*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Kay si sosonica, bine ati venit acasa!
Mica, maya e o FRUMOASA! O sa iau si eu jucarioare pt a mea la baita, daa inca nu reactioneaza la ele.

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

KAY si SOSONICA

Miniuta, e buna ideea ta si imi voi trece si eu data nasterii fetitei mele in semnatura!

Intrebare: daca pana acum am alaptat exclusiv, daca trebuie sa-i introduc lapte praf cu ce incep? Cu pre? Miniuta, poate ma sfatuiesti si tu?

Ali24, cu ce-l hranesti? Teodora are 5.800 la 3 luni si jumatate.

Moberi, ce elegant a fost "micul crestin" la botez!

P.S. Miniuta si Moberi, eu ar fi trebuit sa nasc pe 21 mai, insa Teodora a aratat ca e taurica adevarata si a navalit pe lume pe 7. Totusi am numit-o si Elena! Cica fiecare copil vine cu numele lui ... deh ... din batrani ... dar ii zicem Teodora! Uneori doar o strigam Elena ...

Andrada, sanatatea copilului inainte de toate! Filmuletul ....cand se poate! Saracutul Antonio! Multa sanatate si putere sa treceti peste dureri!

Vas, ce mai ... Eliza e o artista!

Madi, cred ca ti-am mai spus ca mi-e draga Ana ta ... si ce grasuta e ...Chiar doarme cu degetelul in gurita sau a fost o intamplare? Si Teodora are obiceiul sa-si suga degetele, pumnii si chiar ambele maini dintr-o data! Nu as vrea sa ramana cu acest obicei ... dar suzeta nu vrea!

Mica, frumoasa fata mai ai! Si ochioasa foc!

Carrie, am uitat sa-ti spun ca galushcutele tale seamana foarte bine intre ele! Insa nu si cu tine, nu? Sa-ti traiasca!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Ah ... in legatura cu saliva ... de vreo 2 saptamani incoace, Teodora a parcurs pana acum cateva etape: si-a supt buza de jos vreo 2 zile de eram innebunita ca si-o va irita ... eram mereu cu servetelul dupa ea! Apoi si-a descoperit limba si ne-o arata toata ziua! Ei bine ... de ieri a inceput sa scuipe si sa faca balonase printre buzute, sper ca va puteti imagina! E tare dulce, insa asa are tot timpul buzele umede si daca nu sunt pe faza ajunge saliva pana pe barba si chiar pe haine!

Fetelor, am si eu o problemuta cu Teodora ... din cand in cand are un tremurat din tot corpul ca si cum s-ar infiora. Dureaza 2 secunde ... mama zicea ca asa se infioara dupa ce face pipi. Insa am remarcat aceasta infiorare si cand era cu putica goala si nu facea pipi! Ce poate fi? Dr a zis ca poate fi lipsa calciului, insa mai vedem luni cand mergem la cantarit din nou.

LA MULTI ANI si La multe lunisoare mamicilor si bebeilor sarbatoriti zilele astea. Felicitari noilor crestini botezati in ultimele zile!

Nopate buna!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc fetelor pt sfaturi!
Am facut dus cald, n-am reusit sa fac masaj pt ca ma durea prea tare sanul, apoi l-am alaptat pe junior in diferite pozitii, cu sticle calde pe san. Saracu manca si se uita asa ciudat la mine ca plangeam si tipam de durere...
Astazi vad ca e putin mai bine, tot ma doare sanul, dar nu mai e asa fierbinte, iar temperatura a scazut la 38.1.
La ce doctor ar trebui sa merg? La medicul de familie e ok?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata. Multumim mult de aprecieri la adresa printesei mele.
Ii privesc si eu pe ai vostri si nu-mi vine sa cred cat sunt de frumosi. Sincer mai vad pe strada bebelusi dar parca nu sunt ca cei de pe aici. Si cred ca stiu de ce:Au niste mame superbe.
Kid, saracutza de tine. Incerc sa imi imaginez cum doare, pentu ca in spital cand am inceput sa alaptez ma cam dureau sanii si uterul in acelas timp, simteam ca imi trage lapticul din suflet atat de tare ma durea. Daca persista durerea mergi la medic, nu sta asa, poti sa ajungi la complicatii mai mari. Sper sa nu fie cazul. Sanatate multa iti doresc.
Kay si Sososnica bine ati revenit .Asteptam vesti .
Motannel, sincer ti-as fi raspuns ca mama ta, cel putin asa a patit o prietena si mult timp s-a intrebat de ce tremura .Poate sa nu fie neaparat pipi ci doar o senzatie mai calda asupra corpului care sa o faca sa tresara.
Nu cred sa aiba vreo legatura cu lipsa de calciu. Stiu ca atunci tremura doar barbia, nu intreg corpul.

Noi am avut o noapte agitata, a vrut papa la 2 ore, iar alaltaieri ma rugam de e asa pape dupa 5 ore de pauza ca ma durea sanii deja.
Poate e vorba de puseul de crestere si vrea papa mai mult. asta e , ma conformez.
Zicea cineva pe aici ca dureaza pana isi fac un program asa ca ma invat cu haoticul in privinta asta.
Si inca ceva, pana acum 2 zile facea kk o data la 4 zile acum face aproape zilnic, uneopri chiar de doua ori pe zi.
Daca o vad ca se simte bine nu ma mai agit.
Bine ca a inceput sa adoarma la ore rezonabile si stau linistita in pat la tv. La ora 23, e in patut.
va las ca vrea iar papa.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by ramona7

carrie, petit_ange, si razvan a facut caca verde cu putin galben-mustar si era ca o pasta, dar eu nu mai alaptez, el papa doar lapte praf. Nu stiu ce e exact. O sa intreb si pediatra saptamana viitoare. Sper sa fie ok.

Ramona si Razvan [19.06.2007]
Jurnalul lui Razvan

SALVATI O INIMIOARA

Nu.. nu iti face griji.Si al meu bebe mai face asa cateodata...e de la laptele praf.Daca pui mai mult lapte decat apa atunci face kk verde-mustar.Dar nu e nici o problema.Mai poate fi si daca ii dai cumva siropel pentru colici.Deci stai linistita am trecut si noi prin asta.Ai sa vezi ca data viitoare nu va face la fel.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
http://b1.lilypie.com/jbh6p3/.png[/img" target="_blank">varsta lui Sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Rhoneea, am citii povestea venirii pe lume a lui Sebi. Foarte frumos.
Dar nu intelege de ce te-ai hotarat atat de greu sa ni te alaturi?
Perioada cu odeseea a fost atat de frumoasa, la al doilea bebe sa nu mai ratezi.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata.

motannel, eu cred ca cel mai bine e sa iti consulti pediatrul, daca ai incredere il el. eu ti-as spune sa incepi cu formula pre (eventula chiar hipp pre cu elementro probiotice, eu sunt multumita tare de cum se comporta david cu el), evident, pentru ca asa am citit ca ar fi cel mai bine pentru bebei. dar nu stiu ce si cum gasesti pe piata, si daca ai un doctor bun, el e cel mai in masura sa iti spuna ce sa faci.

in plus, eu cand scriu ce am citit scriu intotdeauna si cum am facut eu, si ce mi se pare interesant postez pur si simplu, cui i se pare interesant si folositor, poate aplica, cine nu e interesat da scroll. mie nu-mi place deloc sa dau sfaturi, sau sa ma bag in polemici cum e mai bine sa facem pentru bebei...mi-e teama, pentru ca nu am deloc experienta...si ma stresez destul pentru al meu. fiecare face cum ii e mai usor. ma contrazic destul cu sotul care imi sugereaza(din cand in cand) sa trecem pe o formula mai satioasa, in ideea ca poate doarme si piticul peste noapte. poate doarme, dar ce ne facem cu stomacul-rinichii-ficatul???? lasa, inca vreo cateva luni oi mai rezista, ca nu e chiar un capat de tara.

va pup si ma duc sa ma uit si eu la pozele noi.

o zi buna sa aveti!

mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Fetelor, rares s-a intors la programul de noapte .de aceea va intreb:ce-ar fi daca i-as pune in lapticul de seara o masura de faina de orez?Poate asa va fi mai satios si nu s-ar mai trezi de 3 ori pe noapte sa pape.Desi a papat la 21-30 s-a trezit la 1 jumate,la 4 si la 7 sa pape.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by paky

buna seara de la noi.

si mai am o problema. copilul meu dupa ce mananca la 10-15 min da afara ceva ce seamana a iaurt in cantitati destul de mari.
dr mea mi-a spus ca asa trebuie dar eu nu sunt ferm convinsa.
ati patit si voi asa?

pupici de la noi
diana si matei stefan

E normal sa branzeasca. Si cat timp ia in greutate e totul ok. Vezi in schimb lapte simplu sa nu dea afara(nu se pune daca da cand ragaie) si nu in cantitati mari si cu jet...atunci vb deja de reflux. Noi am patit-o

timur imi pare rau pt bb cu vaccinul. Cat despre post bb noi cu chicco...dar o tzin cu fata la exterior ca altfel nu-i place. Tb sa vada ea tot

carstea nici doctora noastra nu auzise de vaccin...eu i-am spus si dupa ce a dat cateva tel m-a sunat sa-mi spuna"e f bun, luati-l pe acela"(infanrix). Dupa o luna cand bb a avut ceva pb am schimbat medicul .Asa ca eu zic sa fii cu bagare de seama.

Fetele care inca sterilizeaza...si au si 10 bibe...eu am scazut nr lor si nu le mai sterilizez mereu. Le spal bine cu detergent, clatesc si apoi le clatesc cu apa plata. E timpul sa ii pregatim pt diversificare...mancarea nu o putem steriliza...parerea mea.

Kay si Sonia bine ati revenit!!!!

Mergi la inceput