Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 25
delfi spune:
suntem si noi pe aici
Azi m-am ridicaat din pat si am fost sa vedem un patut de bebe la un magazin, il vazuse sotul in vitrina si m-am dus sa-l vad si eu . Nu mi-a placut era f inalt si parca facut din topor, plus ca eu caut 2 mai mititele 60/120 ca sa incapa in camera bebeilor care e destul de mica
Sa stiti ca eu analizele le fac tot timpul la lat laborator decat le-am facut ultima data pt ca am avut surpriza sa le fac de 2 ori la rand la acelasi lab si aveam valori identice Asa ca am invatat toate lab din oras si alternez, oricum m-am saturat de analize...
Pussi mi-am luat si eu pijama pt alaptat dar mi s-a parut tare incomod sa scot sanul pe gaura aia asa ca am cusut gaurile si o port prin casa. Eu o sa-mi iau din acelea clasice deschise in fata cu nasturi, se spune ca trebuie sa stai cu dezgoliti ca sa se usuce daca faci rani sau ceva si cred ca sunt mai practice astea.
mona 23 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
pussi spune:
denisa o sa calculez si eu ... sa vad ce ... iese!
ginger sa dea DD sa vin cu vesti bune!
delfi te-ai gandit ca va fi necesar sa-i alaptezi pe amandoi in acelasi timp?
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MadalinaM spune:
Buna ziua Doamnelor!
din cind in cind mai arunc si eu o privire pe aici, poate intr-o zi voi fi membru cu drepturi depline si sa ma obisnuiesc cu atmosfera!
Nu credeam sa am emotii...scriu pentru a-i impartasi Ioanei din experienta mea cu hemo.
Cind singerezi si singele e rosu-aprins deja e si o fisura pe linga hemoroizi. Fisura a aparut din cauza hemo.
Eu aveam crize apoi singerarea se oprea si ziceam "uf! am scapat". Pina cind la una din crize nu am mai scapat! si in fiec zi era un chin dupa scaunul de dimineata.
Am ajuns la proctoline! Mi-au dat un unguent si mi-au zis clar sa imi bag cu degetelul. La inceput am respectat indicatia, apoi am incercat sa trisez si foloseam betisoare de urechi! moment in care iar au aparut usturimile fara singerare, semn ca iar se incepea sa se fisureze.
Ei au zis sa fac asta de 3ori/zi. Eu am facut doar de 2ori/zi.
Vestea buna e ca a mers! Dar totul acolo e f. scump. In pretul pe care ei ti-l cer intra apoi fiecare consultatie ~1 la 3sapt, cam de 6-7-10 ori in total si necesarul de unguent..
Crema pe care ei mi-au dat-o era pe baza de plante! facuta special doar pt clinica lor. Galbenelele erau unul din ingrediente.
Defapt, aici am vrut sa ajung. Unguent de galbenele gasesti la orice plafar, e o varianta facuta la Bv. Incearca cu asta, in 2-3 zile ar trebui deja sa simti o imbunatatire. Nu cred sa fie vreo contraindicatie in sarcina. Daca te intereseaza iti voi da si celelalte plantute, acum nu le stiu.
Rolul cremei era sa destinda cumva mucoasa si sa ajute la cicatrizare.
Mi-a mai zis ca util e sa maninci fibre: radacinoase(morcov, telina) dar si mere, tot ce e tare si in prima perioada fara a exagera cu condimentele.
Sarcina usoara si bb-lusi sanatosi tuturor!
Am si citiva speciali dar deja cred ca exagerez cu ragazul meu aici.
Moniland spune:
Denisa, ET cum stii si tu f. bine se face la 2 sau 3 sau 5 zile de la punctie. Daca embrionasii au avut 2-4 celule au fost la 2 zile, daca au fost de 5-8-10 celule s-a facut ET la 3 zile, si daca au avut mai multe celule atunci la 5 zile ca blasticisti. Deci depinde cate celule au avut. Sa ziceam ca au fost de 5-10 celule si atunci 23 august -3 zile = 20 august data ovulatiei si 6 august UM. Si in tabelul dat de forum apare DPN in 11 mai 2008. Dar daca sunt probabil mai repede.
Ginger
Va pup pe toate si grija mare de comorile din burtica.
first_carmen spune:
Buna fetelor!
Va tot citesc postarile si-mi aduc aminte cu drag de burtica... sunt clipe tare frumoase pe care uneori as vrea sa le mai retraiesc (atunci cind Petru si Stefan nu pling in acelasi timp). Am mai pus niste poze cu baietii mei sa vedeti cit de repede cresc ... nici nu-mi vine sa cred . Acum am 10 kg de copii (fiecare cite 5) ;)
Sarcini usoare si copii sanatosi si cuminti
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua
Ginger00 spune:
Carmen- sa-ti traiasca baieteii sanatosi si mari, sunt tare dragalasi si frumusei si pe mamica
Ma mai relaxez putin cand vad mamici care au reusit cu bine sa duca sarcina cu gemeni ca eu inca sunt terorizata la idea ca s-ar putea intampla ceva,cred ca o sa-mi treaca numai dupa ce trec de 7 luni...
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
cellu spune:
Buna fetelor,
Asa cum spuneam (pe forum la FIV-ute)am si eu calculator. Ca nu mergea nici unul (din 2)!
IOANACARMEN si eu am avut probl. cu hemo, dureri mari, dar sangerari usoare. Mi-a trecut criza, desi dupa semene se pare ca mi se mai pregateste ceva. Eu nu am luat nimic, am rezistat cu stoicism, eram inca in luna a treia. Dar, repet, criza mea nu a fost asa de dificila ca a ta, din cate imi dau seama. Cred ca doar dr. te poate ajuta.
MONILAND, eu am avut 12 foliculi, (9 ovocite, 4 embrioni obtinuti). Dar la eco, dupa hiperstim. mi-am vazut ovarele, vai de ele erau marite si aveau f. multi foliculi. Estradilul mi-a fost monitorizat, dar eu nu am inteles valorile niciodata.
La analize, inainte de FIV, in Z3 de CM 89pg/ml
Dupa inhibare (Diphereline 3,75), la 7 zile (cu 2 zile inainte de ultimul CM) era 59pg/ml
In ziua 4 de stimulare 51pg/ml
In ziua 8 de stimulare 346pg/ml
In ziua 10 de stimulare 771pg/ml
In ziua 12 de stimulare 1463pg/ml
Dupa 4 zile, adica in ziua punctiei (implicit, dupa injectia cu Pregnyl), era 698pg/ml. Este ultima analiza de care stiu, ref la estradiol. Dupa punctie am avut dureri mari de ovare. A urmat apoi ET si in ziua a10-a aprox. am obs. simptomele. Balonare progresiva si o stare de rau (ameteli, slabiciune etc.) pe care nu stiu sa o explic. Cred ca era de la toate adunate. In ziua 13 de la ET, m-am internat in spital si am facut si BTHG-ul, atunci mi s-a pus diagnosticul. Am inteles ca sarcina intretine hiperstimularea. In mare, cam asa. Daca mai vrei sa ma intrebi ceva, cu placere!
Cellu 21+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
cellu spune:
CARMEN, sa-ti traiasca frumosii!!! Doamne cat sunt de dragalasi! Le place la baita! Cum ii deosebesti? I-as giuguli si eu putin. -ici
Cellu 21+ George
cellu spune:
Am fost si eu la eco la Iosup, doua chestii la care ma asteptam: DVD-ul inregistrat nu-i bun, deci bani dati degeaba si IR-urile..., ati ghicit, marite - 0.50 si 0.60. La un mom. dat m-a intreabat cum O cheama? (Nu i-am spus ca am facut amniocenteza ca sa se concentreze mai bine). I-am zis ca ni s-a spus ca e baiat. N-a zis nimic, a masurat, in continuare. Cand a ajuns la vezica, i-a vazut putzulica mai bine. In rest, BB e bine. Dar colul meu a ajuns la 3mm! In ultimele 18 zile a scazut de la 3.8 la 3mm. Recunosc, dupa rezultatul amniocentezei, am uitat de pat, am fost la munte, acasa am fost pe afara, pe-aici prin curte nu mai mult, dar n-am mai stat in pat.
Acum iar tb sa stau!
Marti am alta eco, voi sta sa vad daca recuperez ceva pana atunci. Daca nu,...
PUSSI, imi plac pijamalutele si mai imi place ca esti sursa de inspiratie pt mine
LACHI, sa-ti creasca mari printesele!
Cellu 21+ George
Moniland spune:
Cellu, mersi mult de informatii.
First carmen, frumosi de frumosi baieteii tai. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi, frumosi si destepti.