*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 19
Florentina Roman spune:
Ella...ce stresata trebuie sa fii! Eu il adorm pe-al meu leganandu-l pe picioare atunci cand e prea obosit.Imi mai iau si cate o carte de citit si...uit de mine...cate o ora si ceva...cand deja se trezeste bb. Dar sunt momentele mele de liniste..
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
ancamari spune:
Buna seara mamicutelor!
Scriu repede, ca sa mai apuc sa fac cate cava in jur.
Ella - zici ca David al tau e geaman cu al meu, sau invers. M-a capiat, a trecut si botezul, am zis si eu ca babele ca poate-i trece. In fiecare zi ma conving ca jumatate din colicile alea erau de fapt nervi de oboseala pe care ii are si acum. Cand e aproape sa adoarma isi aduce aminte ce obosit e si se pune pe urlat pana ramane fara voce si adoarme de oboseala. Distractia tine intre 20 min si o ora, in fiecare seara, de multe ori mai trage un episod si pe la pranz sa nu-mi ies din mana. Am incercat absolut orice, daca il plimb prin toata casa se mai linisteste cat sa-si traga sufletul macar. In seara asta a adormit pe balcon. Doamne, bine ca e sanatos! Ca altfel cred ca eram inchisa la nebuni pana acum. Nici eu nu stiu cum se descurca mamaicile cu doi puiuti, eu stiu sigur ca nu ma-s mai putea descurca cu inca unul, mai ales ca ma indoiesc serios ca urmatorula ar putea sa fie ceva mai cumintel.
Multumesc tuturor celor care au vizionat pozele de la botez si au observat ce dragalasenie de urlator am.
Numai bine lui Kay si Sosonicii!
Maine dimineata facem si noi 3 luni. Are 6,400 kg si ~65 cm. Cu parere de rau constat ca a luat numai 600 g in ultima luna. Eu alaptez exclusiv, chiar daca uneori urla cu tzitzi in gura pt ca ii e lene sa suga. Il adorm un pic si cand se trezeste recupereaza, dar nu renunt. Doar ca ma ingrijoreaza ca s-a ingrasat atat de putin in conditiile in care mananca bine, ca am lapte, si in prima luna luase 1,4 kg, iar in a 2-a luna luase 1 kg. Voi ce ziceti? Ca altfel arata bine sanatos, face kk zilnic 1-3 ori/zi cu aspect normal. Oare nu e laptele meu suficient de hranitor?
Va pup, sper sa revin curand. De citit reusesc, dar greu ma tin de voi sa raspund.
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
ella_74 spune:
ancamari,
chiar ma intrebam pe unde umbli...
da, asta e, avem copii urlatori DAR SANATOSI!
E ceva la mijloc cu urlatorii astia...sa fie oare de "vina" dr. Radoi? ca doar el e primul care a pus mana pe bebelusii nostri; poate le-a dat ceva energie, imi pare genul dinamic, l-am vazut la cabinet dupa garzi si n-ai fi zis![]()
nu-ti face griji cu laptele, atata vreme cat bebe arata bine si e vioi...si vad ca e![]()
Si al meu mi se pare ca a slabit dupa ce l-am trecut pe NAN sau de fapt nu e slab , ca are peste 7 kg la 4 luni dar e lung, are 68 cm si am citit ca asta e inaltimea pentru un bebe de 7 luni; cred ca il trec inapoi pe Humana.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
petit_ange spune:
Ankaa poate il ajuta daca ii dai mai mult ceai.
a
Vali5 si eu am patit la fel cu Isa zilele trecute. Eu banuiesc ca nu prea manca din cauza caldurii, acum vad ca si-a mai revenit.
de Isabella (21.06.2007)
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
ancamari spune:
Buna Ella,
Unde ai citit de inaltimea bebeilor?
Si al meu e lung, am trecut la hainute de 6 luni deja. Si are si capul mare si nu intra in orice bluza. Adevarul ca nu stiu de unde are atatia nervisori, asa ca orice explicatie mi se pare plauzibila. Si am mai si zacut 3 luni in pat cand eram cu el in burta, cred ca s-a odihnit atunci si acum explodeaza de energie. Chiar as mai trece pe la doctor sa intreb ce sporturi am voie sa fac, pt ca am ramas cu burta imensa, din aia de gravida in 4 luni. Arat groaznic si sunt la un pas de depresie, toata lumea ma intreaba ce fac cu burta asta, de parca mie mi-ar placea sa umblu asa cu abdomenul dilacerat. Probabil ca arat ca o vaca nesimtita, de unde sa stie "lumea" ca eu plimb urlatorul in brate pana nu-mi mai simt mainile, uneori il sprijin de burta, alteori de sold, ca tigancile. Cu cele 10 kg ramase in plus, fac eforturi sa-mi tin spatele drept, ma doare si coloana... Mai rezist cateva luni cu alaptatul si apoi intru la regim si sport, macar tonusul sa mi-l recapat, daca nu si corpul de dinainte.
He, he, azi e un an de cand l-am sadit pe capsunel!
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by vas
Rhoneea, imi surade ideea,de incusrire mai ales ca imi plac mult tarile arabe.Am eu o slabiciune, mi-am cumparat pana si Coranul ca sa inteleg mai multe. Deci....?
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Deci...sa incepem pregatirile...
Te invitam cu cea mai mare placere

Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
http://b1.lilypie.com/jbh6p3/.png[/img" target="_blank">varsta lui Sebastien
carstea spune:
Subscriu si eu la burti imense!A reusit cineva sa descarce exercitiile propuse de ramona?
POZE
ancamari spune:
Carstea - modifici semnatura din profil personal
Ma bucur mult ca cineva a reluat ideea de a completa la semnatura cu data de nastere a bebelasului, pt ca era o propunere veche de-a mea care nu a fost luata in seama in momentul in care am facut-o si eu pt ca multe eram ocupate cu nascutul atunci. Deci relansez si eu propunerea pt ca ne va fi mult mai usor, mai ales ca vom trece impreuna prin diversificare, dintisori si multe altele.
ella_74 spune:
ancamari,
citesc pe net despre bebelusi, nu stiu sa-ti dau un link anume; in plus, nu ratez nici un numar din Mami, Superbebe, Baby.
Io i-am mai cumparat in ultimul timp de la mothercare hainute pentru 9 luni si ii vin numai bine; acu 2 saptamani i-am luat de la okaidi ca erau reduceri, hainute de 6 luni si ii sunt fixe din pacate, ca scrie pe ele 6 luni= 67 cm iar David are deja 68.
Cu kilogramele io stau bine, am vreo 53-54 si vad ca tot se duce in jos cantarul, dar e explicabil fiindca in momentele alea in care David urla simt cum imi mor neuronii si cred ca sunt si ceva efecte neurovegetative.
Las ca vor veni si timpuri mai bune...
Florentina R,
si eu il adorm pe David pe pernuta dar cu greu, ca se smuceste; si da, atunci cand adoarme citesc si eu sau stau la laptop dar uneori dupa reprizele de urlat si adormit cu greu, nu mai sunt in stare decat sa plang.
In seara asta, m-am chinuit sa-l adorm de la 5 pana la 6:30 cand a venit al meu sot de la birou; a preluat el "stafeta" ca altfel cred ca ma aruncam de la balcon; in momentele de tipete simt o tensiune atat de mare pe mine ca parca pierd din luciditate...nashpa.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David