Gravidute prin FIV (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Cellu-treci la pat ca vin cu, griji de Georgica , mamica plimbareata ce esti

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Multumim pentru urari!

Ii deosebim f repede daca pling. Petru urla de se aude la parter iar Stefan are un tignal f ascutit. Stefan este blond, el este copilul cel linistit , manica incet, nu se ineaca, nu se agita decit cind il deranjeaza ceva sau ii e foame. In schimb Petru, care este brunet, urla mai tot timpul daca este singur, maninca f repede si de aceea il doare si burtica.
Sunt f diferiti, Stefan (care s-a nascut cu un minut mai tiziu) o sa fie mai lung si mai greu, deja se vede.
Astazi a fost prima data cind am fost singura mai mult timp si este cam greu cind incep amindoi sa tipe. Deja nu mai adorm tot timpul dupa mincarica si cu tinutul in brate ... nu pot pe amindoi in acelasi timp (oricum e greu si cu unul care se agita si sta arc in brate). Am trecut deja de primele probleme (o dermatita seboreica la Petru).
Aaa... ceva important .... sa va interesati din timp de pediatru. Poate chiar sa vorbiti sa va dea ceva sfaturi pentru primele zile (poate nimeriti un spital care sa nu prea ocupe f tare de ceea ce tb sa stie o mamica).

Sanatate la toata lumea
Carmen mamica de Petru si Stefan din 28 iulie 2007
http://www.dropshots.com/first_carmen#albums/Luna%20a%20doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

MadalinaM l-am intrebat si eu pe chirurg daca imi pot da cu crema de galbenele, la care mi-a raspuns: " nu stiu daca nu e contraindicata in sarcina, ca nu stiu ce contine".
Cum adica ?- contine doar galbenele...Dar ca el mi-a dat sa iau Detralex care da malformatii la bebe, asta nu se mai pune.
Ma duc maine si la medicul de familie, dar nici in ea nu am incredere. Ce le pasa lor ca ne dau medicamente care afecteaza bebeul, ca doar nu-i al lor.
Sa te ajute Dumnezeu sa ni te alaturi cat mai curand.
Cellu, ma vait si ma urc pe pereti de durere, dar cel mai tare ma sperie sangerarea care nu se opreste. Mi-e frica sa nu fac si vreo infectie in interior la ei. Unde ai facut eco la Iosup, ca eu vineri merg la Fortis si vreau sa stiu daca imi pot lua un CD...
Ginger, Pussi - o sa incerc si cu supozitoare cu glicerina, dar din pacate astea nu rezolva in totalitate problema...sangerarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ne-am intors si noi! Eco n-am facut ca era stricat aparatul... trebuie sa sun marti pt. reprogramare ... din cauza contractiilor s-a modificat tratamentul:
- 2 duphaston/zi
- 2 utrogestan intravaginal seara
- 1/2 pastila Ginipral la 8 ore...
Si program de pat 100%

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Pussi- lasa ca trece repede timpul si o sa ajungi sa-ti tii èprintesele in brate.
Interesant cu utogestanul...oare de ce trebuie sa iei ?ajuta la relaxarea uterului?

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

S-a vazut un singur sac cu un singur embrion.Dr. zice ca s-ar putea sa se mai vada unu saptamana viitoare cand merg din nou.Mi-a dat iod sa iau,oare pt. ce?
pussi dnp este 13.05.2008

4+ Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

IOANA, am facut eco la Centrul Medical Unirea (Bd Unirii)Bafta! Am uitat sa-ti spun, eu am folosit numai unguent cu galbenele. O folosesc si ca unguent pe burta. Nu stiu nimic ca ar fi interzisa in sarcina. Iti inteleg starea, e groaznic. Te
GINGER, sa traiti, am inteles! Ma fac iar mami cuminte.
PUSSI, ce sa-i faci mai plimbi fetele o data! Ref. la contractii tare mi-e teama ca am si eu, dar nu stiu cum sunt alea. M-a intrebat si dr. Iosup daca am avut, ca ar fi cauza de scurtarea a colului. Dar n-am stiut ce sa-i spun. Mi se intareste burta uneori, se mai face un guguloi in dreapta, dar habar nu am daca e de la BB sau sunt contractii. Abia astept marti sa intreb dr.
CARMEN, inca o data sa-ti traiasca bebelusii! Cred ca voi cu gemelasii duceti greul o data. Buna ideea cu dr. pediatru.
Pupam fetele!

Cellu 21+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

DENISA, sa-ti traiasca BB-ul si cine stie . Te asteptam cu vesti!

Cellu 21+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Am intrat ca de obicei sa va salut.

Cellu bine ca ai reaparut ca incepusem sa-mi fac griji...Stai cuminte in pat si nu-l supara pe .

Denisa iti spun si aici felicitari!!! Ma bucur tare mult de reusita ta. Imi da sperante...Sarcina usoara!

Mada eu zic sa ignori testele de sange si sa nu te stressezi degeaba. Daca eco-urile sunt ok si dublul test a fost tot ok stai linistita

Carmen ai niste superbi. Sa-ti traiasca si sa creasca mari si sanatosi!

Pussi ma sperii cu contractiile tale. Stai cuminte in pat! Pentru tine, Cellu si toate mamicile care va plictisiti in pat cu computerul langa voi va trimit niste jocuri banale ca sa va mai omoare timpul si plictiseala. Daca nu va plac jocurile atunci mii de scuze si va rog sa le ignorati.... La mine a functionat bine atunci cand vroiam ceva relaxant...Incercati "colored line" adica ceva gen 5 in linie...

http://www.gamesforthebrain.com/game/ (sper sa nu fie considerat reclama ca nu ar avea de ce)

Acum ca v-am facut de lucru sper sa fiti cuminti si sa aveti grija de bebei. Eu va parasesc o saptamana fiindca ma duc la mare si soare dar ma voi gandi la voi. Sper sa va gasesc pe toate bine.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Va pup, fetelor!

Sunt noua pe aici..Si eu sunt o graviduta cu FIV, de 24 saptamani...

Ginger00, te pup! M-am inscris recent si eu la mamici de ianuarie-februarie...Te stiu de acolo...Chiar ma uitam la inceput sa vad numele gravidutelor cu FIV si, hop, te vad si pe tine!

Ioana cu Carpicon supozitoare ai incercat? Eu dupa punctie, pana in saptamana 14 am luat aproape non-stop..sunt naturale, si au multe proprietati benefice, inclusiv pentru hemoroizi...Nu au contraindicatii in sarcina...Cat despre supozitoarele cu glicerina mie mi-au fost recomandate de dr. Bucur cu toata caldura...

Pup you!
Caty

(23+)7Matei

Mergi la inceput