Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gill spune:

A INCEPUT PETRECEREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

fetelor si voi sunteti melancolice de ziua voastra???? eu azi am primit un cadou foarte neplacut, am descoperit 2 noduli sub brat!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

ai fost la eco? daca e doar mastoza fibrochistica trece cu alaptatul!

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RGE

DANY sa ne ti la curent ..daca i-ai transmis asa repede si a zis ca ne pupa inseaman ca este ok si ea si bebelina..si noi le pupam!!!
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Pai da si eu m-am mirat ca si-a revenit asa repede!Deci nu e asa grava cezariana...sa nu va speriati fetelor....care veti ajunge la ea

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

SI EU STIU LA FEL.....AM INTELES CA E DESTUL DE FRECVENTA IN SARCINA DATORITA MODIFICARILOR PRIN CARE TREC SANII.......

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by bb_yasmi

fetelor si voi sunteti melancolice de ziua voastra???? eu azi am primit un cadou foarte neplacut, am descoperit 2 noduli sub brat!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

ai fost la eco? daca e doar mastoza fibrochistica trece cu alaptatul!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Sa ma opreasca cineva! Mananc continuu de la ora 11, am golit frigiderul: am mancat salata de paste, 2 mere, apoi finneti si acum orez sarbesc si mi-am pregatit si pepene...pocnesc...niciodata nu am mancat atat...eu mancam fff putin, nu asa; ii spun sotului sa puna lacat pe frigder ca altfel ma ridica din pat cu macaraua..si acu mai vine si BB cu tort...of of, mai mai

DANY, cu cine a nascut la CFR2 si care sunt conditiile de acolo?

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

pussi ar fi bine sa gaseasca sotul tau in UNGARIA sau la BB EXPO sa gasiti,ce va doriti,eu stii ce nu pot sa concep,pe zi ce trece sunt tot mai multe cazuri de gemeni,pai asta e chiar culmea,producatori ioc de caruturi gemelare,gasesti doar cateva modele si alea uratele si subrede,asta nu pot sa inteleg.am fost aici la magazinul CHICCO,este unul imens,si mi-au zis ca firma lor nu fabrica gemelare,pai da-o in colo de treaba daca nici astia nu fabrica.si eu cu carutul asta de la JANE,pai au magazine peste tot aici in SPANIA,si tot trebuie sa astept o gramada pana il aduc,am fost prin magazine sa ne uitam la inceput,cred ca am gasit 3 sau 4 modele de gemeni,in rest i-ti baga catalogul in nas...hai ca nu mai scriu ca ma enervez,auzi tu faci copii si nu ai de unde sa le iei carut

29+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

ai perfecta dreptate!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Cu somnul meu am ratat tortul si beutura...BB,mai ai o portie si pt noi 2???
Si unde e petrecerea aia,ca e cam liniste pe aici...

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

In leg cu nodulii de la san...sunt si eu interesata,am achizitioant unul intre timp...sper a fie ok totusi...om vedea dupa aceea care-i treaba cu el...

Ana, 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BB, cat de sub brat sunt? pentru linistea poti face o ecografie (nu mamografie); atentie la antiperspirantul pe care il folosesti, daca poti nu mai folosi nimic o vreme- blocheaza transpiratia (pe canicula asta si in perioada sarcinii f. abundenta) si "aresteaza" toxinele acolo- au fost multe cazuri...
Daca este mai pe san (legat de glandele mamare), poate este legat de lapticul care se pregateste sa se produca

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by ellis

Sa ma opreasca cineva! Mananc continuu de la ora 11, am golit frigiderul: am mancat salata de paste, 2 mere, apoi finneti si acum orez sarbesc si mi-am pregatit si pepene...pocnesc...niciodata nu am mancat atat...eu mancam fff putin, nu asa; ii spun sotului sa puna lacat pe frigder ca altfel ma ridica din pat cu macaraua..si acu mai vine si BB cu tort...of of, mai mai

DANY, cu cine a nascut la CFR2 si care sunt conditiile de acolo?

Ellis26+

Ellis yami....imi zici si mie reteta saleti de paste?!!plssss

26+ ANDREI

Mergi la inceput