Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 13
pussi spune:
aniast de maine eu pun majoretele la treaba! Dar pana atunci iti doresc nastere usoara, sa nu simti nimic si voinicul tau fecior sa iasa sanatos, cu gura mare si la tipat si la papat! Si sa veniti cat mai repede acasa amandoi!
daniela nici voi nu mai aveti mult
Aseara am facut consiliu de familie( noi trei+tati +bunica) si am hotarat sa dam STARTUL la cumparaturi pt. Tuste! in secret desigur! Si tot aseara s-a ajuns la concluzia ca patuturile de la Babydesign(alea din Ungaria) care-mi placeau mie nu sunt bune ca nu au lateralele culisante!
unde gasesc mobilier de lemn pt. camera fetelor cu patuturi de lemn cu laterale culisante???
La Mobexpert si la Rus Savitar am fost si nu au patuturi deloc
o duminica linistita la toata trupa
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Ginger00 spune:
Pussi- eu zic ca e Ok sa incepi de acum cu achizitiile ca asa ai timp sa iei de toate fara agitatie si graba.
Si eu m-am gandit ca peste vreo 3 saptamani incep,pana atunci ma uit prin magazine cand ies si pe net.
Patutzuri cred ca voi lua de la Ikea ca se pot demonta sau detasa parti in caz de nevoie si nici nu-s scumpe.Am vazut intradevar super frumoase dar mi se pare o tampenie sa arunc 7-800 euro pe 2 patuturi cand pot sa-mi cumpar aproape o mobila pt.camera de copii intreaga cu banii aia pe care o pot folosi 10 ani cel putin.
Cu caruciorul inca nu sunt hotarata de care sa luam, trenuletz sau unul langa altul.Casetiera cu infasator si caditza am vazut deja frumoasa .In orice caz ca sa iei tot ce-ti trebuie ai nevoie de timp si nervi.
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
pussi spune:
ginger eu sunt dezamagita de TM ca nu gasesc nimic! Nici carucior si nici mobilier! Sunt doar 2 magazine de copii : Miniblu .. cu oferta limitata si Premaman(in care n-am incredere ca le-am lasat de 3 ori nr. de tel pana sama sune si sa-mi zica ce caruciore de gemeni aduc.. ca ei nu stiau). Restul magazinelor sunt cu haine multe si atat! Ikea nu e in TM. Eu in Buc. nu pot sa merg si as vrea sa vad si eu ce cumpar! .... ma enerveaza tot la ora asta! Sa le comand asa pe net fara sa le "pipai" mi se pare aiurea, mai ales la mobilier si carucior!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
medamaya1 spune:
Fetele poate ma ajutati si pe mine cu un sfat aici sau pe PM, nu stiu cit sa dau la cerclaj.
Aniast, nastere usoara si bebe sanatos
Meda 14+
Ginger00 spune:
Anaist - asteptam vesti si facem galerie intre timp
Meda- nici eu nu stiu
Pussi - ai dreptate ca la noi in tara ca sa gasesti ceva umbli pana te prostesti...aici e fain ca mergi intr-un magazin specializat (si sunt o gramada) si gasesti cel putin 10 firme cu acelasi produs (ex: carucioare de gemeni)ca sa poti alege
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
andicu spune:
Hey!
Am intrat sa va si sa fac galerie pt tiza mea!
Aniast , nastere usoara si asteptam vesti! tin pumnii!
Eu sunt putin melancolica pt ca de sambata ne-am mutat la Scutece si am realizat ca pt mine s-a terminat Odiseea sarcinii si parca imi pare rau!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
Sheritra spune:
Aniast e in spital, cu bebe la monitorizat, si cu contractii in burtica
Hai Andreea, nastere usoara si scurta!
Shery 31+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
delfi spune:
Aniast incepem galeria
Fetelor si eu sunt in maare dilema cu cumparaturile. Am zis ca mergem pe 17 la ikea, cand venim la doctor, dar acolo ma uit de patuturi. Ce fac de carucior? Nici in craiova nu sunt de gemeni iar pe net l-am gasit pe cel de la graco si duo rider de la primii pasi. Dar daca nu pun mana pe el sa vad cum merge cum pot sa-l imping, cum sa il iau... plus ca nu au f multe descrieri ale datelor tehnice. Uf, destul de complicat nu? Acum ma interessez sa vad cum fac si cu concediul pre si post natal. Cred ca o sa-mi iau numai cele 42 zile dupa ce nasc. o sa ma duc sa vorbesc si cu medicul meu de familie sa vad cum se face ca nu prea stiu. Voi v-ati dus in fiecare luna la medicul de familie?
O saptamina frumoasa tuturor
mona 22 + Alexandru si Cristian