*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by paky

buna ziua si de la noi
fetelor vaccinul de la 4 luni parintii trebuie sa-l cumpere?
pupici de la noi
diana si matei stefan
http://community.webshots.com/user/diana_stavar

Paky exista doua variante: vaccinul gratuit, de la medicul de familie/pediatru, sau cel pe care il poti cumpara de la farmacie, scump, dar care are mai putine efecte secundare.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Madi ce efecte secundare are vaccinul de la med de fam? eu nu m-am informat in privinta acestui vaccin. mai avem putin si tre sa-l facem si noi asa ca ma intereseaza acest lucru.
spune-mi si mie efectele care sunt.

diana si matei stefan

http://community.webshots.com/user/diana_stavar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Hello!

poohy, multumesc pentru raspunsul legat de bubitele lui Andrei. Intr-adevar, erau ciupituri de tantari. La noi nu au fost tantari toata vara, nu stiu de unde o fi aparut vreunul ratacit. Acum i-au trecut si e ok.

Insa ma lovesc de alta problema de 2 zile: nu mai mananca cum trebuie. Daca pana acum manca 140 ml lapte la aproximativ 3 ore, acum mananca 110-120 ml la 4 ore, uneori chiar 5 ore. In schimb ar bea ceai si apa too much. Abia astept sa ajung la doctor saptamana asta.

Nu mai apuc sa citesc tot, sper sa recuperez maine.

Va pup pe toate!

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

chiar asa, ce efecte secundare are cel de la medicul de familie???
Nu ma speriati ca noi pana acum nu am facut niciunul si oricum sunt disperata cu vaccinele, nu ma stresati de tot.
Pai daca e asa ma duc sa-mi cumpar eu orice vaccin numai explicati-mi care-i treaba cu ele. Nu-mi pasa cat dau pe ele.
Si apropo daca nu i-a facut la Eliza niciunul pana acum, la 4 luni ce o sa-i faca? Pe toate odata sau se decaleaza. Hai ca m-am speriat rau de tot.
Rhoneea, imi surade ideea,de incusrire mai ales ca imi plac mult tarile arabe.Am eu o slabiciune, mi-am cumparat pana si Coranul ca sa inteleg mai multe. Deci....?
Daca Elteka l-a inscris pe Dolofanel la gradi noi deja le facem la copii nunta.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili,
Florina, si al meu e alimentat la san, exclusiv, si cu toate astea a fkt muci la o luna! o saptamana in cap am tras cu batista bblusului, si multi nu gluma! si asta pt ca l-am bagat transpirat la vanticel, pe terasa, de cateva ori!
Faza cu alaptatul incepe sa mi se demitizeze, partial, dar n-am eu acuma timp sa va scriu [si n-are legatura cu mucii ]
mi s-a ars oricum orezul tot citind acum aici
kk verde si moale e absolut normal! Important e sa nu faca: tare, rosu, alb, negru...in rest! aleluia! bine ca face!!

feletolr! mi s-a ars din nou orezul, am schimbat oala arsa, l-am pus in oala noua...l-am rasturnat in bucatrie si pe picior!!! aoleuu..incepe sa mausture rau de tot...gata! pana aici! iar bucataria e vandalizata...
incep sa ma isterizez maxim..si cine spune ca mamica alaptatoare tre sa fie destinsa, relaxata, fericita?!?
NU MAI POT. Nu mai pot sa le fac pe toate
si azi am stat toata ziua cu tata-n gura lui sau cu el in brate
femeilor care aveti 2? sunteti cumva ???dar se vede: liviana, piticasigogosica, florina...ehe, unde sunteti, dragelor?
hai ca ma duc sa vad ce naiba fac cu piciorul
va tin la curent
sunt cu psihicul

MY BABY
http://good-times.webshots.com/album/560327865NfDFnL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Vas de ce nu ai facut vaccinul de 2 luni?din cate am inteles eu e un vaccin f important, se mai face si la 6 luni.
e si f periculos, am stat cu inima la gat sa nu raceasca copilul, timp de o luna dupa vaccin si 2 saptamani inainte nu ai voie3 nici o intepatura.
mai avem 4 zile si gata, scapam de emotii.
madi asteptam raspuns.

de la noi

diana si matei stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor.Intru dupa o zi groaznica,plansete,etc.Am o problema mare:piticul meu e constipat rau.Aseara a plans 1ora fara pauza,pana i-am pus supozitor.Azi la fel.Nu mai stiu ce sa-i fac,nimic nu are efect.lapte praf ii dau tot la 3ore..am incercat sa il fac mai slab,degeaba.imi vine sa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Paky, nu i-a facut vaccinul pentru ca atunci cand a ne-a programat nu-l primise. dar trebuia sa-mi spuna ca imi comandam eu. Am emotii mari. Acum astept sa ma sune sa vad ce zice.daca nu suna intr-o saptamana il sun eu.
Multa sanatate la puiul tau.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Dragi capsunici,

Am primit cateva hainute Carters din America pe care le puteti vedea aici
Daca e cineva interesat va rog sa imi scrieti pe PM.

Pupici

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nu prea am avut vreme sa intru zilele astea...ma pregatesc sa incep serviciul luni si facem pregatiri sa mutam bebelusul la bunici; asa ca ne-am pus pe cumparat tot ce aveam nevoie pentru bebe.

Insa sunt tare ravasita fiindca si ieri si azi a urlat asa cum o facea cand avea 2 luni si noi credeam atunci ca are colici.
Acuma stiu ca plange de oboseala; se chinuie sa adoarma si nu reuseste; si aseara si azi a plans incontinuu jumatate de ora de nu mai stiam ce sa-i fac; mi s-a facut asa mila de el fiindca nu mai avea nici glas sa planga, a ragusit; ma intreb ce-or fi zicand vecinii:" ce idioti de parinti, lasa copilul sa planga in halul asta" iar eu de fapt tot timpul cat urla, mai bine zis racneste, il tin in brate, il mangai, ii cant...

ma rog iar sa treaca timpul mai repede

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput