o intrebare de 10 puncte... da sa nu va radeti de mine... Auziti, fetele care sunt la a doua nastere... Fofo nu se modifica cu ceva timp inainte de a incepe travaliul? Eu, de exemplu, stiam la Brisa cand o sa fete, ca i se facea ditamai pupaza moale asa...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Annisia, eu am fost coclita in ultima vreme. Sexuri nu am bagat, desi mi se tot propune. Insa marti ma enervase, miercuri nu puteam ca joi eram la control, aseara a venit la 12 noaptea si imi era somn, etc. Insa nu vezi ca nu merge nici asa, poftim la Sim! Cat despre alea alea, altele adica, sa stii ca am bagat. Ba azi chiar am alunecat pe scara, bine ca nu am dat cu fundul. Insa m-am lovit rau la picior si mi-am fortat mana, cu care am tinut de balustrada. Insa nu m-am omorat totusi cu eforturile, ca m-am speriat de tensiune. Ce sa zic? Si eu vreau sa nasc. Am mai facut insa un copil la 40 de sapt, acum ce sa zic, or fi ai mei mai puturosi asa.
Luy, cum esti cu moralul? Sa te odihnesti la noapte cat poti! Pupici.
Primit sms de la Sim, cica nu poate dormi ca e galagie. A mancat ceva, dar de la 12 noaptea nu are voie sa bea nici apa. Zice ca e bine cu moralul.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Iar te-apuca cheful de nascut, Annisia? Eu parca nu ma mai grabesc,sa treaca canicula, sa vina sotul si doctorul si mai vedem....
Roxana, n-ai pierdut nimik, am avut o tentativa sa ma uit, dar asa nontalente n-am auzit in viata mea! Mai bine desene animate!
Sabina, asa si eu, singurica! Sotul vine la noapte! Chef? Chef?
Luy, ce fain! Maine iti tii puiul in brate! O sa poti dormi, fato?
Gabriela 36+ Sara
tomasa spune:
Bernix, eu il cunosc bine pe Radoi. In nici un caz nu-ti va scoate copilul pe baza acestei singure ecografii. Eu am incredere in el, si daca ti-a spus el ca e cazul de internare as zice sa o faci. Asta nu inseamna neaparat cezariana inainte de termen (el nu e pt. solutia asta decat ca ultima masura, neaparat necesara), dar in spital are posibilitatea sa te monitorizeze asa cum trebuie si in cazul in care Doamne fereste se confirma suferinta fetala se poate interveni prompt pt. salvarea copilului.
Stiu toate astea pt. ca eu la sarcina anterioara am avut o suspiciune de retard de crestere data tot de aceste IR-uri marite (cu diferenta ca ombilicala era bine si copilul nu ramasese in urma cu greutatea), pe baza unei ecografii de 33 sapt. la Pop, care e cel mai bine cotat ecografist. Si totusi nu mi-a scos copilul. Insa: m-a monitorizat saptamanal, in spital (testul de non-stress care e foarte relevant si pe care l-au mai facut fete de aici l-au facut) si mi-a mai facut doua ecografii tot in spital. Toate au fost ok, si non-stressul si ecografiile si am nascut la termen, 39 sapt. implinite. Eu cred ca dr. nu va aplica solutia drastica de nastere prematura decat dupa ce va confirma diagnosticul prin alte teste, dar astea se fac doar in spital.
Te pup si te rog mult sa treci peste oroarea de a sta internata de dragul copilului. Pt. copil asa e cel mai bine, sa te afli sub supraveghere medicala, macar o perioada, desi eu personal sunt sigura ca vei reveni acasa curand tot in formula 2 in 1.
Si daca totusi nu va fi asa, asculta te rog ce a spus Sabina si fa tot posibilul sa o ai alaturi, la nastere si dupa, pe DR. Ana Culcer.
Luy, ma bucur daca am fost de folos.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
34+Maria
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Fetelorrrr, am si eu o intrebare de 10 puncte... da sa nu va radeti de mine... Auziti, fetele care sunt la a doua nastere... Fofo nu se modifica cu ceva timp inainte de a incepe travaliul? Eu, de exemplu, stiam la Brisa cand o sa fete, ca i se facea ditamai pupaza moale asa...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Rox 38+
Esti betoooon! Cum adica sa se faca moale mai fata? Pai daca intri in travaliu tie iti arde sa bagi mainile prin locurile alea? Nu ca altfel mi-ar fi dat prin cap.
Sabina spune:
Roxana, cine zicea de odihnit??
:)
sa stii ca de fapt aseara am venit cam obosita.Azi am stat doar acasa, si seara putine cumparaturi.Eu am computerul decshis, ma mai intind, mai vin sa scriu, etc.
dar azi ma culc nitel mai devreme, ca maine la 10 cel taraziu suna mama la usa.
sa stii ca totusi, singura acasa e altceva, e cat decat odihna.
gabriela vino-ncoace
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
Tomasa, asa e ai dreptate, nu cred s-o opereze numai pe baza acestei ecografii.Plus ca uite, si la ea artera obmilicala e bine!!
annisia, nu stiu cum e cu fofo, eu pot sa-ti spun numai un lucru: era mai draguta inainte de sarcini fofo asta. De fata tanara si fara alte griji decat iubareala.... nu va mai fi niciodata....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
mandarinutza spune:
Tocmai au plecat niste prieteni care au fost pe la noi, si acum am citit t repede din urma.
Bernix, tin pumnii sa fie totul bine. Cum au zis si fetele, si eu sunt de parere sa mergi in seara aceasta cel putin la un spital pt eco de urgenta. Teodoran stiu ca a fost intr-o noapte la Giulesti cand nu simtea miscarile fatului, si i-au facut eco, a fost multumita. Oricum, cand te internezi sunt sigura ca o sa iti mai faca si alta eco.
Mandarinutza 38+ Antonia Maria
Poze
Roxana_G spune:
Cum adica mai Sabina? De virgina nu va mai fi sigur, dar la mine nu a ramas cu alte griji decat iubareala chiar si dupa Alex si nici nu am de gand sa fie altfel acum. Eeeeee!
Rox 38+