Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Multumim, Cami, in curand renuntam la tot, iar sex ce ne mai trebuie, ca ne-am atins scopul, nu?

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Fetelor,la mine s-a latit pagina,la voi nu???

DANY26,iti dau si reteta facuta azi,datr ti-am zis,dupa capul meu...

Se fierb pastele(eu aveam funditze in casa) cu sare si ulei.Cand sunt gata se trec printr-un jet de apa rece ,se scurg si se pun intr-un castron.Separat se calesc 2 catei de usturoi in unt sau ulei de masline(uleiul e mai sanatos,cu unt iese mai gustos),air acnd devin transparenti se scot din tigaie(eu folosesc un woc)...In zeama aceea se calesc un pic si crevetzii(am pus un pachet de 150 de gr),ca sunt prefierti.Cand culoarea lor devine mai alba,am pus zeama de la o 1/2 de lamaie.Apoi am adaugat smantana(cam 100 de grame in care am amestecat o linguritza de faina pt consistenta).Am lasat sa dea un clocot si apoi am subtiat minunea asta cu lapte.Nu am pus sare,e suficient cat au pastele daca le fierbi in apa cu sare(tu faci cum vrei!.).La sfarsit am adaugat oregano,piper si menta si am amestecat cu pastele.A iesit f bune,nici nu-mi vine sa cred!!!

Ana, 22+

Mergi la inceput

DE CE S-A LATIT PAGINA???AM FACUT VREO PROSTIE OARE???
CINE MA LUMINEAZA CE SE INTAMPLA???

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Ana, 22+

daca as fi eu luminata, te-as lumina si pe tine, dar nu pot ca n-am cu ce

Ellis26+

Mergi la inceput

ELLIS,
Parca PETRO stia de ce se lateste pagina,dar e in concediu acum...poate ne zice cineva totusi.La voi nu e pagina latita?

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

BB_Yasmi LA MULTI ANI![bis]
Sa fii sanatoasa si frumoasa, sa ai o sarcina usoara in continuare pana la termen si sa te bucuri de bebelina ta impreuna cu toti cei dragi tie!

Multumim pentru bunatati!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iuli-ana

Ana, 22+

Eu stiu ca pagina se lateste daca are cineva la semnatura o linie mai lunga decat trebuie (linia aceea care departajeaza mesajul de semnatura).

Mergi la inceput

Eu n-am avut pofta decat o data de peste marinat, pe care l-am , asta pe la inceputul sarcinii. In rest n-am mancat deloc peste...nici nu pot sa-l vad, dar nu stiu de ce , ca inainte mancam normal.
Am mancat o singura data o portie de scoici, ca eram in vizita si mi se facuse pofta cand i-am vazut pe ceilalti cum papa

Mergi la inceput

Si eu ador pestele marinat!Dar din pacate,pofta-n cui deocamdata!!!
CREEM,si cum verificam chestia cu semnatura???

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

si la mine s-a latit pagina.....hmmmmmmmm
.....Fetelor...mi-au sosit rezultatele la analize......si nu stiu ce sa mai cred.....ori eu am dat in paranoia....ori........sunt suspecte de BUNE.....adica calciu total 9,26 (8,6-10,3)
calciu ionic 4,11 (3,4-4,85)
fier 91,2 (40-145)
proteine totale 7,19 (6,3-8,3)
glicemie 73 (70-110)
TGP 36 (3-40)
TGO 34 (2-38)
HEMOGLOBINA 12 (11-16,5)
HEMATOCRIT 37,2 (35-50)
WBC 7,8 (3,5-10)
RBC 3,91 (3,80-5,80)
.....CAM ASTEA AR FII.......si peste o ora primesc si sumarul de urina si urocultura (le-a uitat sotul)
.....nu stiu ce sa cred...in conditiile in care acum 3 luni aveam calciu 8,91.....fierul 74,4.....hemoglobina 10,8........facute la acelasi laborator privat.......
VOI ce zice-ti.....am luato razna.....sau e bine sa le repet in alta parte.....????????????????????????

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput