Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 24
iuli-ana spune:
DANY26,si eu am facut tot paste azi,dar dupa o reteta din capul meu...cu fructe creveti,ca eu sunt innebunita dupa fructe de mare si de cand sunt nu am papat deloc.
Daca vrei ce am preparat eu,iti scriu,daca nu,iti dau reteta de salata de paste pe care o facem noi de obicei.Ce sa-ti dau???
Ana, 22+
iuli-ana spune:
Sorry,am vrut sa scriu "fructe de mare" si a iesit "fructe creveti".Da' intelegi tu...
Ana, 22+
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26
Ellis yami....imi zici si mie reteta salatei de paste?!!plssss
26+ ANDREI
am facut salata de paste cu iaurt: paste scurte+sunca de pui sau de praga+castraveti acri+iaurt(mai gros) si daca vrei putina maoineza light, oregano si busuioc + un pic de usturoi; e simplu, da-s bune...
Ellis26+
ellis spune:
IULI si mie imi plac fructele de mare, fac o salata yami-yam cu fructe de mare, dar citisem undeva ca nu sunt bune in sarcina si, prin urmare, n-am mancat deloc; voi stiti de asta? am sa mai caut, sa vad dc gasesc ceva in sensul asta...ca tare mi-as face o salata...
Ellis26+
anacami spune:
ma innebuniti cu mancarea...eu am postit astazi-am mancat doar cartofi...dar diseara (de fapt peste vreo ora) ma opresc la cofetaria Alice si imi cumpar parfait/inghetata de lamaie- s-a dus si postul si mancarea dietetica - macar asa din cand in cand sa imi fac cate o pofta (desi nu chiar asa arzatoare , dar sa ma simt in ritm cu voi)!!!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ellis spune:
quote:
Originally posted by anacami
ma innebuniti cu mancarea...eu am postit astazi-am mancat doar cartofi...dar diseara (de fapt peste vreo ora) ma opresc la cofetaria Alice si imi cumpar parfait/inghetata de lamaie- s-a dus si postul si mancarea dietetica - macar asa din cand in cand sa imi fac cate o pofta (desi nu chiar asa arzatoare , dar sa ma simt in ritm cu voi)!!!
lista necesar bb
Ia si pt mine foietaj cu fructe de padure, ca eu ajung mai greu di Colentina la Alice, dar si cand ajung, nu am maini suficiente...
Ellis26+
dany26 spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
DANY26,si eu am facut tot paste azi,dar dupa o reteta din capul meu...cu fructe creveti,ca eu sunt innebunita dupa fructe de mare si de cand sunt nu am papat deloc.
Daca vrei ce am preparat eu,iti scriu,daca nu,iti dau reteta de salata de paste pe care o facem noi de obicei.Ce sa-ti dau???
Ana, 22+
Da-mi te rog orice reteta stii de salata de paste....si fac si eu mainedar fara fructe de mare....ca in afara de creveti nu imi place nimic
26+ ANDREI
anacami spune:
da Ellis, cica ar contine nu stiu ce substante toxice - serios vorbesc, niste minerale/elemente periculoase pt. sarcina; la fel, si unele specii de peste, daca nu ma insel si tonul...nu
lista necesar bb
iuli-ana spune:
Salata pe care o facem noi se prepara asa:
Se fierb pastele(noi luam din cele colorate,in forma de spirala,dar merge orice!),se scurg,se clatesc cu apa rece,se scurg bine,se pun intr-un castron,se adauga sunca presata si cascaval taiate cubulete(cat vrei,in fct de gust) si se amesteca totul cu smantana sau iaurt.Poti pune si o cutie de boabe de porumb,are un gust usor dulceag.Te sfatuiesc sa nu pui sare ,gusta dupa ce amesteci totul,cascavalul este el sarat si noua nu ne trebuie prea multa sare...
Pofta mare!
Ana, 22+