Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 7
pussi spune:
suntem in zona..........
galuscutelor ce mari sunteti! niste "masculi " in toata regula.. noi la fix 19 sapt. aveam 296 gr. Ana si 276 gr. Elena! Cum va simtit in noua salopeta? Bine ca e totul ok!
Aniast ai nascut? a trecut luna plina? O asteptati pe urmatoarea?
Sheri eu Elevitul nu-l mai suport... vomit tot cand il simt, asa ca am trecut pe PRENATAL ..1/2 zile! fier iau din sapt. 19, 1/ zi!
meda vad ca ai inceput si tu cu modificari in casa... ca-i cred sindrom de ! Si la mine se manifesta... si la sheri! din lipsa de ocupatie ne vin fel si fel de idei crete
Betty sa-ti traiasca feciorul! Sanatos! Destept si frumos! Mie mi se pare foarte mare!
Andicu poze de la botez..... astept... Tu ai patut de la Baby design, are laterala sau lateralele culisante??
aurel cris tinem pumnii azi
galuscutelor .. vad voi sunteti tot in cautari... eu nu pot sa-mi cumpar ce-mi doresc la capitolul carucioare ... si daca nu gasesc voi merge pe asta: http://reclama/products/180-pentru_gemeni/3723-firstwheels_carucior_sport_gemeni_city_twin.mbs
are 15 kg. si se poate pune si landou!
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
galuscuta spune:
Pussi- aici am vazut mai multe,baiul e ca aproape toate cele tip trenuletz sunt pt. frati-unul mai mare in fata ca nu se poate inclina tare in spate si un bebe mic pe scaunul din spate care se poate face tip landou.Si in plus cel din spate nu are vizuala buna in fata ...deci...nu stiu.
Am vazut si cele unul langa celalalt care e mai OK ca se poate pune un loc de carucior ouletzul pt. nou nascut si cand creste schimbi cu caruciorul.Cu astea e problema ca nu poti intra peste tot din cauza largimii, dar sunt mai usoare de manovrat si ca greutate si ca spatiu cand il inchizi-astea sunt cele mai indicate pt. gemeni ca au si vizuala buna si nu se vor certa pentru loc.
O sa mai mergem cu tati cand nu vom fi pe fuga sa ne interesam bine , bine.As vrea ceva care sa-l pot folosi mai mult ca de ex. landoul il folosesti doar vreo 4 luni dar caruciorul vreo 3 ani.Eu voi naste prin decembrie precis asa ca nu vom iesi mult, mai ales ca aici e tare umed aerul iarna.
Na, am terminat romanul...desi as mai avea intrebari care-mi vajaie prin cap
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
pussi spune:
galuscuta ai dreptate, e tare complicat... mai ales pt. noi care trebuie sa avem in calcul ca vom iesi singure cu caruciorul! Il vreau usor... sa-l pot pune si scoate singura din masina! ... Cu landoul, eu nasc in noiembrie si ma gandesc ca-mi trebuie ca din final de cembrie oricum ies cu ele la plimbarica...pana prin martie il folosesc!....
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Sheritra spune:
Naspa de voi dubletelor si tripletelor, trebe sa iesiti cu patul din casa sa stea si bebicii bine ! Las ca cine va intoarce pe strada capul dupa voi si se va cruci de ce fete viteze?
Nici eu nu i-am luat carut inca, voi lua de la Chico sau Inglesina, 3 in 1 (ca mi-s mai lacoma) dar astept Babyexpo.
Bey zugravu mi-a facut fain holul, dar mi-a porcit la greu usa de la intrare, i-am pus carpecika in mana si buretelul, l-am pus s-o frece pana curge sudoarea de pe el, ca io nu-s dintr-alea sa frec dupa barbati! Si eu m-am intins in pat si va scriu. Sa-l pun sa-mi faca si o ciorbita?
Shery 30+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
pussi spune:
sa-ti faca si un masaj la sale daca are mainile fine
Noi vrem la Mobexpert sa ne cumparam canapea....in loc de carucior Sheri, dar nu avem sofer
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
aniast72 spune:
Dragele mele, multumesc de incurajari dar inca n-am nascut. Sunt tot in formula "Kinder Egg", cu toate ca azi noapte m-au cam speriat niste contractii. Or fi fost de la luna plina sau de la usturoiul pe care am uitat sa-l folosesc la indicatiile lui Sheri?
Oricum, Sheri, daca crezi ca am fost un caz aparte si n-a functionat teoria usturoiului, ai grija ca pe 26 Oct cand o sa te apropii si tu de nastere o sa fie iar luna plina...sa nu-ti faca vreo surpriza copilu' si sa nu mai ajungi la cezariana. Apuca-te si strange usturoi de pe acum ca sa n-ai surprize sa nu mai gasesti.
Pupici pe burtici si va tin la curent cum e cu nascutul, cu contractiile, cu ruptul apei...ca doar nu mai e mult.
Andreea 39+ cu
galuscuta spune:
Anaist - nasti natural sau cu cezariana?
19+ Amadeussi Cesar
Atat mai avem
Poze cu noi
andicu spune:
Hello gagici intr-o viteza.
Pussi, patutul nu are lateralele culisante, dar are 3 nivele si tot cobori pe masura ce creste bebe.
Noi suntem crestini de-acum , a fost emotionant si f frumos, ia eu am CEL MAI CUMINTE BAIAT!!! nu a plans deloc, nici cand l-a bagat in apa! la slujba astat numai cu ochii mari si a studiat tot, la restaurant la fel, a dormit cat a dormit dar a avut grija sa fie treaz la 12 noaptea cand a venit tortul ( pana atunci l-am tinut intr-o camera, ca restaurantul tine de un hotel din Mamaia)asa ca a vazut tot si a fost apt de poze ! abia astept sa va pun pozele sa vedeti ce fetisoara ara peste tot! mai dureaza 1 zi cred pana apuc sa le descarc in comp.
Andreea, tin pumii stransi pt tine si nastere usoara! sa fiti sanatosi si cuminti si tie refacere rapida!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/" target="_blank">Poze noi Bebe Filip(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi
pussi spune:
aniast continuam galeria
andicu... vreau poze! Deci ar fi sau nu util lateralele culisante?
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele