Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 8
aniast72 spune:
galuscuta, natural nasc (sau cel putin asa vreau eu)...de-asta si emotiile mele ca e ceva de necontrolat. Momentan ma rog la DD sa ma mai tina pana vineri seara cand merg la dr, apoi...fie ce-o fi. Da' la cum a mers toata sarcina, bb a fost cuminte si parca vad ca iese atunci cand i-a prezis doctorul.
andicu, multumesc de urari. Felicitari pentru bb Filip, de-acum crestin. Abia asteptam poze. Daca ai timp poate-mi scrii si mie un PM cu bagajul pe care l-ai avut la spital, ce anume nu ai folosit si daca ti-a lipsit ceva.
pussilico, baga la cutiuta orchestra pana vineri seara...promit ca te anunt cand sunt pregatita psihic de nastere si atunci scoatem si majorete, si galerie...si ce-o mai fi.
Andreea 39+ cu
pussi spune:
quote:
Originally posted by pussi
aniast continuam de sambata incepand
andicu... vreau poze! Deci ar fi sau nu util lateralele culisante?
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
asa e bine???
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
aurel_cris spune:
Neata dragele mele,aseara am sosit prea tarziu ca sa mai scriu ceva si eram si franta de oboseala.Lucrurile au decurs cred destul de binisor fara prea multe complicatii sper.Am sosit la spital si pe la 11 dupa o cezariana m-au luat si pe mine in sala de operatii care era foarte racaroasa.Imi era teama sa nu ma misc la anestezie caci mi-au zis nu trebuie sa miscati iar eu tremuram de frig si ceva frica cred.Vai ce emotii am mai avut,dupa ce mi-au explicat si riscurile ma apucase groaza,eu care nu am frica de dr.,injectii sau alte chestii.Poate ca fiind vb si de copil asta ma ingrozea,sa nu pateasca ceva bebelusa mea.Si asa mi-au facut anestezia,m-au amortit de la brau in jos si dupa nu mai stiu ce au lucrat ei acolo ca nu am mai vazut.Am vb cu medicul anestezist tot timpul,un tip super de treaba care imi zise ca el are o sora si un frate prin FIV.Vreo 3 ore nu mi-am simtit piciorele,pe la 4 am inceput sa simt si eu mai bine,bebelusei ii batea inimioara regulat,eram mai linistta.Dupa care a inceput sa ma doara rau burtica si o cauza dr au zis ar fi ca nu facusem treaba mica(cum sa va spun) si vrand nevrand mi-au pus sonda(sau cum se zice la noi).Durerea sa mai ameliorat,a devenit mai suportabila am mai primit si ceva pentru durere si m-am linistit iarasi.Pe la ora 8 seara am plecat de la spital,mi-au dat niste antibiotice sa prevna o eventuala infectie si ma asteapta acolo iarasi in 10 zile la un alt echo.Cam asa a decurs la mine totul,trebuie sa raman la pat,dr a zis ca pericolul inca nu a trecut.Hopa ce m-am intins.........
PUSSI,MADA,MEDA,GALUSCA,ANIAST,BETTY,ANDICU si la toate burticile
pussi spune:
aurel cris BRAVO! sa stai linistita in patur acum ca esti cu firicel!
noi raportam +9 kg... stiu ca sunt 2, ca am doua placente, cantotate dubla de lichid si ca fetele cantaresc peste 1.5 kg. impreuna.. dar 9 kg.??? 1 kg. / sapt.???
Andicu cum stai cu kg?
Sheri cate kg. a slabit lachi?
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
medamaya1 spune:
Aurel cris, gata acum ai scapat, bine ca e bine. Urmez eu
Andreea,felicitari ptr bebe crestin si cuminte
Pussi, nu mi se par multe 9 kg si oricum arati super. Eu nu-mi fac griji cu kg , cu siguranta voi da jos dupa ce nasc rapid kg puse, cred ca o sa fiu mai slaba decit am fost vreodata cu 3 copii. Pina acum nu am pus deloc pe mine , dara stiu ca mai am timp sa pun ..
Meda 13+
delfi spune:
aurel cris sanatate multa si sa stai cumintica la pat
pussi sa stii ca m-am cantarit si eu azi si .. surpriza am trecut deja de 51 de kg (am inceput de la 43) asa ca si eu am impresia ca am inceput sa iau mai mult de 1 kg pe saptamina, cam nasol nu . Lasa ca mergem la sala dupa aia, sau mai bine caram carucioarele pe scari si ia sa vezi tu cum ajungem din nou in top . Problema este ca nu prea ma mai incape nimic, noroc ca stau pe acasa si nu ies ca altfel nu stiu ce faceam.
Andicu vrem pozeeeeee
Betty ai un baietel frumos tare, sa va traiasca si sa va bucurati mult mult de el
Am vazut ca pe aici au fost zilele ecografiilor, dupa masa ma duc si eu si va aduc vesti de bebei. Sper sa fie totul bine.
O zi frumoasa tuturor
mona 21 + Alexandru si Cristian
Aldolina spune:
Buna fetele mele dragi,
Uf, e o nebunie de nedescris la serviciu, dar o sa treaca...
In legatura cu intalnirea, am vorbit cu Cris86 si ne asteapta la ea luni, 3 septembrie, dupa ora 18:30, cand puteti. M-a rugat sa va dau eu detaliile pentru ca nu poate intra pe net. Asadar, Restaurantul Allegria din Bd.Basarabiei nr.108, vis-a vis de fosta Policlinica Titan, actual Spitalul Judetean Ilfov. Daca vreti mai multe detalii, trimiteti-mi un PM si va dau mobilul ei sa discutati direct cu ea.
Abia astept sa ne vedem si sa povestim!
Madalina, daca vrei sa mergem impreuna, imi spui si stabilim cum ne intalnim.
Aurel Cris, sper ca esti bine dupa cerclaj.
Va pup pe toate pe burtici si asteptam sa veniti cat mai multe sa ne molipsim de la voi.
galuscuta spune:
Aurel Cris-ma bucur ca a decurs totul bine si ca tu si bebelina ta sunteti bine.
Delfi- numai 51 kg?
Pussi- nu te necaji ca te ajung si eu,am pus pana acum 7 kg.Lasa ca le-om da jos dupa nastere
Andicu,Meda,Sheri-
De Cellu nu se stie 'nik?
19+ printzisorii mei
Atat mai avem
cellu spune:
Feeeeetelor,
BB-le nostru este bine!
Nu s-a confirmat rezultatul TT-ului!
Revin cu alt mesaj, mai incolo, acum sunt tare surescitata, dupa o noapte de cosmar!
Cellu 19+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png