Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by gill

si la mine s-a latit pagina.....hmmmmmmmm
.....Fetelor...mi-au sosit rezultatele la analize......si nu stiu ce sa mai cred.....ori eu am dat in paranoia....ori........sunt suspecte de BUNE.....adica calciu total 9,26 (8,6-10,3)
calciu ionic 4,11 (3,4-4,85)
fier 91,2 (40-145)
proteine totale 7,19 (6,3-8,3)
glicemie 73 (70-110)
TGP 36 (3-40)
TGO 34 (2-38)
HEMOGLOBINA 12 (11-16,5)
HEMATOCRIT 37,2 (35-50)
WBC 7,8 (3,5-10)
RBC 3,91 (3,80-5,80)
.....CAM ASTEA AR FII.......si peste o ora primesc si sumarul de urina si urocultura (le-a uitat sotul)
.....nu stiu ce sa cred...in conditiile in care acum 3 luni aveam calciu 8,91.....fierul 74,4.....hemoglobina 10,8........facute la acelasi laborator privat.......
VOI ce zice-ti.....am luato razna.....sau e bine sa le repet in alta parte.....????????????????????????

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

de ce nu crezi ca sunt in regula?in 3 luni se schimba multe; eu acum 3 luni le aveam bune, iar acum, nu tocmai; stai linistita, sunt f bune analizele, ce ai?!

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Gill, eu cred ca sati foarte bine...asa ca nu iti mai face griji! Tu iti faci griji si cand e bine?
Banuiesc ca ai luat si tu ceva vitamine, fier...ai mancat mai sanatos...de aia sunt asa bune analizele!

Iuli...nu stiu, trebuie sa fim atente care dintre noi au liniuta aceea mai lunga la semnatura si sa ii spunem, in cazul in care nu isi da singura seama. Am observat ca pe pagina asta e ok deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

.....stiti de ce mi se par suspecte....pentru ca de cand cu "bilantul anual al min. sanatatii"....toate laboratoarele au capiat facand analize.......si tare mi-e frica sa nu scoata acum.....rezultate bune pe banda rulanta.....din motive "economice"..........am vazut destule cazuri in presa unde...persoane bolnave cronic de ani de zile.....au primit niste analize excelente....facute....pt"bilant"..........
.......acum nu stiu cat de seriosi sunt cei de la lab.......spuneau ca fac cam 200 recoltari pe zi............

GILL

Mergi la inceput

Gill...depinde de laborator...eu sper sa nu existe cazuri din astea, dar la noi in Romania te astepti la orice

E posibil ca pagina trecuta sa se fi latit de la un link pus de cineva...daca nu mai apar probleme si pe pag asta nu trebuie sa ne mai stresam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

GILL,sunt beton analizele tale!Dar daca esti nesigura,le poti repeta in alta parte!
CREEM,ai dreptate!

Ana, 22+

Mergi la inceput

......e adevarat....dupa rezultatele din mai....am luat o luna de zile MALTOFER FOL si ELEVIT......acum iau CENTRUM MATERNA......iar cu alimentatia.......cam slabut......lactate...ioc......2 oua/zi pt calciu.....si cat mai multe fructe pt vitamine.......am aproape 52 kg de la 46........
.............cred ca paranoia e pe aproape nu?

GILL

Mergi la inceput

De ce va ganditi, multe dintre voi, din cate am tot citit, sa nasteti la 38 de saptamani? Nu e mai bine la 40, adica 9 luni incheiate?

Mergi la inceput

...la 40 de saptamani...e ideal....dar avand in vedere colul meu scurt,....episoadele de contractii premature....indicatia de repauz la pat.....calculi renali......bazin mic......eu ma declar mai mult decat multumita daca imi ajuta dumnezeu sa ajung la 38 de saptamani....

quote:
Originally posted by creem

De ce va ganditi, multe dintre voi, din cate am tot citit, sa nasteti la 38 de saptamani? Nu e mai bine la 40, adica 9 luni incheiate?

GILL

Mergi la inceput

plus de asta....sunt foarte norocoase mamicile care ajung la 40 saptamani....pt ca intre saptamanile 38-40.....toti anticorpii de la mama se transfera copilului.....ceea ce il protejeaza si il face mult mai rezistent la infectii si alte probleme......

GILL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by creem

ideal e sa nasti la 40! copilasii normali se nasc intre sapt. 37 si 42! Dar....exista si riscul nasterii premature sau a nasterii intarziate!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput