Gravidute prin FIV (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Da,ce nasol...eu ma ridic numai cand merg in baie si la bucatarie...deja am o celulita de toata frumusetea la picioare...eram obinuita sa umblu mult...si eu mai am dureri acolo jos cateodata,dar nu le mai bag in seama .Cum ti-e burtica? a crescut mult?

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

PUPACESC FETELE. Acu m-am trezit si eu, am ajuns acasa azi pe la 6 si mi=-a fost asa de rau pe drum de-abia m-am abtinut sa nu burundi , dar si cind am ajuns acasa... nici nu va mai zic.
In sfirsit , mi-am pus fundita, mi-am revenit tare greu din anestezie, am fost ametita toata ziua si eu si cealalta tipa cu tripleti( obtinuti prin inseminare , era cu o saptamina mai mica la sarcina decit mine, dar avea o burta eu initial crezusem ca a venit sa nasca[alcool, si zicea ca eu am burta mai mare.....)
Nu am avut dureri deloc , se pateaza putin tamponul cu ceva maroniu, dr a zis ca sint in regula sa merg aici la control peste 3 saptamini sa nu ma mai puna asa des pe drumuri de buc si pe 19 oct ,la control la el, adica la 21 saptamini.MI-a mai zis sa nu stau numai in pat, dar cit mai mult repaus fizic.
Si acum surpriza: SE PARE ca vom avea 2 putze si o pasarica, mi-a zis ca nu este sigur , dara asa reiese.
Va ziceam ultima data cind am fost la echo ca se misca f mult, acuma sa-i vedeti , care mai de care, si crescusera asa mult, unul din ei s-a dat peste cap, altul facea genoflexiuni, chiar zicea si dr ca ii fac gimnasti .Nu i-a masurat, nu nimic a incercat doar sa vada daca se vede sexul si daca sint bine.
Va pup tare pe toate si va multumesc ca mi-ati fost alaturi.
MEDA 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

am aruncat un ochi sa vad ce mai faceti si am zis sa va si salut!

Meda stai cumintica si ai grija de bebei. Vai ce frumos: 2 baieti si o fetita. Iti dai seama ce protectie ar avea fetita ta...

Cellu sper ca esti bine si problemele cu urechea au trecut...Ce face micul George? Da din picioruse? Nu sunt inca in concediu (sunt foarte prinsa la servici) dar ma bate gandul...Simt nevoia sa stau la soare si cum aici ploua intr-una din iulie, n-am nici o sansa.... Incerc maine sa gasesc un "last minutes insorit" si o intind... Trebuie sa-mi incarc bateriile pentru octombrie... mamica si bebel...

Cellu, Pussi, Madalina, Meda, Ginger, Delfi, Aurel_Cris, Sheri, Adhnana va pe toate (si pe cele pe care poate le-am omis si imi cer scuze pentru asta) Ma gandesc la voi sa fie totul bine si sa va vad in curand mamici fericite!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI MARIILOR!!!

noi, trei fete suntem gata de plecare sa vedem mobila.. si-l asteptam pe tati .. care vb la tel. de 3/4 ore... as vrea sa va pun si poze dupa masa!

meda ma bucur mult ca ai intrat si ca a decurs totul bine! Sa-ti traiasca putulicile si pasarica.. care va fi cea rasfatata

ginger o sa stau la pat dupa... ca azi noapte mie- trecut si deja cum m-am plimbat prin casa iar simt!
pupici!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Meda- ce frumos...2 putze si o pasarica ,ce fericita esti...ma bucur multca a decurs totul bine .Acu' fugutza in patuc
Pussi- asteptam pozici cu mobila.
Dream- noi te asteptam aici cat de repede

+21 sufletelele mele

Atat mai avem

http://www.flickr.com/gp/12633231@N05/Tj0xtE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello

Denisa, felicitari inca o data !

Meda, ma bucur ca sunteti bine si cresteti mari si frumosi! Super: 2 baieti si o fata! ai din fiecare! sa fie sanatosi si sa se nasca cand trebuie!

Pussilina, spor la cumparaturi pt mobila! abia astept sa vad ce-ai gasit!

fetele si burticile!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

MADA, sa-ti traiasca feciorii si printesa!
Sa le porti cuminte "fundita" 9 luni!
DREAM, meriti un concediu pana vei avea puiut()i in burtik!
BB da din picioruse sau cine stie boxeaza. Uneori il simt in "maruntaie". Poate sunt dusa, dar cred ca atunci cand vorbesc cu el si pun mana pe burta imi raspunde cu un ghiont. Repet, poate sunt exagerata. Mr Cellu ma priveste cu duiosie, dar vad in ochii lui ca nu prea ma crede.
Pupam fetele PUSSI, ANDICU, AUREL CRIS, GINGER, MADA, DELFI..... pe toate

Cellu 21+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Pussi sa pui poze cu mobila, sa ne inspiram si noi
Meda stai linistita acum si ai grija de minuni. Super 2 baieti si o fetita
Cellu sa stii ca si mie mi se pare ca daca pun mana pe burtica si vorbesc cu ei dau cate un ghiont inapoi, iar cand pune sotul mana le spun sa dea bastos cu tati si cateodata chiar se intampla

mona 22 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

n-am luat inca mobila, ca in TM weekendul viitor e expozitie de mobilier si mergem si acolo, dar ne-am cam hotarat! Oricum livrarea dureaza 30 de zile!

Sunt la patut.. ca tot am presiune... si scriu mesajul asta de ieri, a 3-a oara ca tot cade forumul

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc de primire! Habar nu aveam ca ma aflu pe aici,cautam un mesaj de la meda si dau cu ochii de mine,multumesc pt urari sunteti niste dragute.Multumesc Madalina pt mesajul de aici!
Abia astept sa vina miercuri sa ma duc la eco.Sa traiasca cine a facut subietul,super idee pt intalnirea gravidutelor prin fiv si sper sa urmeze si mamici prin fiv.Pupici multi la toate frumoasele!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni

Mergi la inceput