Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 15

daniela76 spune:
daniela76 spune:
 Aniast a nascut un baietel de 4 kg, a avut un travaliu super scurt si usor, Felicitarii pentru mama si bebe!!!!
http://community.webshots.com/user/litudaniela

Sheritra spune:
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by betty78
Mai avem oprintre noi
Andreea a nascut azi la Euroclinic, unsuper grasut de 4000gr, nastere spontana...O sa revin cu mai multe detalii mai tarziu.....
Stiu ca avut un travaliu super usor...a inceput in jur de 9 si a a nascut in jurul orei 13:20.
Dupa cum o stim pe Andreea, era in super forma....tocmai se intorsese la salon si il astepta pe bebe.
Felicitari Andreea si proaspatului tatic, va doresc un bebe sanatos, mancacios, care sa va aduca numai bucurii!!!!
Betty78cu bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Felicitari Andreea!!!!!!!!

Shery
 31+
 31+  Alesia
 Alesiamy precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Ginger00 spune:
Ginger00 spune:
 FELICITARI PROASPETEI MAMICI ! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SANATOS, MARE SI MANCACIOS ! +20
+20  
  sufletelele mele
 sufletelele mele
Atat mai avem

medamaya1 spune:
medamaya1 spune:
 Sherii, nu ma poti ajuta tu, parca ai facut cerclaj, nu ?
Aniast, felicitari mamico, sa-ti traiasca baiatul sa creasc amare , cuminte si destept. 

pussi spune:
pussi spune:
 aniast!!! felicitariiiiiiii!! sa-ti traisca feciorul sanatos! destept si frumos!! si cu cateva mg de noroc 
PUSSI
 25+
 25+   SABINA ELENA &
SABINA ELENA &  ANA NICOLETA
 ANA NICOLETA BURTICA ROZ

andicu spune:
andicu spune:
 Andreea, FELICITARI !!!  sa-ti traiasca grasunelul si sa fiti sanatos! refacere rapida si viata super de-acum incolo!
 sa-ti traiasca grasunelul si sa fiti sanatos! refacere rapida si viata super de-acum incolo!  

Andicu mami de
 www.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007) www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez FilipCum crestem noi

pussi spune:
pussi spune:
 ne-am luat hainute.. de Dom'soare ...avem : 
bodyuri, 
1 bucata costumas, 
3 caciulite, 
3 perechi manusi, 
1 prosop cu gluga, 
1 paturica
2 scutece finet 
Astea toate X 2 

Maine va pune mami poze cu ele
PUSSI
 25+
 25+   SABINA ELENA &
 ANA NICOLETA BURTICA ROZ

BIENCUTA spune:
BIENCUTA spune:
 felicitari!!!stiu cat de mult ti-ai dorit acest  iar Dumnezeu a ascultat ruga ta.sa-ti traiasca sa fiti  sanatosi amandoi si taticu si de acum inainte sa aveti parte numai de bucurii si gangureli
iar Dumnezeu a ascultat ruga ta.sa-ti traiasca sa fiti  sanatosi amandoi si taticu si de acum inainte sa aveti parte numai de bucurii si gangureli

medamaya1 spune:
medamaya1 spune:
 Ce faceti fetelor, care cum sinteti, sper ca bine.
Mi-e a inceput sa-mi intre frica-n oase cu cit se apropie momentul mai tare.

Meda14+

pussi spune:
pussi spune:
 meda tinem pumnii!
aici aveti  cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> PRIMELE HAINUTE
 cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> PRIMELE HAINUTE 
PUSSI
 25+
 25+   SABINA ELENA &
 ANA NICOLETA BURTICA ROZ