Toate forumurile Desprecopii.com: liste de discutii  La bucatarie

Retete pentru vase Zepter

(1 vot)
Pagina urmatoare

Vezi toate retetele
Adauga si tu o reteta!
Biscuiti dulci umpluti cu ciocolata si alune * Biscuti dulci cu fructul pasiunii * Prajiturele cu cardamom * Tiramisu Cheesecake * Gogosi coapte * Tort negresa * Rulada cu mango si fructul pasiunii * Negresa simpla cu nuci *
Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 12

Medeea76
Medeea76



1556 Mesaje

Link direct la acest mesaj  Arata profilul  Visiteaza pagina lui Medeea76  Trimite mesaj Yahoo lui Medeea76 Adauga semn de carte la mesaj Trimite Medeea76 un Mesaj Privat  Reply with Quote

Retete pentru vase Zepter

Am cumparat de curand o cratita de la Zepter si nu prea stiu sa o folosesc... Am citit subiectul vechi din arhiva, care nu m-a lamurit deloc, dar pe vremea aia probabil inca nu se inventase capacul termostop sau cum il cheama.
Pana acum am facut vinete coapte (care au iesit bune) si gratar de vita, care s-a facut foarte repede si nici nu s-a ars cratita. Insa ieri am vrut sa fierb carne de vita, am pus carnea in cratita cu un pahar de apa, am pus capacul, iar dupa 20 de minute termostop-ul imi arata sa opresc focul. L-am oprit, apoi, intr-o ora, capacul mi-a arata ca e gata. Surpriza... carnea era tare!!! Unde am gresit?
Va rog sa postati si cateva retete daca aveti, ca sa nu imi para rau ca sta oala pe dulap nefolosita...

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
      (0 aproba) (0 dezaproba) |

Editat de - Medeea76 on 23/08/2007 16:06:36
monu
monu



4032 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite monu un Mesaj Privat  Reply with Quote
Buna, eu gatesc doar la vase Zepter (deh! am primit zestre) si sunt cu termostat dar niciodata nu ma iau dupa el mai ales la carnea de vita. o las cat trebuie sa se faca.

Nu ai si carte de bucate de la Zepter? daca nu te rog sa mai ai un pic de rabdare (pana sambata viitoare) cand o sa transcriu niste retete de la ei.
pup

Monu, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia


Editat de - monu on 24/08/2007 01:49:08
Mergi la inceput

dicirstea



3435 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui dicirstea  Trimite mesaj yahoo luidicirstea Adauga semn de carte la raspuns Trimite dicirstea un Mesaj Privat  Reply with Quote
Carnea de vita se fierbe mai mult in orice fel de oala. Mai bine iti iei un capac de la zepter, ptr fiert sub presiune. Eu asa fac ciorba de burta. Cel mai bine e sa cumperi cartea de bucate. Poti sa mai improvizezi pe marginea ei. Sotul meu nu a fost prea incantat de achizitie ( de fapt de costuri) dar dupa ce i-am facut cepe umplute a uitat.
Cepe mari, cat sa incapa in cratita, taiat capacul (codita) si scos mijlocul, se umplu cu compozitie de carnaciori sau kaiser taiat bucatele si amestecat cu miezul de la ceapa si legat eventual cu un ou, verdeata si condimente. Se pun in cratita cu capacul pus si se lasa sa se inabuse.
Dar , repet, sunt si multe retete si si mai multe improvizatii poti face pe marginea lor.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
http://www.helpsonia.com/povestea-sonieiAjutati-o pe Sonia !/url]
Mergi la inceput
clyo
clyo



1256 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite clyo un Mesaj Privat  Reply with Quote
Medeea, nici eu nu ma iau dupa termostat....
Mergi la inceput
Medeea76
Medeea76



1556 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Visiteaza pagina lui Medeea76  Trimite mesaj yahoo luiMedeea76 Adauga semn de carte la raspuns Trimite Medeea76 un Mesaj Privat  Reply with Quote
Multumesc pentru raspunsuri, fetele. Am si cartea de retete, dar nu apuc sa o citesc... O sa ma inspir de acolo. Clyo, tu ce gatesti bun in ele?

Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
Mergi la inceput
geaninaelena
geaninaelena



196 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luigeaninaelena Adauga semn de carte la raspuns Trimite geaninaelena un Mesaj Privat  Reply with Quote
Buna

ma intereseaza si pe mine retete pentru vase Zepter...monu poti sa ne dai retete? bineinteles retete pe care le putem face fara cine stie ce ingrediente

Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell
Mergi la inceput
monu
monu



4032 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite monu un Mesaj Privat  Reply with Quote
Ca sa raspund rapid. Eu fac mancare obisnuita in zepter. nu cine stie ce specialitati. Singura diferenta e ca pun mai putin ulei, nu ridic tot timpul capacul, eventual anumite chestii pot sa le fac la aburi. gustul la mancare oricum difera la vasele zepter. mie mi se pare mai gustoasa si cel mai important se face ffff repede. de ex o supa de cartofi poate fi gata si in jumatate de ora.

daca vreti retete speciale am o carte de retete de la ei. daca ma pasuiti un pic in we pun cateva ca sa vedeti ce si cum.

Monu, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.


Editat de - monu on 08/02/2008 21:23:45
Mergi la inceput
geaninaelena
geaninaelena



196 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luigeaninaelena Adauga semn de carte la raspuns Trimite geaninaelena un Mesaj Privat  Reply with Quote
Monu ma intereseaza retete (dar sa nu fie nimic pretentios) asa ca te rog cand ai timp si poti sa postezi cateva.


Gia mamica fericita de Iulia Antonia (13.03.2007) si Mihai (14.07.2005)
Mergi la inceput
danita
danita



1703 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite danita un Mesaj Privat  Reply with Quote
salutare
eu am facut si pandispan in vasul zepter , pe flacara . sg diferenta a fost ca tot tre sa ridic capacul si sa il sterg de apa . excelent a iesit !

D

BeBelusca

Editat de - danita on 11/02/2008 14:34:17
Mergi la inceput
monu
monu



4032 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite monu un Mesaj Privat  Reply with Quote

FASOLE SARBEASCA

320 g fasole alba
1 kg ceapa, foaie de dafin
2 linguri boia
ulei, sare, piper
2-3 ardei rosii

Vasul se incalzeste pt fierbere si se pune fasolea la fiert 25 minute. Boabele trebuie sa ramana intregi si sa nu se sparga. Ceapa se prajeste in putin ulei pana cand se rumeneste, se presara sare, piper si boia, sa adauga dafin. In alt vas sau acelasi se pune un strat de fasole, un strat de ceapa prajita, iar fasole, iar ceapa si se termina cuun stat de fasole. Peste fasole se pun ardeii taiati fasii. Se pune apa in care a fiert fasolea si se pune vasul la cuptor pt 25 de minute.



Monu, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput
monu
monu



4032 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite monu un Mesaj Privat  Reply with Quote
MANCARE DE CIUPERCI

1 kg ciuperci
100 g cascaval cu plante provensale (eu nu stiu ce e ala :))))
2 legaturi de usturoi verde
1 legatura ceapa verde
2 cepe
unt, sare , piper

se curata ciupercile si se taie bucatele. Ceapa si usturoiul verde se curata si se taie cerculete. Ceapa se curata si se taie cubulete (ce de forme! :)))) vasul se incalzeste pt frigere si se prajesc in el ciupercile si ceapa. Se adauga usturoiul si fiebem f scurt timp la foc inabusit. Se pune sare, piper, cascavalul si il lasam sa se topeasca (pe cascaval). La final se presara ceapa verde.

Monu, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput
Pag. din 12 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare

Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)




DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com