Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 21
Ginger00 spune:
'Na seara gagici!
Am intrat pe fuga ca a venit tati inapoi acasa si -mi place sa-i stau in brate sa ne giugiuleasca...azi m-a depilat cu crema...si...cand ma uit...m-a chelit de tot .nu i-am zis nimic ca sa nu cumva sa nu ma mai faca data viitoare...
Mi-au trecut si din contractii de cand a venit...poate ca si agitatia ca a plecat de acasa mi-a produs o stare de neliniste si de aceea a avut asa dese contractii.
Maine merg la vizita si dper sa fie totul OK
Va pupacesc
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE
medamaya1 spune:
Fetelor eu am dormit asa de nasol si de putin azi -noapte, m-am trezit de cel putin 10 ori sa merg la baie, sint rupta_n cap.
Si de miscat ma misc din ce in ce mai greu, de-acu, va dati seama, ce ma fac mai incolo cind om avea mai multe saptamini? Kg nu am luat, in schimb burtica crweste de la o zii la alta.
vA PUPACESC PE TOATE
Ginger, te asteptam cu vesti bune
Meda 15+
delfi spune:
Meda eu simt ca abia ma mai misc si de acum incep sa creasca mai mult si eu am numai 2, cred ca la tine cu 3 e mult mai greu din luna mai mica. Eu deja simt nevoia sa stau mai mult in pat unde nu prea imi gasesc loccul ma invart de pe o parte pe alta si nu prea am aer. Mi se pare ca dorm pe ei cand stau pe o parte.
Pussi si eu simt presiuni pe jos si parca ma dor si ovarele dar eu am zis ca sunt de la bebele de la parter care sta exact transversal peste vezica, ovare si ce mai e pe acolo pe jos plus ca apasa si frate-su de la etaj peste el. Nici nu stiu cum au loc ca deja mi se pare ca am o burta imensa, nu mai am buric deloc, e plan saracul, noroc cu cremele astea de gravide ca ma dau si mi se pare ca e mai bine, ca se intinde pielea mai usor.
mona 22 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
Ginger00 spune:
Hello gagici !
Eu acum m-am intors de la vizita ginecologica.Analizele de sange,urina si tamponul vaginal sunt bune.Bebeii mei sunt Ok , unul e cu capu-n jos si celalalt e transversal deasupra buricului.Colul e tare si inchis deci e bine dupa contractiile care le-am avut de saptamana trecuta dar mi-a zis :REPAOS ABSOLUT ! fara plimbarici si curatenie ,fara sa ridic greutati...Trebuie sa iau acid folic, vitamine ,fier.Aaaa, si mi-a zis ca am luat cam mult in greutate ...de la 53 kg la 61 in 5 luni...si zice ca e mult deci sa nu mai mananc paine, pot pasta dar foarte putin,in rest fructe, carne , peste si multe legume.
uff...mie mi se pare ca mananc putin...dar probabil se pune ca stau toata ziua in pat...da' cred ca italienii astia au ceva fixatie cu greutatea
Pentru contractii sa iau Buscopan (da' io iau No-spa ca-i mai valabil )si mi-a zis sa nu stau cu mana pe burta ca si asta provoaca contractii (da' cum amarul meu sa nu-mi mangai comorile ????)...
Am intrebat si de cerclaj dar , asa cum citisem deja pe forumul italian, nu-l fac decat in cazuri de stricta necesitate sau daca persoana respectiva a avut avort peste 20 sapt. din acea cauza.
Meda-tare as vrea sa-ti vad burtica cu
Va pupicesc burtoaselor
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
medamaya1 spune:
Ginger, tot incerc sa-mi fac album foto, dar nu-mi iese neam si asa ma enervez, mai incerc dupa ce vine sotul de la munca, poate ne iese acu, zici ca sintem batuti in cap.
A, Marinescu mi-a zis sa nu mai iau acid folic sa iau doar elevit si sa scad treptat utrogestanul cite 2 pe saptamina . Bine dr de fam mi-a mai dat fier, ca si mg.
Mi-e mila si de sotul meu saracu nici el nu poate dormii din cauza mea, de la atita trezit plus ca ma vait ( zici ca-s baba) cind ma intorc de pe o parte pe alta. Sper sa nu va stresez si pe voi , nu ma pling , mi-am dorit copii din tot sufletul meu, dar trebuie sa povestesc cuiva , care stie prin ce trec
Meda15+
medamaya1 spune:
Denisa, cu asa valoare cred ca sint cel putin 2 bebei, daca nu 3. Inca o data felicitari
Ginger00 spune:
Meda-plange-te cat poti si cat vrei ca doar de asta santem aici sa ne schimbam impresii,,pareri,experiente si necazuri.Te cred cu dormitul ca sie eu am faze din astea, ma plimb cam de 5 ori pe noapte la baie...e drept ca si beau multa apa imtr-o zi, cam 2-2,5 lt.
Sa stii ca eu iau acid folic chiar daca nu mai e necesar pentru ca fierul se absoarbe mai repede in organism daca sunt asociate (asta mi-a zis-o medicul) ,stiu ca este si in Materna dar in cantitate mai mica.
Delfi si Pussi si eu simt presiune mai ales cand stau sezut...nah, ce vreti ca-s 2 nu-i 1
+21 sufletelele mele
Atat mai avem
pussi spune:
salutiiiiiiii
Presiunile mele au culminat azi noapte cu contractii.. care s-au potolit la No-spa! Asa ca azi am fost sa cumpar rapid ce-mi mai trebuia pt. fete.. la capitolul hainute!
meda, ginger ... stiu ca amandoua aveti probleme cu albumul .. dca vreti faceti o adresa de mail comuna, la care sa avem accces doar noi si trimitem pozele acolo! Parola de acces sa o aibe doar fetele din listuta!
denisa sa-mi dai te rog datele ca sa te trec in lista!
ginger ma bucur ca e totul ok, cu repausul... o sa trec si eu la repaus total! Numai fac nimic, nimic! Cu kg., la gemeni stiu ca se ia 17-20 kg.! Tu ai luat 8... oricum nu poti sa controlezi luatul... poate daca ai avea un nutritionist personal , si mai e si faza ca miscare nu facem deloc!
meda acid folic nici nu iau! Dar iau in schimb duphaston.. in loc de Utrogestan si acum .. cate 2/zi!
delfi la mine Elena e in placenta previa.. exact pe col.. am un col tapan ca n-a reusit sa-l deschida desi uneori asa se misca ca mi-e frica sa n-o scap!
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Ginger00 spune:
eu am mai zis ca-s de acord cu mail comun....
Pussi - da chiar ca nu-s ...am doar burtik si chiar unpic pe fata se vade ca nu-s asa ciontoasa...mi-a vent sa o iau la pe asistenta care mi-a zis si intr-adevar si eu am citit ca la gemeni se iau pana la 20 kg...atunci ce-au cu mine?
+21 sufletelele mele
Atat mai avem