Gravidute prin FIV (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

Acum mi-a aparut mesajul cu andreea in spital asa ca marim fortele

mona 22 + Alexandru si Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Am intrat si eu sa fac galerie :

HAI ANDREEA, NASTERE USOARA SI UN BEBEL SANATOS!!!

Asteptam vesti cu nerabdare....

+35 sap Andreea Alexandra

http://community.webshots.com/user/litudaniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Delfi- si eu m-am uitat la carucioare Graco.Duo rider e Ok ca se poate utiliza de la nastere pana la 3 ani,e si destul de usor ca are doar 12 kg.Intr-adevar nii eu nu cumpar pe net ca una e sa vezi cu ochii tai si alta in poza...nu stii ce ajunge acasa.
Vad ca vorbiti si de concediu...aici concediul matern e de 5 luni...2 sin a 7-a luna de sarcina si alte 3 luni dupa nastere.De-as avea si eu 2 ani ca in Ro as fi foarte fericita dar asta e...ori o aduc pe soacra ori ii dau la cresa ca n-am ce face...

+20 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aniast

delfi am aceleasi probleme ca tine cu cumparaturile... in TM nu gasesc nimic! Cu concediul... eu am rezolvat cu dr. ginecolog.. o singura data am fost la cel de familie .. si intr-adevar iti trebuie concediu luna de luna!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANIAST NASTERE USOARA
MEDA nici eu nu stiu,caci aici nu se da spaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Aniast sa ai o nastere usoara si cea mai frumoasa intalnire ever!

diseara ne gandim si bem pentru tine si bebelul tau!

Fetelor, diseara ne vedem la 6 jumate la Allegria, vis-a-vis de spitalul Titan. Scaunul liber e pentru Pussi

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

Salutare fetelor si sarcini usoare.
Am si eu o mare rugaminte la voi.Matusa mea care implineste curand 35 de ani isi doreste f tare un copil numai ca are trompele infundate si in plus de asta secreta o substanta toxica pt fat ,a incercat acum 5 ani o fertilizare in vitro la dna doctor GHERASIE ANCA dar nu a reusit dna dr nu si-a dat seama sa ii scota trompele sau sa le lege iar embrionul din cauza respectivei substante nu a prins, a mers imediat la DNUL DR MARINESCU care ia sugerat aceasta varianta cu scoterea trompelor dar nu a mai avut bani sa suporte alta procedura la momentul respectiv ,as vrea sa imi spuneti daca vre-o fata dintre voi sa confruntat cu aceasta problema si a reusit,la ce medic a facut FIV-UL?cat costa?acum este pregatita si financiar si sufleteste si ar vrea sa incerce dar nu stie unde ca sa reuseasca.
Astept raspunsul vostru si va doresc sarcini si nasteri usoare

flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Flori, intra si la subiectul consacrat FIV-ului

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106580&whichpage=6

sunt mai multe fete decat aici si poate primesti mai multe inf.
Eu una sunt pacienta lui Marinescu si n-am decat cuvinyte de lauda la adresa lui, asa ca eu m-as duce direct la d-lui si as discuta. Stie el cel mai bine ce sa faca ca sa obtina matusa ta sarcina.
Bafta multa.

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Florii, eu am avut exact aceeasi problema( ma rog una dintre ele), sint pacienta dr Marinescu , m-a operat in dec. initial ptr a-mi scoate trompa , dar pina la urma a considerat ca nu este nevoie, doar a curatat pe acolo si ce-o mai fii facind, iar acum sint , tot prin fiv, binenteles.Iar in privinta costului, la Giulesti se platesc 1400 euro fiv, plus trat.( depinde de fiecare pacienta de ce tart are nevoie aprox 600-800 euro) , plus binenteles analizele pe care le face obligatoriu inainte .Multa multa bafta matusii tale.
Aniast

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

ANIAST, nastere usoara si BB sanatos, mancacios!
Tinem galeria

Cellu 20+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput