Gravidute prin FIV (4)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am pus poze ... parca-s maniaca, dar sa nu radeti de mine, dar singura acasa cu program de pat... mai bine va arat voua ce mi-am luat: www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> PIJAMALE ALAPTAT

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am sosit si eu de a spital,am donat sangele si acum astept rezultatul.Dr a zis ca daca iese risc pt down ma anunta in 2 zile lucratoare,sper ca nu primesc nici un telefon de la ei.Altfel totul ar parea ok,inima bebeului batea de zor,tensiunea o am cam mica.Acum astept urmatoarea echografie pe 8 oct.
MADA stai linistita ca totul va fi bine
PUSSI te cred cu statul in pat,eu nu siu ce m-oi face pana la sfarsit,ma rog la DD sa-mi dea rabdare
IOANACARMEN imi pare rau ca nici fructele,nici lichidele nu te ajuta,ai mare grija totusi ce medicamente iei
GINGER pup mamica si feciorii
MEDA tu ce mai pui la cale??
DELFI esti cumintica la patut??
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Pussi- si eu vreau pijamale din alea...pana acum habar n-am avut ca exista asa ceva...apoi tu chiar esti gata cu bagajul,harnica mamica
Aurel Cris -pupam mamica

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

cum se calculeaza DNP din ziua etului sau normal?
Ioana incearca prune uscate cu iaurt si functioneaza,sau salata cu de toate amestecata cu iaurt si lamaie.Maine e ziua cea mare aflam cine e.pe unde e...

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ginger, Cellu, din cate imi amintesc voi ati avut o forma de hiperstimulare. Imi puteti povestii cate ceva despre asta. Cati foliculi ati avut, daca s-a urmarit estradiolul pe parcursul stimularii, cand au aparut simptomele si care au fost? Din cate imi amintesc parca dupa ce ati aflat ca sunteti ati fost internate in spital.
Denisa, din cate stiu eu ziua punctiei o consideri ziua ovulatiei si scazi 14 zile si iti da prima zi a ultimei menstruatii. De la aceea zi calculezi DPN-ul. Iti tin pumnii la eco sa fie super bine si sa fie atatia puiutii cati vrei tu.

Fetelor, sarcina usoara in continuare va doresc.

Mergi la inceput

Multumesc Moniland,eu nu am facut punctie acum ci doar ET in ziua a 17 de la ciclu.Mie ciclu mi-a venit pe 7 august si ET am facut pe 23 august.La Cristian s-a calculat normal,insa atunci am facut ET in ziua a 14 de la ciclu.Cred ca nu conteaza 3 zile sau conteaza?

4+ Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Am intrat sa va pup si sa va urez sarcini usoare si nasteri fara probleme si bebei sanatosi, mancaciosi si cat mai putin plangaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurica tinem pumnii pt. un rezultat bun! si rabdareeeeeeeeee..
ginger nu sunt inca gata... va anunt eu cand e totul pregatit
denisa ... deci care e DPN-ul?
lachi ce bine ca ai intrat si pe la noi! Pupam printesele si mamica

azi merg la doctor la control! sa vedem cum e colul, cate kg. au Tustele ... cum stam cu contractiile...

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

pussi, habar nu am.Dupa calculul Dc,ar fi pe 13 mai 2008 dar calculeaza la o sarcina normala. Sa vedem ce imi zice si la dr.Poti pune si asa datele 7 august UM, DNP 13mai 2008.

4+ Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

'Neata ! ca noi ne-am trezit nu demult
Pussi - te asteptam cu vesti bune
Lachi-mai intra, mami,aici si ne mai da detalii despre nastere cu gemeni because we need informations...cum sa ne pregatim sufleteste
Moniland- iti trimit PM
Ioana- am vazut ca nu ti-am raspuns la cate supozitoare iau...pai cand simt ca trebuie sa merg...cam 1 la 2 zile...dar, poate sunt detalii mai scarboase,nu apuca sa se topeasca niciodata...

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput