Gravidute prin FIV (4)
Raspunsuri - Pagina 15
daniela76 spune:
Aniast a nascut un baietel de 4 kg, a avut un travaliu super scurt si usor, Felicitarii pentru mama si bebe!!!!
http://community.webshots.com/user/litudaniela
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by betty78
Mai avem o printre noi
Andreea a nascut azi la Euroclinic, un super grasut de 4000gr, nastere spontana...O sa revin cu mai multe detalii mai tarziu.....
Stiu ca avut un travaliu super usor...a inceput in jur de 9 si a a nascut in jurul orei 13:20.
Dupa cum o stim pe Andreea, era in super forma....tocmai se intorsese la salon si il astepta pe bebe.
Felicitari Andreea si proaspatului tatic, va doresc un bebe sanatos, mancacios, care sa va aduca numai bucurii!!!!
Betty78 cu bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
Felicitari Andreea!!!!!!!!
Shery 31+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
Ginger00 spune:
FELICITARI PROASPETEI MAMICI ! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL SANATOS, MARE SI MANCACIOS !
+20 sufletelele mele
Atat mai avem
medamaya1 spune:
Sherii, nu ma poti ajuta tu, parca ai facut cerclaj, nu ?
Aniast, felicitari mamico, sa-ti traiasca baiatul sa creasc amare , cuminte si destept.
pussi spune:
aniast!!! felicitariiiiiiii!! sa-ti traisca feciorul sanatos! destept si frumos!! si cu cateva mg de noroc
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
andicu spune:
Andreea, FELICITARI !!! sa-ti traiasca grasunelul si sa fiti sanatos! refacere rapida si viata super de-acum incolo!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi
pussi spune:
ne-am luat hainute.. de Dom'soare ...avem :
bodyuri,
1 bucata costumas,
3 caciulite,
3 perechi manusi,
1 prosop cu gluga,
1 paturica
2 scutece finet
Astea toate X 2
Maine va pune mami poze cu ele
BURTICA ROZ
BIENCUTA spune:
felicitari!!!stiu cat de mult ti-ai dorit acest iar Dumnezeu a ascultat ruga ta.sa-ti traiasca sa fiti sanatosi amandoi si taticu si de acum inainte sa aveti parte numai de bucurii si gangureli
medamaya1 spune:
Ce faceti fetelor, care cum sinteti, sper ca bine.
Mi-e a inceput sa-mi intre frica-n oase cu cit se apropie momentul mai tare.
Meda14+
pussi spune:
meda tinem pumnii!
aici aveti cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> PRIMELE HAINUTE
BURTICA ROZ