*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

fetelor,relaxati-va ca puiutii va simt! Eu acum realizez ce crispata eram la prima fetita...Daca as fi stiut,as fi putut sa savurez mai bine primele ei luni dar eram speriata ca de bombe! Acum,cu doua puiute mici imi dau seama ce usor era doar cu una, concediu,nu alta....

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oana si sonia bine v-ati intors in tara, sanatate si pupici multi la piticuta!

lauraa, are dreptate! si al meu primul era mai agitat, mai urlacios, si eu eram mai stresata....

cica tipatul bebelusului are mai multi decibeli decit o sirena de vapor!

si eu ii dau lui david haine 6 luni...

sobi, scuze de intirziere, dominic e alergic la tot ce contine lapte(iaurt, brinza, smintina, etc sint si creme cu lapte vaca....).inainte daca ii picura lapte pe mina de la biberonul altui copil se umfla imediat! am trait in stres pina pe la 2 ani jumate cind i-a mai scazut alergia!cind vedeam in parc copii plimbindu-se cu sticla de lapte imi venea sa-i omor pe parintii inconstienti, copilul meu putea muri dintr-o gura de lapte!dermatita daca e facuta la detergent, creme, este de contact, si dispare dupa ce nu mai folosesti produsele, ca si principiu e acelasi indepartezi sursa si dispare dermatita, in cazul nostru nu-i dam lapte, deci nu face da

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Am pus si eu data nasterii Mirunei in semnatura. Multumim pentru idee.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna dimineata capsunici?Cum ati petrecut noaptea?

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

rhoneea,, am fost ieri la vaccin si a spus ca face caca verde din cauza ca ii dam fier. I-am facut Pentaximul de la Pasteur. Am inteles ca nu are asa multe reactii adverse ca vaccinul de la stat. Are cam putine kg(5), a luat doar 500 de g in ultima luna. O sa-l punem la cura de ingrasare.

Intre timp continuam exercitiile pentru mamici si bebei. Se pare ca ii fac bine si lui, are tonus foarte bun. Ii si plac exercitiile din moment ce pe unele le fac cu el in brate. La astea nu comenteaza deloc. Cand il pun pe salteluta mai scoate cate un gaa sau aaa.

Ella, si Razvan are momente cand e isteric si urla indiferent de ce i-ai face: cantat, dansat, plimbat. Ei, in momentele astea imi vine sa ma urc pe pereti chiar daca imi spun "relaxeaza-te!"
Am descoperit ca e fain sa nu fii singura in momentele alea (e super ca sotul e in vacanta si stam impreuna cu el, cateodata chem o prietena)ca se accentueaza starea nashpa. O alta solutie: il las sa se calmeze si sa adoarma singur; mai mult de 15-30 minute nu plange ca oboseste si el. E mai greu sa rezisti psihic in alea 15-30 de minute.

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

carstea - Buna dimineata
Ce frumusel e Rares!

Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

lilky LA MULTI ANI multa sanatate si sa te bucuri de bebelusul tau.

ancamari Maya a luat luna trecuta doar 500 gr, dar vad ca acum si-a revenit. Adica a luat saptamana trecuta 120 si saptamana asta 150. Stiu ca acum trebuie sa ia 140-170 gr/saptamana.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata.
Ancamari, chiar m-ai facut sa rad de faza cum ca isi aduce aminte ca e obosit.Chiar asa face si Eliza, si in momentele alea ii spun " dar culcata-te iubita mea daca iti e somn ca asta incerc sa-ti fac , incerc sa te adorm. Pacat ca nu pot sa pun si sonor sa vezi cam cu ce ton ma adresez. e unul de disperare oricum.
Rhooneea, ce e cu avertismentul ala din dreptul tau? Cum adica "repetate atacuri la persoana?" Nu pricep.

Fetele, Eliza dimineata inaite de trezire plange in somn. Se screme , se chirceste zici ca ar face kk, dar nu are legatura. Cand o strig si se trezeste nu mai are nimic. Se uita la mine si rade. M-am gandit ca o visat ceva dar se intampla de 3 zile in fiecare dimineata. ce o fi?
Si acum are programul de papa fix din 3 in 3 ore, noaptea.
Ziua mananca si la 5 ore, dar noaptea da fomica in ea.
Pupici.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

BUNA DRAGILOR

AVEM POZE DE LA BOTEZ!!!!
Daca aveti timp sa ne vedeti cat am crescut si ce mandra e mami de comorile ei!!!
MULTUMESC FETELOR CARE NU M-AU UITAT SI MAI ALES CA NE INTELEG CA NU AM MAI PUTUT INTRA
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR MAMICI SI PITICI

De noi ce sa va zicem suntem mai mari,crestem,mancam numai san,suntem bine.De fapt ne vedeti in poze,insa ne trezim inca 2 ori pe noapte sa papam.

VA PUPAM DULCE

FETELOR NU NE INTALNIM UNDEVA INTR-UN PARC?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata si dela noi.
la mine copilul meu mananca zi si noapte la 3 ore, ziua chiar la 2.
la noi ziua are 24 h asa ca nu dormim nici noaptea 3 h legate.
uneori daca am noroc adoarme in timp ce mananca daca nu il iau in brate si-l plimb pana adoarme. si are 8 kg.

ziua il adorm in carut si-l legan cat doarme (altfel nu doarme) si minunea tine o ora cateodata 2.
asta e. ma bucur ca e sanatos. ca eu sunt un pachet de nervi si obosita franta nu mai conteaza. in fata lui sunt mereu zambitoare chiar si atunci cand dupa ce-l tin o ora la san si adorm si eu crezand ca si copilul face la fel, dar surpriza dupa ce atipesc copilul meu se trezeste. am nisip in ochi de oboseala dar imi trag zambetul pe fata si incepem joaca. ce nu face mama pt puisorul ei.

pupici de la noi.

http://community.webshots.com/user/diana_stavar

Mergi la inceput