*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 17
mica0307 spune:
petit_ange, chiqui, motannel multumim 
chiqui doar se uita la jucariile din baita, in rest nimic.
vas super frumoasa Eliza ta.
poohy asteptam poze de la botez.
didi, liviana pe unde sunteti?
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by vas
Rhoneea, am citii povestea venirii pe lume a lui Sebi. Foarte frumos.
Dar nu intelege de ce te-ai hotarat atat de greu sa ni te alaturi?
Perioada cu odeseea a fost atat de frumoasa, la al doilea bebe sa nu mai ratezi.
Sunt mamica
poze
13.05.2007
Pana mi-am dat eu seama...am si nascut...Cand am realizat imi parea atat de rau...

Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

paginuta colorata
pozici sebastien

nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
http://b1.lilypie.com/jbh6p3/.png[/img" target="_blank">varsta lui Sebastien
Florentina Roman spune:
Chiqui, si eu am observat ca daca folosesc biberoanele Avent, Cipri nu-mi mai respinge apoi sanul. Bine, asta pana in urma cu 2 saptamani, ca de atunci incoa s-a intamplat o minune si alptez exclusiv, fara sa ma mai mulg...
Kid, ar fi bine sa te vada un dr... poti incerca sa te mulgi, sa te masezi... Inainte de a te mulge, poti sa pui o compresa cal;da sau sa te masezi usor la dus cu apa calda, sa mai reduci din tensiune.
Carrie, si al meu mai face kk verde, dar pana acum nu mi-am facut probleme
Motanel, nu e obligatoriu sa incepi cu pre. Eu am inceput sa-i dau Nan HA 1 de la nastere, la sfatul pediatrei.
Si al meu a inceput sa saliveze mult... Si-si roade mainileeee....Lui Tudor i-a dat primul dintisor la 5 luni, dar a inceput sa saliveze de pe la 3 luni.
Despre tremurat, stiam ca si mama ta... Nu poti sa-i faci niste analize? Noua ne-au facut inca din maternitate, si asa a vazut dr ca-i trebuie calciu.
Carstea, pot sa-ti spun din experientza cu primul copil ca la noi nu a a mers cu cerealele...La fel s-a trezit si dupa ce i le-am pus in laptele de seara...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
petit_ange spune:
Motannel, eu am inceput cu Nan1, dar cel mai bine e sa intrebi pediatra.
de Isabella (21.06.2007)
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Madi spune:
Carrie, Ana face de cele mai multe ori kk verde-galben cu bobite. Adica verde e partea mai consistenta din kk si galben- mustar cea mai pastoasa, ca sa zic asa. Eu am intrebat pediatrul in legatura cu kk verde si mi-a raspuns ca aceasta culoare difera in functie de oxidarea bilirubinei (sper sa nu scriu prostii, dar e clar ceva cu bilirubina
).Cred ca e o problema atunci cand e vorba de diaree verde. Eu ii dau numai lapte praf.
Motannel, multumesc mult! Mda, Ana mai nou asa adoarme, sau, mai bine spus, asa se adoarme
Cand i se face somn isi baga degetul mare in gurita si da-i si suge-l! Cum ii aluneca, cum o ia de la capat pana cand oboseste si adoarme mai profund. Am incercat si eu cu suzeta pe care o iubea pana la 3 luni, dar cand i-o dau se stramba de parca i-as fi uns-o cu amareala. Chiar ma gandeam ca acum e in perioada in care baga orice in gura, mai putin suzeta. Bine, Ana nu mai vrea nici ceai, de cateva saptamani bune, si asta in conditiile in care ea inainte ar fi devorat tot ce se afla in biberon, indiferent de gust. Tare sunt curioasa daca va primi suc de mere.
Si Ana face la fel ca Teodora ta cu saliva: baloane.. scuipa...e non stop balosita ![]()
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
mica0307 spune:
Cine a facut vaccinul de 4 luni, ce ati luat? Mie mi-a zis dr sa iau Infanrix ipv hib. Voi ce vaccin ati facut si cat costa?
Mica cu
Poze
mica0307 spune:
LA MULTI ANI Ana Teodora, Teodora Ioana, Alexia MArio Luca, David

Mica cu
Poze
Madi spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Cine a facut vaccinul de 4 luni, ce ati luat? Mie mi-a zis dr sa iau Infanrix ipv hib. Voi ce vaccin ati facut si cat costa?Mica cu
Mica si eu tot Infanrix ipv hib am luat pentru 4 luni! A costat 210 RON.
Multumim pentru urari.
La multi ani si pentru Mario Luca!!!
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
paky spune:
buna ziua si de la noi
fetelor vaccinul de la 4 luni parintii trebuie sa-l cumpere?
pupici de la noi
diana si matei stefan
http://community.webshots.com/user/diana_stavar
florina spune:
Hello,
Intru pe fuga, sunt eu, mamica cu doi pui care credea ca pana la 6 luni nu i se va imbolnavi bb-ul pentru ca alapteaza...
LOL M-a auzit cine (nu) trebuie si acum ma chinui cu batista BEBELUSULUI sa scot mucisori din nasucul fetitei mele ... care azi a implinit 2 luni...
Asa ca ... watch out! mamici cu 2 puiuti. Nu mi-a racit rau dar a racit asa ca nu-i lasati prea mult pe cei mari in preajma celor mici...
Kay si Sonia s-au intors in tara!!!! 

Credeam ca vin azi dar au venit de sambata... Am ratat momentul :(
Un
mare mare pentru ele si pentru voi,
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor