Gravidute prin FIV (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

nu te mai stresa cu kg. ca iti spun eu ca n-ai motive!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Nici in cot nu ma doare, bebeii sa aiba ce le trebuie,in rest...

Heloooooooooooooo restul burtoaselor, pe unde sunteti? cam mare liniste ....

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

N-am mai intrat de mult pe aici, dar am citit tot din urma.
Eu sunt tare suparata ca mi-au iesit hemoroizi care de 3 zile imi sangereaza. De abia merg din cauza durerilor, iar pe scaun daca incerc sa stau o iau razna. Maine ma duc la chirurgie- acolo mi-a zis ginecol. sa ma duc dar mi-e frica sa nu-mi zica ceva de vreo operatie...
Stiti vreo graviduta care sa se fii confruntat cu hemoroizi care au generat in sangerare permanenta? Sunt disperata. Si in pat cand stau intinsa ma doare rau.

13+

Mergi la inceput

Eu din fericire nu am...dar nu pentru ca nu am probleme cu mersul la dar pentru ca folosesc supozitoare de glicerina inainte asa ca nu ma fortez prea mult.Cred ca e foarte dureros, saraca de tine

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Pe mine nu m-au lasat sa iau supozitoare cu glicerina, mi-au zis ca sunt contraindicate in sarcina. De la constipatie mi se trage; indur eu cum indur durerile dar mie frica sa nu le transmit si la bebe, sa nu-l stresez...Iar sangerarea asta ma dispera ca intru in panica sa nu fie de dincolo, asa ca ma controlez in permanenta...
Nu e buna zicala : "ma doare in....". E CRUNT sa ai asemenea dureri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Ioana, imi pare rau, nu te pot ajuta, nu ma confrunt cu asa ceva, tin pumniiptr miine.
Ma plictisesc asa de tare, ma mut dintr-un pat in altul. Nu mai stiu ce sa fac, sa treaca timpul mai repede.
Am uitat sa va spun ca ne-am luat hota si cuptorul, super faine, mai avem sa luam plita.Abia astept sa am si eu o bucatarie in adevaratul sens al cuvintului, sa pot face si eu una alta la cuptor, cred ca o sa-l zapacesc cu musaca si pizza.
Si daca se poate, in functie de bani ne apucam si de etaj , acum e la rosu , speram sa-l terminam pina nasc, ca doar ne trebuie spatiu.
Pusii, sar'mina , acum am vazut ca ai atasat si la noi carucioare, sper sa ramina aceeasi culoare pina la sfirsit si sa nu se fii inselat 3 dr.
Pup fetele mele dragi
Meda 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

GATA! Am pus poze cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> CUMPARATURILE DE AZI

Ioana, eu stiu ca hemoroizii sunt simptom de sarcina.. la fel ca vomitatul si altele... datorita vascularizarii accentuate a zonei! Stiu ca si alte fete au avut ... trebuie suportat!
meda ti-e frica ca se schimba putulicile... si mie imi zice lumea ca fac baiat

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Pussi super hainutele,de la 20 de sapt o sa incep si eu cumparaturile.
Maine o sa luam rezultatul de la TT sper sa nu am vreo surpriza...
toate gravidutele FIV-oase

Madalina 18+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Madalina asteptam rezultatul bun de la TT
Eu o sa incerc sa stau mai mult in pat , gata cu plimbari si alte chestii de astea. Ii fac lista sotului cu ce trebuie sa cumpere pt casa, il mai cert cand nu ia ce trebuie, asta e. Simtca ar trebui sa mai stau pt ca am presiuni pe acolo pe jos si a inceput sa-mi fie destul de greu sa ma deplasez. O duc rau si cu respiratia, sper sa fiu cuminte si sa ajungem in decembrie cu bine. Contractii nu simt ca am dar burtica nu e f moale cred ca nici nu are cum.
Pussi f frumoase cumparaturile, ce as mai face si eu dar sotul a zis ca mai incolo prin oct-noiembrie-nu stiu cum ma mai misc eu atunci dar vom vedea, exista cumparaturile pe net nu ?
O zi frumoasa tuturor

mona 23 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Meda- vin si eu la tine la o portie de musaca
Pussi - tare dragute hainutele.
Eu am decis cu sotzul ca prin saptamana 26-28 sa facem toate cumparaturile.Voi merge la un singur magazin si iau toate de acolo(hainutele), sa nu colind toate magazinele aiurea.Am sa-i arat la consort patuturile si caruciorul pe care-l vreau si-l expediez pe el sa le cumpere, ca acum mi se pare putin cam repede.
Am intrebat la spital de lista bebelusului si a mamei si mi-au zis ca mi-o da la viitoarea vizita, adika peste 4 saptamani.Atunci o sa vad si ce analize si cereri se fac pentru cezariana si epidurala, ca e bine sa le faci din timp.

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput